شایعه شایعه: AC بعدی در لندن جریان خواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
84731204396453171491.jpg
Assassin's Creed جدید لیک شد، این بار در لندن !

اطلاعات کامل توسط Bahram B:

هنوز یک ماه نشده که آخرین عنوان از سری Assassin's Creed با عنوان Assassin's Creed: Unity برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 عرضه شده است و حال دقایقی قبل خبری در سایت های معتبر خبری منتشر شد که از ساخته شدن عنوان بعدی در این سری حکایت دارد .

با توجه به اطلاعات منتشر شده (لیک شده) Assassin's Creed: Victory نام جدید ترین عنوان از این سری خواهد بود که در لندن (قرن 19 میلادی) جریان دارد و در پاییز سال 2015 برای PC و کنسول های نسل هشتمی منتشر خواهد شد .

بر خلاف شماره های قبلی که اکثرشان توسط Ubisoft Montreal توسعه یافته بودند، این بار نوبت به استودیو Ubisoft Quebec رسیده است تا شماره جدید Assassin's Creed را توسعه دهد .

در گزارش سایت Kotaku آمده است که آن ها موفق شده‌اند 7 دقیقه از گیم پلی این Assassin's Creed جدید را مشاهده کنند. هدف اصلی این ویدیو 7 دقیقه ای " نمایش گیم پلی بازی " بوده است. این تریلر به صورت کامل با موتور بازی Assassin's Creed پردازش شده و یک تریلر Pre-Rendered نبوده است .

در این ویدیو، یک Assassin (شخصیت بازی) از برجی بالا می رود تا بتواند یک نما از منطقه ای که در آن قرار دارد را بدست آورد، بعد از آن از بالای برج فرود می آید. او ماموریت خود که کشتن یک نفر است را می‌پذیرد و وارد یک کالسکه در حال حرکت می‌شود تا زودتر به منطقه ای که هدف او در آنجا قرار دارد برسد. اما در این لحظه کالسکه مورد حمله قرار می‌گیرد و نبرد در بالای کالسکه در حال حرکت ادامه پیدا می کند. کالسکه در حال حرکت به سمت ایستگاه قطار است و در همین لحظه Assassin به روی زمین می پرد و با استفاده از قلاب جدیدی که بازی اضافه شده است در قسمتی از ایستگاه تاب می خورد و خود را به هدف مورد نظر می‌رساند و او را از پا در می‌آورد .

شرکت Ubisoft دقایقی قبل نسبت به منتشر شدن این خبر، ابراز تاسف کرد و در متنی به سایت IGN گفت: "این همیشه مایه تاسف است، که مواردی از این دست که برای انتشار در فضای عمومی در نظر گرفته نشده، به بیرون درز پیدا کند. و این در حالی که ما همیشه از عناوین آینده خود استقبال می‌کنیم ولی در حال حاظر برای طرفداران خود و تیم سازنده بازی نا امید هستیم به این دلیل که این طراحی های مفهومی در فضای عمومی منتشر شده‌است. استودیو Quebec در چند سال گذشته، مشغول توسعه عنوان خاصی بوده است و ما بسیار هیجان زده‌ایم تا این عنوان را در زمان مشخص و مناسب معرفی کنیم. در حال حاضر، اولویت اصلی ما بهبود تجربه بازی و بر طرف کردن مشکلات Assassin's Creed: Unity است."

source

آخرین ویرایش:
+ اون مقایسه ی فروش آمریکا که از سری AC اومد،اگر اشتباه نکنم آمار کل ACـهای قبل بود،در صورتی که AC:U تازه 2 هفته از عرضه ـش میگذره:|

آهای دوستان استراتژیک باز!! بیاین بگین که Massive Entertainment یکی با استعدادترین استدیوهای استراتژیک ساز بوده تا این دوستمون نگه این نظر شخصیه منه! عشاق Might & Magic بیایین بگین که Dark Messiah یکی بهترین عناوین این سری بوده. بخدا وقتش رسیده که دیدگاهمون در مورد بازی‌های یک چیزی فراتر از نمرات متاء باشه.

من با AC مشکلی ندارم. با عرضه سالانش هم مشکلی ندارم. مشکل من اینجاست که تمام استدیوهای خوب یو‌بی‌سافت کارشون شده مشارکت در پروژه‌های اساسین. بابا یوبی‌سافت ده سال پیش واقعا قابل مقایسه با یو‌بی‌سافت آلان هست؟ آخه کدوم شیر پاک خورده‌ای استدیویی که عنوانی مثل Ground Control رو تو کارنامش داره، می‌فرستنش سره پروژه Just Dance یا اساسین؟! درده من و خیلی‌های دیگه مطمئنم همینه!
ای بابا مغلطه کردی که:دی شما گفتی Massive با استعدادترین استراتژیک ساز تاریخ بوده، اما الان میگی آهای دوستان بگید یکی از بهترین ها بوده دیگه:دی شاید یکی از بهترین ها بوده باشه، ولی نمیشه مطلقا گفت بهترین بوده، چون استودیوهایی مثل بلیزارد و Relic و چند تا دیگه هم هستند.

اون بخش دوم هم که توضیح دادم. ضمن اینکه مثلا همین Massive در حال حاضر هیچ ربطی به AC نداره و داره منحصرا و کامل روی یه IP جدید به نام Division کار میکنه که خیلی ها هم منتظرش هستند.
شما چون خیلی طرفدار این بازیها هستید خُب حق داری ناراحت باشی که ادامشون ساخته نشده:دی ولی خُب میگم، تا وقتی AC فروش داره و مردم میخرنش، یوبی سافت هم میسازه. شما نمیتونی انتظار داشته باشی یهو AC رو بگذاره کنار و آینده خودش رو بندازه تو ریسک و اقبال.

همینطور پیش بره تو آینده ی نزدیک شاهد این نسخه ی AC میشیم :|

SunsetTVCharTrap-610.jpg

من اصلاً هایپ نشدم، عکسا قشنگن ولی من شخصاً با عکس هایپ نمیشم.:دی

53586793863954692004.jpg

یوبی برو خونه ! :دی هنوز نتونسته یونیتی رو جمع و جور کنه رفته سراغ این یکی GG WP

@ Ubisoft

All i want, all i want, is you NOT to release an AC game for just ONE YEAR 8-|

به خدا این مورد بالا اخیرا یکی از فانتزی هام شده!! :|

آخرین خبر : بعد از معرفیAC:V بلافاصله Assassin's Creed :Vikings هم تایید شده قراره سال 2016 بیاد همچنین یوبی سافت قول داده تا چند روز دیگه یه 3-4 تا اساسین دیگه معرفی کنه :d

اینکه یوبی هر سال AC میده قبول ، اینکه خیلی از استودیو هارو هم مشغول ساخت AC کرده قبول ، اینکه یه سری آی پی های قدیمی هم خیلی وقته ازشون خبری نیست قبول...

اما اینکه می گید فقط AC می سازه! آخه چجوری؟ کدوم شرکت سالی 4 5 عنوان داره میده بیرون؟ :-/ این همه IP داره این شرکت و سالی چندتا بازی داره می ده! یکم رحم کنین :d

آخرین خبر : بعد از معرفیAC:V بلافاصله Assassin's Creed :Vikings هم تایید شده قراره سال 2016 بیاد همچنین یوبی سافت قول داده تا چند روز دیگه یه 3-4 تا اساسین دیگه معرفی کنه :d

اتفاقا احتمال اینکه یه نسخه فرعی با سازوکار کشتیرانی ACIV با حس و حال وایکینگز بدن بیرون خیلی ها .:>
به نظرم خیلی هم جذاب خواهد بود اگر خوب پیاده سازی بشه
مثل حمله به کلیساها و قلع و قمع کردن کشیش ها و مرد و گرفتن زنها و دخترها;)

با این نسخه ضعیف امسال دیگه اصلا برام مهم نیست که دیگه تو کدوم کشور میخوان داستان آبکی و احمقانشونو ادامه بدن.من با این بازی از زمان ریولیشن مشکل پیدا کردم ولی تحملش کردم دیگه نمیشه این بازیو تحمل کرد دیگه سیاست های این کمپانی در قبال این فرنچایز رو نمیشه درک کرد.
دیگه این بازیو دارن از بین میبرن باید یه استراحتی یکی دوساله بهش بدن , تو بخش اکشن ادونچرای سال بعدم با اومدن آنچارتد یان بازی اصلا دیکه برام اهمیتی نداره و به چشم من نمیاد.

راستی لندنم که یجورایی بندره :d

ممکنه باز کشتی سواری هم داشته باشیم منتها از نوع بخارش این دفعه :bighug::d

راستی لندنم که یجورایی بندره :d

ممکنه باز کشتی سواری هم داشته باشیم منتها از نوع بخارش این دفعه :bighug::d

جذابیت کشتی رانیش به این بادی بود که میخورد پست بادبان ها و تکون خوردن خدمه برای تنظیم بادبان و یکان کشتی و ... :دی
کشتی بخار....:| هیچ جذابیتی توش نمیبینم:-"
همون یه اساسین زمینی باسه تا دریایی خیلی بهتره :دی

چیزی که مشخصه فروش AC مثل شماره های اصلی سری نیست و اینجور که به نظر میاد به جای اینکه Unity به فروش X1 کمک کنه، X1 داره به فروش Unity کمک میکنه :دی امیدوارم این رویه جوری پیش بره که یوبی سافت بازی رو درست عرضه کنه، حالا میخواد هر سال 1 شماره عرضه کنه مشکلی نیست ولی یه بازی کامل و بدون مشکلات فنی عرضه کنه نه یه بازی که تو بخش Co-op فریمش تک رقمی میشه lol

gkerkot8px2h4v3ms1dk.jpg

کسایی که ac Rogue و ACU رو تموم نکردند نخونن چون اسپویل زیر هم راجب پایان روگ ـه هم یونیتی :
آخر روگ Shay میگه یه انقلاب اتفاق افتاد و الان هم یک جنگ تو راهه . فرضا بگیم Shay خیلی عمر کرده این نسخه میخوره بهش که تو زمان جنگ جهانی اول اتفاق بیوفته یا یه جورایی به اون ربط پیدا کنه . که البته یه بخش هایی از جنگ جهانی رو تو یونیتی هم دیدیم .
در کل به نظر من یونیتی بعد از 2 یکی از بهترین تجربه های اسسین بود . شخصیت آرنو بسیار دلچسب تر از کانر و ادوارد بود ، داستان حداقل از 3-4 بهتر بود با اینکه بازهم یک سری سوال و نقاط ابهام بوجود میاره .
یک سری مشکلات هم باعث شد که نتونه به بهترین تو این سری تبدیل بشه و امیدوارم تو AC: V این مشکلات حل بشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or