N4G فکر کنم اصلا اعتباری داشته باشه (اخبارش) چه برسه به شایعه هاش !
-
APB چه بازی هست(مخفف)؟!

اگر خبرش درست باشه که خوبه البته نگرانی هایی برای طرفدارا از نظر داستان و حرمت MGS به میون میاد ولی با اون اعتمادی که من به شخصه به کوجیما دارم الکی افسانه ی خودش رو خراب نمیکنهدوستان و عزیزان این مطالب فعلا در حد شایعه است، بنابراین از زدن پستهای زیبا خودداری کنید
-------------------------
اگه خبر در مورد MGS 5 درست باشه، شخصا فکر میکنم که فاتحه سری خونده شده

اتفاقآ اون دو تا بیشتر به واقعیت شبیه هست به نظرمدر مورد دو تای دیگه شک دارم واقعی باشه.
اتفاقآ اون دو تا بیشتر به واقعیت شبیه هست به نظرم![]()
Splinter Cell 5 که احتمال اومدنش برای PS3 خیلی بیشتر از نیومدنش هست. Ubisoft معمولآ بازی انحصاری نمیسازه و دلیلی نداره این بازی برای PS3 نیاد (حالا احتمالآ با تآخیر) از اون طرف بعد از این همه تآخیری که این بازی داره , احتمالآ هزینه های زیادی هم برای سازنده برداشته و میتونه اونها رو با انتشار بازی روی دو کنسول از بین ببره.
APB هم ناشرش برعکس Crackdown مایکروسافت نیست و خود RealTime Worlds اون رو منتشر میکنه. پس روی اون هم میشه فکر کرد![]()
دو حالت خارج نیست یا ریدن و یا راکی
توجه داشته باشید :biggrin1:
Work on metal gear solid 5 has begun with a new hero in snake's place
این قهرمان جدید کی میتونه باشه؟:biggrin1:
اريا SC 5 كه من جدا نفهميدم اگه UBI با Microsoft قرار داد داره و امتياز بازي براي اونهاست پس اين شايعه ها چيه در مورد APB هم كه Webzen توي E3 با Microsoft يه قرار دادي بست هم براي APB هم HuxleySplinter Cell 5 که احتمال اومدنش برای PS3 خیلی بیشتر از نیومدنش هست. Ubisoft معمولآ بازی انحصاری نمیسازه و دلیلی نداره این بازی برای PS3 نیاد (حالا احتمالآ با تآخیر) از اون طرف بعد از این همه تآخیری که این بازی داره , احتمالآ هزینه های زیادی هم برای سازنده برداشته و میتونه اونها رو با انتشار بازی روی دو کنسول از بین ببره.
APB هم ناشرش برعکس Crackdown مایکروسافت نیست و خود RealTime Worlds اون رو منتشر میکنه. پس روی اون هم میشه فکر کرد
دقيقا حتي روي 360 نوشتن كه SC:CONVICTION فقط فقط بر روي 360 عمرا اگه بيادش براي PS3اريا SC 5 كه من جدا نفهميدم اگه UBI با Microsoft قرار داد داره و امتياز بازي براي اونهاست پس اين شايعه ها چيه در مورد APB هم كه Webzen توي E3 با Microsoft يه قرار دادي بست هم براي APB هم Huxley
...................
نميخوام بگم OPM بده با چرته OPM مجله عاليه اما جدا بخش شايعاتش در سطح همشهري. نمونه شايعات
- امدن L4D براي PS3 همزمان با ديگر پلتفروم ها
- امدن Crysis 1.5 (بازي پيشرفت گرافيكي داشته !!!) براي PS3
- امدن KH 3 براي PS3 به صورت انحصاري و معرفي در TGS 2008
- معرفي بازي فوق بزرگ Sony در TGS 2008
جدا شايعه هاش داغونه و اصلا به پاي EGM نميرسه. توجه داشته باشيد اين حرف من برگردونده يكي از كاربراي خود N4G و نه فقط نظر شخصي