شایعه شایعه : تصاویر Prince of Persia جدید لیک شد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت

یکی از اعضای فروم یوبی سافت تصاویری از عنوانی در حال ساخت از سری Prince of Persia منتشر کرده است. در زیر این تصویر نام Prince of Persia Zero را می بینیم, نامی که یوبی سافت برای عنوان کنسل شده ای که پرنس را به فضای مدرن می آورد , برگزیده بود , از همین جهت اگر این تصاویر واقعی باشند ممکن است این تصویر از آرشیوی باشد تا از عنوانی جدید. البته چون که آن عنوان برای پلتفرم PS2 در نظرگرفته شده بعید به نظر میرسد که این عکس قدیمی باشد.

قبل از E3 هم شایعات و تصاویری ماتی مبنی بر معرفی عنوان جدید از سری Prince of Persia در E3 بودیم که متاسفانه خبری از آن نشد. گفتنی است در سال 2008 شاهد ریوبت ـی از این عنوان برای PS3 , 360 بودیم که بعد از آن در سال 2010 هم عنوان دیگر به بازار آمد که سعی میکرد به فیلم هالیوودی نزدیک باشد.

منبع

آخرش هم میان میگن این پرنس جدیده بعد ملت وطن پرست ایران به سایت و صفحه فیس بوق یوبی رفته و این شرکت را فحش باران و خوار و ذلیل خواهد کرد ...

کوروش اون بازی که میگی Shadow Of The Rome خیلی خفنه ! .. آخره بازی بود لامسب

shadow-of-rome-624148.jpg
عالی بود واقعا !!

آخ که من چقدر دلم میخواد عنوان جدید از سری Shadow Of The Rome باشه این آخر نسلی یه اکشن ادونچر عالی رو تجربه کنیم .
اگر درست یادم باشه IP واسه کپکام بود.پس نمیونه اون بازی باشه.
آره اصلا حواسم به صاحب امتیاز IP نبود ! :دی

آخرین ویرایش:
آخ که من چقدر دلم میخواد عنوان جدید از سری Shadow Of The Rome باشه این آخر نسلی یه اکشن ادونچر عالی رو تجربه کنیم .
اگر درست یادم باشه IP واسه کپکام بود.پس نمیونه اون بازی باشه.

واقعا معرکه بود.هنوز که هنوزه منتظرم یه بازی دیگه با اون تم و فضا تو این نسل تجربه کنم.
دو تا از بهترین IP هاش Onimusha و Shadow Of The Rome رو بیخیال شده زرتی هر سال 4 تا RE بیرون میده.مسخرست. . .

الان رئیس آخر بازی کیه؟
آمِن هوتِپ هشتم
==============================
یارو سیاهپوست !!
احتمالا ریبوت شده بازی
پرینس آو افریقا !
البته کوروش جان توی منابع خبری، سر تیتر خبر رو زده:
Prince Of Persia Reboot

آخرین ویرایش:
آخرش هم میان میگن این پرنس جدیده بعد ملت وطن پرست ایران به سایت و صفحه فیس بوق یوبی رفته و این شرکت را فحش باران و خوار و ذلیل خواهند کرد ...

و نسخه های اورجیناله این بازی را روی دست میبرن،با قیمت هایی که حتی در قمرهای مشتری نیز دور از باور است....................
فقط برای شنیدن 2 کلام صحبت به زبان پارسی..............

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همچین به دیدن عنوان این خبر جیغ زدم همه پریدن رو هوا =))

به احتمال 99% این عنوان جدید یوبی سافت هست ولی مطمئنا Prince of Persia جدید نیست!
عزیزم شما اینقدر فکر نکن :d فقط 99% احتمال داره که این عنوان یوبی سافت باشه ؟! :d این عنوان یوبی سافته دیگه! =))
به متن زیر تصویر (POP) توجه کردید ؟!! اون 99 درصدی که شما میگی ، احتمال اینه که این عکسا Prince باشه یا نه !!!!

به احتمال زیاد میخواد بعد از منتشر شدن آخرین نسخه Assassin's Creed معرفیش کنه...

آخرین ویرایش:
شوخی شوخی نکنه این مرد سیاهپوست شاهزاده ایرانی باشه؟به خدا اگه باشه باید در یوبی سافت رو به گل گرفت،اصلا کل ایران قدیم و جدید رو بگردی یه آدم اینجوری پیدا نمیکنی.

3 کلوم میگم میرم :

1. این سیاه پوسته اصلا شبیه اوون عکسه که اول اومد نیست

2. شما کارشناسای محترم از کجا به این نتیجه رسیدید که این سیاهه شخص اوله ؟ اصلا دقت کردید که این سیاهه داره با مردم حرف میزنه و بیشتر به دشمن میخوره تا شخص اول ؟؟

3. مردم رو نگاه کردید ؟؟ رو هوا ایستادن سایه ی کف پاشون رو زمین افتاده - این نشون میده که بازی در مرحله ی ابتدایی ساخت هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or