شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
اگر واقعیت داشته باشه واقعا ترکیب تویوما، یامائوکا و ایتو یه چیز رویایی میشه.
حتی بنظرم بزرگتر از ترکیب کوجیما و دل تورو و جونجی ایتو هست چون پای سازنده های اصلی و قدیمی سری وسط هست. براحتی میتونه یکی از بزرگترین بازی های نسل بعد بشه.
SH1 هنوز هم برای من بعد از SH3 بهترین بازی سری هست.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

ح
ای کاش که الان کونامی و سونی روابط حسنه ای پیدا کردن
با کوجیما به توافق برسن مثل نسل 7 دوباره متال گیر ناب رو کنسول سونی ببینیم
کوجیما بد جور پلای پشت سرشو خراب کرده رابطش با کونامی خیلی وخیمه حتی سونی هم فکر نکنم بتونه کونامی رو راضی کنه برا جوش دادن معامله، سر سایلنت هیل کوجیما نتونستن با هم به توافق برسن

• Like
Reactions: ash3424
سایلنت هیل عنوانی هست که خیلیا منتظرشن ، فارغ از نوع پلتفورم ، چه پلی استیشن چه ایکس باکس و چه PC همه باهاش خاطره دارن و منتظر نسخه جدیدشن. به عنوان کسی که سونی کمپانی مورد علاقشه میگم : اگر این خبر صحت داشته باشه و سونی این نسخه رو انحصاری کنه واقعا و واقعا بازی کثیفی رو شروع میکنه. تمام.

گفتم دیگه. آخه چون خیلیا باهاش خاطره دارن و منتظر نسخه جدیدشن. نسخه های کلاسیک این سری هم مولتی پلتفورم بودن...

دوست عزیز، والا به عنوان فن سری که خیلی از دست کونامی شاکی و خسته ام، ساخت نسخه جدید بازی رو به هر نحوی حمایت می کنم؛ چون الان بهترین زمان برای بازگشت سایلنت هیله.

دوست عزیز، والا به عنوان فن سری که خیلی از دست کونامی شاکی و خسته ام، ساخت نسخه جدید بازی رو به هر نحوی حمایت می کنم؛ چون الان بهترین زمان برای بازگشت سایلنت هیله.
بله منم همینطور مثل شما فکر میکنم.
ولی معتقدم که اولا سونی نباید با انحصاری سازی این نسخه مثل اهرمی همه رو مجبور کنه که کنسول نسل بعدیش رو بگیرن. این سری مولتی بوده و حق همه هست که بتونن تجربه ش کنن.
دوم اینکه (چه بخوایم قبول کنیم چه نکنیم) سایلنت هیل طرفدارای کمتری نسبت به سری رزیدنت ایول داره. (من میگم طرفدارهای خاص تری داشته همیشه) اگر انحصاری باشه بنظرتون چقدر میفروشه و موفق میشه؟؟ خیلیا اصلا این سبکی بازی نمیکنن. مثلا مجموعه siren بگم که با اینکه عالی بود و انحصاری بود و کیچیرو تویاما خالق سایلنت هیل هم این بازی رو ساخت (که شباهت هایی باهم دارن) اما نتونستن خوب بفروشن بازی بعدیشون گراویتی راش بود. این بازی برای موفق بودن به همه پلیرهای پلتفورم های دیگه نیاز داره ، مخصوصا الان که خیلیا منتظر نسخه جدیدش هستن.
ادیت: پوزش بابت پست اول چون فکر کنم کمی تند شدم.

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه از انحصاری کردن TP به شدت بدم میاد اما این نسلی که میاد انقدر خواهیم دید که حد نداره خودتون بهتره اماده کنین این نسل دقیقا مثل نسل PS3 و 360 که شرکت ها برای انحصاری کردن حتی شده عرضه نشدن روی کنسول رقیب تلاش میکنن بازی ها انحصاری کنن شده برای PC و کنسولشون بیاد اما برای کنسول رقیب نیاد .

ولی معتقدم که اولا سونی نباید با انحصاری سازی این نسخه مثل اهرمی همه رو مجبور کنه که کنسول نسل بعدیش رو بگیرن. این سری مولتی بوده و حق همه هست که بتونن تجربه ش کنن.
دوم اینکه (چه بخوایم قبول کنیم چه نکنیم) سایلنت هیل طرفدارای کمتری نسبت به سری رزیدنت ایول داره. (حالا به هر دلیلی...) اگر انحصاری باشه بنظرتون چقدر میفروشه و موفق میشه؟؟ خیلیا اصلا این سبکی بازی نمیکنن. مثلا مجموعه siren بگم که با اینکه عالی بود و انحصاری بود و کیچیرو تویاما خالق سایلنت هیل هم این بازی رو ساخت (که شباهت هایی باهم دارن) اما نتونستن خوب بفروشن بازی بعدیشون گراویتی راش بود. این بازی برای موفق بودن به همه پلیرهای پلتفورم های دیگه نیاز داره ، مخصوصا الان که خیلیا منتظر نسخه جدیدش هستن.

خوب این وسط یک بحث وجود داره انم اینکه وقتی کونامی نمیسازه و نمیخواسته بسازه حالا سونی امده روی IP یک شرکت TP سرمایه گزاری کرده که یک IP مرده زنده کنه نمیشه ازش انتظار داشت که بخوایم با منطق انحصاری بودن یا نبودن بهش نگاه کنیم .

من خودم مخالفم بازی که اینجوری انحصاری بشه 100 سال سیاه حتی موافق نیستم سونی روش سرمایه گزاری کنه ترجیح میدادم IP کونامی بسازه و بعدش کنارش سونی یک بازی دیگه مثل Siren زنده میکرد اینجوری دوتا عنوان در سبک ترس داشتیم .

اما اگه قرار باشه کونامی نسازه و بی خیال بشه و سونی بیاد بازی بسازه با وجود اینکه مخالفم اما نمیشه بهش خرده گرفت که چرا انحصاری کنسول کرده احتمال زیاد برای PC هم عرضه میشه .

دوم اینکه (چه بخوایم قبول کنیم چه نکنیم) سایلنت هیل طرفدارای کمتری نسبت به سری رزیدنت ایول داره. (حالا به هر دلیلی...) اگر انحصاری باشه بنظرتون چقدر میفروشه و موفق میشه؟؟ خیلیا اصلا این سبکی بازی نمیکنن. مثلا مجموعه siren بگم که با اینکه عالی بود و انحصاری بود و کیچیرو تویاما خالق سایلنت هیل هم این بازی رو ساخت (که شباهت هایی باهم دارن) اما نتونستن خوب بفروشن بازی بعدیشون گراویتی راش بود. این بازی برای موفق بودن به همه پلیرهای پلتفورم های دیگه نیاز داره ، مخصوصا الان که خیلیا منتظر نسخه جدیدش هستن.

بسیاری از فن های سایلنت هیل بعد از دمو محشر P.T، مدت زیادی هست که خواهان ساخت نسخه جدید سایلنت هیل اند و به شخصه میتونم بگم که کونامی عرضه ساخت یه سایلنت هیل درست و حسابی رو نداره، پس چه بهتر بدش به کمپانی ای که رابطه خوبی با با دیگر سازندگان تیم سایلنت داره و خود کونامی هم این وسط یه پولی بزنه به جیب! برو توییتر ماساهیرو ایتو رو نگاه کن، تا حالا اینقدر خوشحال ندیدمش!

بازی بعید میدونم انحصاری کامل PS5 باشه و احتمالا برا PC هم عرضه میشه؛ پس طیف زیادی از فن ها میتونن بازیش کنن.

فقط امیدوارم همه چیز رنگ واقعیت به خود بگیره و از طرفی دیگر، مطمئنم که کیچیرو تویاما می ترکونه.

بسیاری از فن های سایلنت هیل بعد از دمو محشر P.T، مدت زیادی هست که خواهان ساخت نسخه جدید سایلنت هیل اند و به شخصه میتونم بگم که کونامی عرضه ساخت یه سایلنت هیل درست و حسابی رو نداره، پس چه بهتر بدش به کمپانی ای که رابطه خوبی با با دیگر سازندگان تیم سایلنت داره و خود کونامی هم این وسط یه پولی بزنه به جیب! برو توییتر ماساهیرو ایتو رو نگاه کن، تا حالا اینقدر خوشحال ندیدمش!

بازی بعید میدونم انحصاری کامل PS5 باشه و احتمالا برا PC هم عرضه میشه؛ پس طیف زیادی از فن ها میتونن بازیش کنن.

فقط امیدوارم همه چیز رنگ واقعیت به خود بگیره و از طرفی دیگر، مطمئنم که کیچیرو تویاما می ترکونه.

کوجیما بنظرت دخالتی داره تو ساختش ؟؟؟

تویاما؟؟؟ تو قول یه rpg fantasy اوپن ورلد داده بودی به ما... این سایلنت هیلی چیه دیگه... :((:((:Wallbash::Wallbash:

ولی اگه این شایعات واقعیت داشته باشه خیلی رو آینده شغلی تویاما تاثیر گذاره... اگه موفق بشه اسمش دوباره میفته سر زبونا،، ولی اگه فیل بشه اگه نگیم کریرش به آخر رسیده، دیگه از چشم همه میافته،

امیدوارم سونی مجبورش نکرده باشه با 30، 40 نفر بازی رو بسازه و ساپورت کامل استودیو جاپان رو داشته باشه...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KavehFrootan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or