شایعه شایعه : مایکروسافت برای Motion Sensing Controller Xbox 360 برنامه ریزی میکند !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
به نقل از سایت xboxfamily :
شایعه شده است که دارندگان کنسول XBox360 مانند دو کنسول دیگر یعنی PS3 و Wii میتوانند بازی های کامپیوتری را با قابلیت Motion Sensing کنترل کنند !
گویا این قابلیت تا پایان سال 2008 در دسترس عموم ( دارندگان Xbox 360 ) قرار خواهد گرفت .
با این حال اطلاعاتی که برای این خبر منتشر شده است بسیار ناقص میباشد و ما منتظریم که خبرهای بیشتری را در رابطه با این موضوع در اینده بشنویم
.
Xbox360Controller.png

موفق باشید .
مهدی ...

واقعا اگه این کارو بکنه دیگه دسته هاش هیچ کمبودی نداره خدا کنه اینجوری بشه
ولی نشدنی تا زیادی چون هم دسته ها باید درونش تغییر کنه هم کنسول و در حد یه شایعه شاید باشه

آخرین ویرایش:
احتمالا در نسل بعدي:cheesygri
عمرا اينقدر بد تقليد نكنه مگر اينكه واقعا بتونه يه چيز جديد بياره كه من به شخصه اميدي به اين مدير جديده ندارم

این قابلیت خیلی وقت پیش اومده البته نه ازطرف ماکروسافت یک شرکت خودش ساخته این رو و این ادعا رو کرده که حتی از ps3 هم بهتر کار میکنه
فکنم rainbow جان این خبر رو اعلام کرده بود و اقا طاهر هم میتونه برای هرکی خواست رو دستش سوار کنه

این قابلیت خیلی وقت پیش اومده البته نه ازطرف ماکروسافت یک شرکت خودش ساخته این رو و این ادعا رو کرده که حتی از ps3 هم بهتر کار میکنه
فکنم rainbow جان این خبر رو اعلام کرده بود و اقا طاهر هم میتونه برای هرکی خواست رو دستش سوار کنه

این خبر ربطی به اینی که شما میگی نداره اصلا فرض کن دادیم دستمونو اون کارو با هاش کردن وقتی بازی با این قابلیت ساخته نشه چه فایدهای داره بزاریم دکور:laughing:

چه بیاد چه نیاد برای من که فرقی نمیکنه ...:-"
من قابلیت لرزش ( شوک ) دسته های 360 رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم .... ;):love::love::love: حالا میخواد قابلیت Motion Sensing بهش اضافه بشه یا نشه :-"

به نظر من این موشن سنسور همچین خیلی شاخی نیست که بخواد اضافه بکنه:biggrin1::-" ولی اگه میخواد اضافه کنه به طور کامل اضافش کنه نه ناقص و فقط در چند جهت!

بهترین سنسور با بیشترین قابلیت هم اگر تو دسته بگذارن ولی بازی که اون رو ساپورت کنه نباشه بدرد جرز دیوار هم نمیخوره :laughing:.
همچین حماقتی از MGS بعیده ;).

این خبر ربطی به اینی که شما میگی نداره اصلا فرض کن دادیم دستمونو اون کارو با هاش کردن وقتی بازی با این قابلیت ساخته نشه چه فایدهای داره بزاریم دکور:laughing:

اتفاقا اقا طاهر میگفت میتونید بین motion sense و LS سوییچ کنید و فرقی نمیکنه چه بازی باشه
مثل بعضی بازی های ps2 که میشد بین انالوگ و D-pad سوییچ کرد

چه حالی میده بازیهای اول شخص....

خدا کنه تقلید محض نکنه و نوآوری داشته باشه ، خدا کنه یه دسته شبیه دسته Wii بزنه تا بازیهای اول شخص را با اون انجام بدیم که خیلی حال میده.... یا گلف یا تنیس و...

در کل خداکنه یه دسته جدید بزنه + دسته ثابت 360

اولا تا اونجا كه من يادمه اين خبر شايعه نبوده كه بخواد الان بشه ! چون چند وفت پيش نزديك 1 سال يا بيشتر يكي از مسئولين مايكروسافت اشكارا اين خبرا ر داده بودند كه ميخوان چنين دسته هايي طراحي كنند و تا اونجا كه يادمه مخصوص بازي هاي fps و از Motion Sensing استفاده كنه .
خوب شايد اومدنش براي سال 2008 شايعه باشه :-"

ولي الان يه چرخي داشتم تو سايت xbox-scene ميزدم كه همراه با اين خبر اين تصوير را ديدم .
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/wiimote-prototype/GyroPod_Sketchbook.jpg
http://www.xbox-scene.com/
بدون شرح :
GyroPod_Sketchbook.jpg

حالا يه توضيحي در مورد اين بدم معلوم نيست عكس از كجا اومده يعني دنبالش نكردم :biggrin1: يا شايد مال خود سايت xbox-scene باشه :
ولي چيزي كه من تو اين عكس ميبينم اگه واقعا اينطور باشه بايد بگم اين طراحي واقعا عالي و در حد شاهكار حداقل اون نظر شخصيه خودم .
اگه به تصوير نگاه كنيد دسته از دو قسمت تشكيل شده كه از هم جدا ميشن وقتي كه جداش ميكني يه چيزي مثل دسته هاي wii مانند ميشه ولي خميده تر كه بيشتر ادم حس ميكنه كه اسلحه دستش گرفته و اون تكمه زير دسته كه تو بهترين مكان قرار گرفته .

حالا شايد دسته را از هم جدا كردي يكي تو اين يكي دست و يكي در دست ديگه قرار ميگيره باز به مانند wii ولي بسيار كاملتر . يعني اگه به تصوير دقت كنيد ميبينيد كه كليدهاي در هر دو طرف دسته پخش شده حالا شايدم هر دوقسمت دسته هم وقتي جداش كردي با هم اتباط بيسيم داشته باشند كه بازم كاملتر از مال wii هست .
و فكر كنم اين دسته براي بازي هاي fps فوق العاده باشه چون همون چيزي كه گفتم چند وقت پيش مايكروسافت گفته بود كه ما دسته هايي داريم طراحي ميكنيم كه مخصوص بازي هاي fps باشه و قدرت تفكيك پذيري بسيار بالايي خواهند داشت و اونم فكر كنم همين باشه ولي نه اين تصوير شايد يه چيز ديگه و شايد همين چه راست و چه نادرست .
حالا خوب اين عكس ممكنه fake باشه ولي خدا كنه همين باشه ! و يا مايكروسافت همين را بدزده !:cheesygri من خيلي راضي هستم كه اين باشه چون واقعا اگه همين را طرحي كنن فوق العاده هست .
خودتون قدرت تحليل دارين ببينين چي ميتونه باشه .
تو عكس به ترتيب نشون داده شده بخش هاي گيم پد .

آخرین ویرایش:
عالی بود...

الان فکر کنم دوباره سونی اعلام کنه که میخواد دسته های جدید با طرح نو! بسازه!:)
یادم نمیره که تا نینتندو دسته اش را معرفی کرد سونی چی کار کرد :cool:

امیدوارم موفق بشه
اعلام نشده که از بازیهای قدیمی ساپورت می کنه یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or