شما به جاي پست يك بار بريد پست درست بخونيد جمله من سوالي بود . توي X06 اعلام شد اين بازي براي X360 , PC عرضه ميشه و انحصاري خواهد بود. ديگه اينكه گفتن امتياز بازي ماله Microsoft من جايي نديدم. براي همين گفتم اگه اميتاز بازي ماله اونا بود ديگه انقدر شايعه به وجود نمي اومد. هر چند زماني كه شايعه عرضه NG 2 براي PS3 مياد ديگه اين شايعه ها سهله.دقيقا حتي روي 360 نوشتن كه SC:CONVICTION فقط فقط بر روي 360 عمرا اگه بيادش براي PS3
دوستم از آمريكا واسش 360 آورده بودن تو جعبش يه كارت بود كه توش نوشته بود ON 360 و منظورش فكر كنم اين بود كه نمياد واسه PS3 مگرنه MC كه كرم نداره الكي چيزو بنويسه شايدم بياد به هر حال اگه بياد كه خوبه چون من سم رو دوست دارم:smile:شما به جاي پست يك بار بريد پست درست بخونيد جمله من سوالي بود . توي X06 اعلام شد اين بازي براي X360 , PC عرضه ميشه و انحصاري خواهد بود. ديگه اينكه گفتن امتياز بازي ماله Microsoft من جايي نديدم. براي همين گفتم اگه اميتاز بازي ماله اونا بود ديگه انقدر شايعه به وجود نمي اومد. هر چند زماني كه شايعه عرضه NG 2 براي PS3 مياد ديگه اين شايعه ها سهله.
استاد، دانشمند، اگه یه کم دقت کنی میبینی منبع در اینجا مجله OPM هست... پس قبل از نظر دادن با دقت پست رو بخونیدجزو قوانین سایته که n4g منبع معتبر نیست.........
قانون شماره 8) ذکر منبع دقیق به صورت لینک در انتهای تمامی اخبار رسمی و شایعات گذاشته شده در انجمن اخبار بازی ها اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به انجام آن هستند.
تبصره: توجه داشته باشید که سایت www.N4G.com یک مرجع برای قرار دادن خبر های به روز سایت های مختلف می باشد بنابراین این سایت هیچ خبری از خود منتشر نمی کند بلکه تنها خبر های سایت های دیگر را به نمایش در میاورد. از این پس ذکر سایت N4G به عنوان منبع ممنوع بوده و در صورت مشاهده آن خبر پاک خواهد شد.
در مورد MGS5 هم بگم اگه یه اسم دیگه روش بذارن بهتره.... یعنی METAL GEAR SOLID رو یدک نکشه..... اگه قرار باشه یه قهرمان جدید بسازن بهتره که یه بازی جدید بسازن.... SOLID SNAKE بازی MGS رو MGS کرد!
چرت و پرت گفته جا بهتر نبود واسه منبع؟برادران تو شماره ي 45 نشريه ي دنياي بازي تو ليست بازي هاي PS3 اسمه SC:Conviction به چشم مي خورد آيا اين حقيقت دارد:biggrin1:ماكه توش مونديم؟؟؟؟عكسشم توي تاپيكش گزاشتم قسمت ماهنامه ي دنياي بازي
والا ،من خودمم تعجب كردم راستشو بخواهي امين!!!!!چرت و پرت گفته جا بهتر نبود واسه منبع؟![]()
اگه منظورت 360 كه ميادشاقا بلاخره این خبر شایعه هست یا واقعیت داره؟
واسه X نمیاد؟