شایعه شایعه : مایکروسافت برای Motion Sensing Controller Xbox 360 برنامه ریزی میکند !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
به نقل از سایت xboxfamily :
شایعه شده است که دارندگان کنسول XBox360 مانند دو کنسول دیگر یعنی PS3 و Wii میتوانند بازی های کامپیوتری را با قابلیت Motion Sensing کنترل کنند !
گویا این قابلیت تا پایان سال 2008 در دسترس عموم ( دارندگان Xbox 360 ) قرار خواهد گرفت .
با این حال اطلاعاتی که برای این خبر منتشر شده است بسیار ناقص میباشد و ما منتظریم که خبرهای بیشتری را در رابطه با این موضوع در اینده بشنویم
.
Xbox360Controller.png

موفق باشید .
مهدی ...

این قضیه سنسور حرکتی اولش جذابیت داره ولی از یه جائی به بعد عضاب اور میشه. چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا اینکه شونهاتون از کار بیافته و .... . تازه اگر اون بازی که انجام میدید یه چیز خوش ساختی باشه مثل WH که واقعا روش وقت و سرمایه گذاشته باشم.
تازه مگه این سنسورحرکتی تو چند نوع بازی به کار میاد. در واقع فقط تو ریسینگ و Aircraft کار برد داره و بس.
خلاصه کار نشد نداره، اون هم در مورد ماکروسافت ولی باید دید ارزشش رو داره ؟

این قضیه سنسور حرکتی اولش جذابیت داره ولی از یه جائی به بعد عضاب اور میشه. چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا اینکه شونهاتون از کار بیافته و .... . تازه اگر اون بازی که انجام میدید یه چیز خوش ساختی باشه مثل WH که واقعا روش وقت و سرمایه گذاشته باشم.
تازه مگه این سنسورحرکتی تو چند نوع بازی به کار میاد. در واقع فقط تو ریسینگ و Aircraft کار برد داره و بس.
به نظر من این که یه بازیِ رالی مثل موتور استورم رو با این قابلیت بری خـــــــــــــــــیلی فرق میکنه تا اینکه بخوای با آنالوگ بری!!! ولی به قول شما آدم یه کم که اینطوری بازی میکنه، شونه هاش درد میگیره :دی کلا به نظر من این قابلیت میتونه دسته های X360 رو خیلی بهتر از الانش بکنه و میشه گفت که در اون صورت دسته های 360 بهتر از PS3 هم میشه.

دسته های 360 بهتر از PS3 هم میشه.
علی جون ( که اصلا هم فن بوی نیستی )
اگر بیطرفانه و بدون تعصب بخوایم بگیم، دسته 360 از همه نظر برتری زیادی نسبت به تمام دسته های عرضه شده به امروز رو داره، دسته ps3 که جای خود داره. در هر حال بنده که لزومی برای این کار نمیبینم، شما چطور علی جان؟.

اگه مايكروسافت روي اون حرفش يه كاري تو بازي هاي fps بكنه ارزش كاريش بسيار زياده .
من شخصا تو اين مورد ها به مايكروسافت خيلي اعتقاد دارم طراحي هايي كه ميكنند واقعا حرف نداره نمونش ماوس و كيبوردهايي كه ميسازه .
همين دسته هايي فعليش هم كه داريم استفاده ميكنيم خوشدست ترين هستند .

اگه مايكروسافت روي اون حرفش يه كاري تو بازي هاي fps بكنه ارزش كاريش بسيار زياده .
من شخصا تو اين مورد ها به مايكروسافت خيلي اعتقاد دارم طراحي هايي كه ميكنند واقعا حرف نداره نمونش ماوس و كيبوردهايي كه ميسازه .
همين دسته هايي فعليش هم كه داريم استفاده ميكنيم خوشدست ترين هستند .
البته این دسته ها رو کامل مایکروسافت طراحی نکرده!!! این دسته ها در اصل همون دسته های Game Cube هست، البته با تغییرات زیاد!

در هر حال بنده که لزومی برای این کار نمیبینم، شما چطور علی جان؟

به نظر من بودنش بهتر از نبودنش هست.

سوني هم تو فكر طراحي دسته هاي جديده
اين دسته ها مثل دستكش پوشيده مي شن و نسبت به حركات دستها و انگشتها حساس هستن.
Patent اين دستها هم در آمريكا ثبت شده . ولي مشخص نيست چه زماني ازش بهره برداري بشه.
به نظرم حتي از دسته هاي Wii هم جالبتره و اگه توليد بشه بهترين و پيشرفته ترين دسته ي كنسول ميشه.

]
vr-virtual-reality-controller-for-ps3.jpg

لينك Patent

آخرین ویرایش:
اولا تا اونجا كه من يادمه اين خبر شايعه نبوده كه بخواد الان بشه ! چون چند وفت پيش نزديك 1 سال يا بيشتر يكي از مسئولين مايكروسافت اشكارا اين خبرا ر داده بودند كه ميخوان چنين دسته هايي طراحي كنند و تا اونجا كه يادمه مخصوص بازي هاي fps و از Motion Sensing استفاده كنه .

بدون شرح :
GyroPod_Sketchbook.jpg

.

اين تصاوير كاملا Fake هستن و شركت Gyration اين دسته ها رو در سال 2001 براي Wii طراحي كرده بود ، كه به توليد هم نرسيدند
Taken from XboxFamily.com:
"Sadly, whenever a big story breaks, every scammer on the planet tries to find a new angle. That has happened with the news of Microsoft working on a motion-sensing controller add-on for the Xbox 360. Don’t be fooled by fake images.

Below are images of the original motion-sensing prototypes that Gyration had designed for the Wii in 2001. For some reason, misinformed people are posting these images as the “new controller”. Considering Gyrations is rumored to be working on an add-on, not a controller, that should be people’s first clue. Also considering the images have been around for six years, well that should be another clue.

Images below are from 2001. They are not new."​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or