شایعه شایعه محتمل: Mass Effect برای PC

Good Boy

کاربر سایت
2ut2t7m.jpg

تا زمانیکه این ماجرا به صورت رسمی تایید شود مجبوریم که با شایعه آن سر کنیم.
یکی از بلاگر هایی(Blogger) که خودش در مغازه فروش گیم کار می کند گفته که فروشگاه او یک نسخه از این بازی را برای PCدریافت خواهد کرد.
طبق نامه ای که از EA فرستاده شده , در لیست بازی های آن بازی Mass Effect برای PC هم در نظر گرفته شده است.

....................................
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
موارد زیر مربوط به اوایل سال 2006 هست ذکر شده در سایت bioware.com

http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=463248&forum=104

This question has been asked many, many, many, many, many times. In the future, please use the search function.

The answer now, as it has been, as it probably will be is:

Bioware has no plans for a pc version of ME at this time.

رد شد!

-----------------

As Adria mentioned, Mass Effect is planned as an Xbox 360 exclusive title.

Since this has been asked and answered many times, it gets closed now.

------------------

بعد یک سال بعد اوایل سال 2007 همونجا!

http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=529818&forum=104

باز هم رد شد!

در نهایت بعید میدونم این موضوع به واقعیت بپیونده اون هم EA با یک فروشگاه عادی حالا اگه Game Stop بود مشکلی نبود اما...

موفق باشید

مثل اینکه ایندفعه این شایعه درست هست و به حقیقت مینجامد!:biggrin1:
............................
من خبر رو یک بار دیگه خوندم و تصحیح می کنم که فروشگاه برای اون فرد نیست بلکه اونجا کار میکنه.و در نامه EA این بازی به این صورت لیست شده بوده:MASS EFFECT PC DVD 5030945065685 EAN07706226 TBC TBC ACTION 18+ 25 SWE ENG
و تازه اون فرد از نامه هم یک عکسی گرفته ولی به دلایل قانونی نتونسته اسم فروشگاه رو معلوم کنه!
اینم اون عکسی که طرف از نامه گرفته:

296dkiw.jpg

.............................
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
مثل اینکه ایندفعه این شایعه درست هست و به حقیقت مینجامد!:biggrin1:
............................
من خبر رو یک بار دیگه خوندم و تصحیح می کنم که فروشگاه برای اون فرد نیست بلکه اونجا کار میکنه.و در نامه EA این بازی به این صورت لیست شده بوده:MASS EFFECT PC DVD 5030945065685 EAN07706226 TBC TBC ACTION 18+ 25 SWE ENG
و تازه اون فرد از نامه هم یک عکسی گرفته ولی به دلایل قانونی نتونسته اسم فروشگاه رو معلوم کنه!
اینم اون عکسی که طرف از نامه گرفته:

296dkiw.jpg

.............................
موفق باشید.
کیوان

ممنون از اطلاع رسانی ذکر منابع شما دوست عزیز

با این حال باز هم بی اساس و پایه هست و ادیت چند نوشته بدون مهر یا آرم تجاری حتی یک نام ساده از اعلام کننده در نرم افزار اکسل بسیار بی مورد و غیر قابل قبول هست در هر صورت منتظر هستیم!

آخرین ویرایش:

This question has been asked many, many, many, many, many times. In the future, please use the search function.

رد شد!

-----------------

As Adria mentioned, Mass Effect is planned as an Xbox 360 exclusive title.

Since this has been asked and answered many times, it gets closed now.

------------------

بعد یک سال بعد اوایل سال 2007 همونجا!

http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=529818&forum=104

باز هم رد شد!

در نهایت بعید میدونم این موضوع به واقعیت بپیونده اون هم EA با یک فروشگاه عادی حالا اگه Game Stop بود مشکلی نبود اما...

موفق باشید

اما یه چیزی هست نه اوایل 2006 و نه اوایل 2007 bioware توسط EA خریداری شده بود
EA هم که معرف حضور همتون هست

موفق باشید

yo man

باید توجه داشته باشید که عبارت at this time خیلی فرق میکنه با اینکه اصلاً نمیاد! این عبارت یعنی ما فعلاً قصدی نداریم و این احتمال رو برای آینده قائل نمیشه برای اون لحظه که گفته این صدق میکنه. باید توجه داشته باشید که EA یجورائی اصلاً نمیتونه بازی انحصاری برای کسی داشته باشه، صاحبش شب خوابش نمیبره وقتی که این احتمال رو بده ممکنه این بازی که حالا از IP های خودش حساب میشه روی پلتفرم دیگه ای فروش کنه...

بچه ها انگار یه چیزی رو یادتون رفته اگر یادتون باشه وزارت ارشاد این بازی رو ممنوع کرد در حالی که خیلی دیر این کارو کرد و همه ملت بازی رو بازی کرده بودن اما حالا یه چیز دیگه: نسخه Pc این بازی به بازار راه پیدا نخواهد کرد
احتمالا این دفعه وزارت ارشاد با تهدید شرکتهای داخلی جلوی عرضه این بازی رو بگیره که این به معنای "حال گیری دسته جمعی Pc بازها" خواهد بود
در هر حال این برداشت من از نسخه Pc این بازی بود :(( ولی باید هر طوری که شده این بازی رو بازی کنیم
حال اگه وزارت ارشاد این کار رو بکنه بشدت از چشم مردم بویژه بازی خورها میفته حالا دیگه خود دانند............

تا جایی که من یادمه ، قبل از انتشارش ممنوع کرده بودن ، کی میتونه جلوی اینارو بگیره ؟ هزار تا چیز رو ممنوع کردن ، زودتر از همه دنیا دست ماها بوده ! مثلا میخوان 1000 تا لینک دانلود ( مستقیم ، تورنت و ... ) ، سوغاتی آوردن :دی رو بگیرن ؟

yo man

باید توجه داشته باشید که عبارت at this time خیلی فرق میکنه با اینکه اصلاً نمیاد! این عبارت یعنی ما فعلاً قصدی نداریم و این احتمال رو برای آینده قائل نمیشه برای اون لحظه که گفته این صدق میکنه. باید توجه داشته باشید که EA یجورائی اصلاً نمیتونه بازی انحصاری برای کسی داشته باشه، صاحبش شب خوابش نمیبره وقتی که این احتمال رو بده ممکنه این بازی که حالا از IP های خودش حساب میشه روی پلتفرم دیگه ای فروش کنه...

والا تو این دوره و زمونه از هر کسی هر چیزی بپرسی "میگه at this time فلان برنامه رو نداریم ولی احتمالش رد نمیشه" :دی
من چشمم آب نمیخوره .. فکر میکنی براشون صرف میکنه؟ یعنی فروش درست حسابی میتونه داشته باشه؟ مثلا همین Gears Of War روی PC چقدر فروش داشت؟ الان اصلا کسی مولتی بازی میکنه؟ :دی

صرف میکنه. به نسبت کنسول شاید فروش چشم گیری نداشته باشه، اما هم مایکروسافت بی میل نیست چندتا عنوان خوب دیگه برای ویستا بیاد، هم EA شرکتی نیست که از پول بگذره.

نکته بعدی اینه که فعلاً کلاً گیم ها روی PC خوب نمیفروشن انوم بر میگرده به همون قضیه noob friendly بودن بازیهای جدیده که خیلی از گیمرهای هاردکور PC رو اصلاً جلب نمیکنه. نمونش خود UT3 مگه زیاد فروخت؟ اما ضرر هم نبوده بالاخره Epic روی این موتور انقدر خورده که ناراحت فروش نچندان جالب UT3 و GoW باشه...

صرف میکنه. به نسبت کنسول شاید فروش چشم گیری نداشته باشه، اما هم مایکروسافت بی میل نیست چندتا عنوان خوب دیگه برای ویستا بیاد، هم EA شرکتی نیست که از پول بگذره.

نکته بعدی اینه که فعلاً کلاً گیم ها روی PC خوب نمیفروشن انوم بر میگرده به همون قضیه noob friendly بودن بازیهای جدیده که خیلی از گیمرهای هاردکور PC رو اصلاً جلب نمیکنه. نمونش خود UT3 مگه زیاد فروخت؟ اما ضرر هم نبوده بالاخره Epic روی این موتور انقدر خورده که ناراحت فروش نچندان جالب UT3 و GoW باشه...

نه دیگه .. تو الان داری جانبدارانه حرف میزنی .. چون میخوای Mass Effect روی PC بیاد :دی
نکته داره آخه .. این جوری نیست که چون حالا موتورشون از قبل آماده باشه و فقط یک port لازم داشته باشه ، پس براشون خرجی نداره .. برای همین GoW مثلا Act جدید ساختند و این صحبت ها .. من واقعا فکر نمیکنم که خرجش رو درآورده باشه.
اینجا هم همینه اگه بخوان Port درست حسابی بکنند که خرج داره .. که معلوم نیست که ضرر نده ولی port درپیت احتمالش بیشتره .. که اونم روا نیست ..

پ.ن : تقصیر خودشونه ... اون چه وضع UT3 بود آخه .. :دی
پ.ن : اگه ممنوع هم شد .. تو که من رو فرستادی حدود 11 گیگ Guitar Hero 3 و Kane and Lynch هم دانلود کنم .. حالا این هم روش :دی

آخرین ویرایش:
نه دیگه .. تو الان داری جانبدارانه حرف میزنی .. چون میخوای Mass Effect روی PC بیاد :دی
نکته داره آخه .. این جوری نیست که چون حالا موتورشون از قبل آماده باشه و فقط یک port لازم داشته باشه ، پس براشون خرجی نداره .. برای همین GoW مثلا Act جدید ساختند و این صحبت ها .. من واقعا فکر نمیکنم که خرجش رو درآورده باشه.
اینجا هم همینه اگه بخوان Port درست حسابی بکنند که خرج داره .. که معلوم نیست که ضرر نده ولی port درپیت احتمالش بیشتره .. که اونم روا نیست ..

پ.ن : تقصیر خودشونه ... اون چه وضع UT3 بود آخه .. :دی
پ.ن : اگه ممنوع هم شد .. تو که من رو فرستادی حدود 11 گیگ Guitar Hero 3 و Kane and Lynch هم دانلود کنم .. حالا این هم روش :دی

درود :دی

خو من اینجا اصلاً با موتور بازی کار ندارم، با ناشر بازی کار دارم :دی :p
خو کلاً چندتا بازی انحصاری دیدی از EA ؟! همرو به به نحوی هرجا دستش بیاد میاره.

پ.ن: بابت گیم هم متشکرم، نرزول به مقامات بالا شمارا نائل بفرمایند، آمین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or