شایعه شایعه: عرضه APB و SC 5 برای PS3 - شروع ساخت MGS 5

Victarion

Loyal Member
یکی از کاربران سایت N4G ادعا می‌کند که آخرین شماره از مجله OPM (Official Playstation Magazine) را بدست آورده که در آن اشاراتی به شروع ساخت MGS 5 و عرضه APB و Splinter Cell: Conviction برای PS3، شده است.

اسکن‌های مجله:

mvkcw5.jpg

24cz52u.jpg

2z40hhg.jpg

68r6fs.jpg

33jsi0l.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان و عزیزان این‌ مطالب فعلا در حد شایعه است، بنابراین از زدن پست‌های زیبا خودداری کنید
-------------------------
اگه خبر در مورد MGS 5 درست باشه، شخصا فکر میکنم که فاتحه سری خونده شده

N4G فکر کنم اصلا اعتباری داشته باشه (اخبارش) چه برسه به شایعه هاش !
-
APB چه بازی هست(مخفف)؟!
:blink:
میشه بپرسم از کجا به این نتیجه رسیدید که خبرهای N4G اصلا اعتباری نداره ؟

1. N4G از خودش خبر در نمیاره :دی بلکه اخبار سایت‌های دیگه رو کاربران داخل N4G قرار میدند و باید از 7 خان رد بشه تا تایید بشه...
2. اصلا ربطی نداره که این شایعه از کجا اومده و ماله چه سایتی هست... اسکن‌ها خودش گویای همه چیز هست

MGS 5 که معلوم نیست چرا تو اسامی لیست بازیهای PS3 هست و جلوش هم چیزی به نام شایعه زده نشده :biggrin1:

در مورد دو تای دیگه شک دارم واقعی باشه.

دوستان و عزیزان این‌ مطالب فعلا در حد شایعه است، بنابراین از زدن پست‌های زیبا خودداری کنید
-------------------------
اگه خبر در مورد MGS 5 درست باشه، شخصا فکر میکنم که فاتحه سری خونده شده
اگر خبرش درست باشه که خوبه البته نگرانی هایی برای طرفدارا از نظر داستان و حرمت MGS به میون میاد ولی با اون اعتمادی که من به شخصه به کوجیما دارم الکی افسانه ی خودش رو خراب نمیکنه:love:

در مورد دو تای دیگه شک دارم واقعی باشه.
اتفاقآ اون دو تا بیشتر به واقعیت شبیه هست به نظرم :دی
Splinter Cell 5 که احتمال اومدنش برای PS3 خیلی بیشتر از نیومدنش هست. Ubisoft معمولآ بازی انحصاری نمیسازه و دلیلی نداره این بازی برای PS3 نیاد (حالا احتمالآ با تآخیر) از اون طرف بعد از این همه تآخیری که این بازی داره , احتمالآ هزینه های زیادی هم برای سازنده برداشته و میتونه اونها رو با انتشار بازی روی دو کنسول از بین ببره.
APB هم ناشرش برعکس Crackdown مایکروسافت نیست و خود RealTime Worlds اون رو منتشر میکنه. پس روی اون هم میشه فکر کرد :دی

اتفاقآ اون دو تا بیشتر به واقعیت شبیه هست به نظرم :دی
Splinter Cell 5 که احتمال اومدنش برای PS3 خیلی بیشتر از نیومدنش هست. Ubisoft معمولآ بازی انحصاری نمیسازه و دلیلی نداره این بازی برای PS3 نیاد (حالا احتمالآ با تآخیر) از اون طرف بعد از این همه تآخیری که این بازی داره , احتمالآ هزینه های زیادی هم برای سازنده برداشته و میتونه اونها رو با انتشار بازی روی دو کنسول از بین ببره.
APB هم ناشرش برعکس Crackdown مایکروسافت نیست و خود RealTime Worlds اون رو منتشر میکنه. پس روی اون هم میشه فکر کرد :دی

حرف حق جواب نداره :biggrin1:
پس کمی امکانش را میدهم که بیاد :biggrin1:

APB هم که اگه بیاد خیلی خوب میشه :biggrin1: فقط شایعه نباشه خیلی باحال میشه :biggrin1:

در مورد MGS 5 یه نظریه هست : کسی میدونه توی MGS 5 وقتی VAMP اگه درست نوشته باشم وقتی درگیری تموم میشه وقتی آمپول و بهش میزنند بیهوش میشه و به زمین میفته و من فکر میکنم ومپ بیهوش شده بوده چون من یادم نمیاد تیربارون شده باشه من از اون آمپول اطلاعی ندارم چی توش بوده :biggrin1: فقط اگه میخواین جواب بدین فحش ندین :biggrin1:

توجه داشته باشید :biggrin1:
Work on metal gear solid 5 has begun with a new hero in snake's place

این قهرمان جدید کی میتونه باشه؟:biggrin1:
دو حالت خارج نیست یا ریدن و یا راکی
راکی چیه عزیز من اسم اون جانی (Johny) است :biggrin1: آره قیافش خیلی شبیه اسنیک بود
امیدوارم اون شخصیت Raiden باشه:biggrin1:ولی چون گفته یک شخصیت جدید احتمال اینکه محور داستان از این به بعد روی جانی باشه بیشتره
شایدم هیچ کدوم نباشن!

آخرین ویرایش:
توجه داشته باشید :biggrin1:
Work on metal gear solid 5 has begun with a new hero in snake's place

این قهرمان جدید کی میتونه باشه؟:biggrin1:

دو حالت خارج نیست یا ریدن و یا راکی ( همونکه مریل و نجات داد باهاش ازدواج کرد :biggrin1: ) آخه خیلی شبیه اسنیک بود :biggrin1:

آخرین ویرایش:
APB هم ناشرش برعکس Crackdown مایکروسافت نیست و خود RealTime Worlds اون رو منتشر میکنه. پس روی اون هم میشه فکر کرد
اريا SC 5 كه من جدا نفهميدم اگه UBI با Microsoft قرار داد داره و امتياز بازي براي اونهاست پس اين شايعه ها چيه در مورد APB هم كه Webzen توي E3 با Microsoft يه قرار دادي بست هم براي APB هم Huxley

...................
نميخوام بگم OPM بده با چرته OPM مجله عاليه اما جدا بخش شايعاتش در سطح همشهري. نمونه شايعات

- امدن L4D براي PS3 همزمان با ديگر پلتفروم ها
- امدن Crysis 1.5 (بازي پيشرفت گرافيكي داشته !!!) براي PS3
- امدن KH 3 براي PS3 به صورت انحصاري و معرفي در TGS 2008
- معرفي بازي فوق بزرگ Sony در TGS 2008

جدا شايعه هاش داغونه و اصلا به پاي EGM نميرسه. توجه داشته باشيد اين حرف من برگردونده يكي از كاربراي خود N4G و نه فقط نظر شخصي

:biggrin1:
تورو خدا اين اسم ها رو ريدن مينويسيد... کلمه انگليسيشو بنويسيد من يک ساعته دارم فکر ميکنم کی .... اين وسط!

يکی اين يکی نينجا گايدن... خدايی چی بگم....

آخرین ویرایش:
اريا SC 5 كه من جدا نفهميدم اگه UBI با Microsoft قرار داد داره و امتياز بازي براي اونهاست پس اين شايعه ها چيه در مورد APB هم كه Webzen توي E3 با Microsoft يه قرار دادي بست هم براي APB هم Huxley

...................
نميخوام بگم OPM بده با چرته OPM مجله عاليه اما جدا بخش شايعاتش در سطح همشهري. نمونه شايعات

- امدن L4D براي PS3 همزمان با ديگر پلتفروم ها
- امدن Crysis 1.5 (بازي پيشرفت گرافيكي داشته !!!) براي PS3
- امدن KH 3 براي PS3 به صورت انحصاري و معرفي در TGS 2008
- معرفي بازي فوق بزرگ Sony در TGS 2008

جدا شايعه هاش داغونه و اصلا به پاي EGM نميرسه. توجه داشته باشيد اين حرف من برگردونده يكي از كاربراي خود N4G و نه فقط نظر شخصي
دقيقا حتي روي 360 نوشتن كه SC:CONVICTION فقط فقط بر روي 360 عمرا اگه بيادش براي PS3:-"

ما هزار جا خونديم كه مايكروسافت SC5 رو ليسانس كرده.

APB رو هم قرار داد بسته. يك مجله كه اصلا معلوم نيست چيش راسته چيش دروغ رو زياد نميشه اعتماد كرد.

كلا MGS5 ساخته شدنش با يك قهرمان جديد درست كه اونم چشم بسته غيب گفتن همه عالم و ادم ميدونند و كوجيما يك ميليون بار اين مسئله رو بيان كرده.

كلا شايعات خنده داري گفته.
تازه اين اسكن ها كه هيچي معلوم نيست باز اگر از كل مجله اسكن گرفته بود بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or