شایعه شایعه : تصاویر Prince of Persia جدید لیک شد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت

یکی از اعضای فروم یوبی سافت تصاویری از عنوانی در حال ساخت از سری Prince of Persia منتشر کرده است. در زیر این تصویر نام Prince of Persia Zero را می بینیم, نامی که یوبی سافت برای عنوان کنسل شده ای که پرنس را به فضای مدرن می آورد , برگزیده بود , از همین جهت اگر این تصاویر واقعی باشند ممکن است این تصویر از آرشیوی باشد تا از عنوانی جدید. البته چون که آن عنوان برای پلتفرم PS2 در نظرگرفته شده بعید به نظر میرسد که این عکس قدیمی باشد.

قبل از E3 هم شایعات و تصاویری ماتی مبنی بر معرفی عنوان جدید از سری Prince of Persia در E3 بودیم که متاسفانه خبری از آن نشد. گفتنی است در سال 2008 شاهد ریوبت ـی از این عنوان برای PS3 , 360 بودیم که بعد از آن در سال 2010 هم عنوان دیگر به بازار آمد که سعی میکرد به فیلم هالیوودی نزدیک باشد.

منبع

یوبی سافت توی مخاطب جمع کردن استاده من که میگم معرفی این بازی هم مثل معرفی Assassins Creed III میشه این قدر عکس میدن تا آخر معرفی میکنن !

بعید نیست این پرنس باشه !

کوروش اون بازی که میگی Shadow Of The Rome خیلی خفنه ! .. آخره بازی بود لامسب

shadow-of-rome-624148.jpg

این هم پرنس نیست ! .. :دی !

پرنس ، سیاه پوست ( ما که ندیده بودیم ) اصلـن به پرنس نمیخوره یارو مثل ولگرد های خیابونیه !!!!!!!!

من موندم که از رو چی میگید این پرنسه،اصلا خبر رو خوندین؟کسی تو خبر گفته که این پرنس؟ماشاالله قدرت تخیلو برم.

Prince of Persia شده Prince of Egypt! :|
ای خاک بر سر یوبی سافت کنم اگه این واقعیت داشته باشه! :|

------

من حتی از اون ریبوت 2008 هم خوشم نیمد! ای خدا یعنی میشه یه نسخه مثل Warrior Within ببینیم؟! هنوز که هنوزه از این Dahaka میترسم! :d

خب خطر رفع شد ! :دی ! ... بازی یه چیز دیگست !

این دقیقا همون بازیه! :d

شباهت آدما پشت سر اون یارو تو عکس اول با این جدیده کاملا مشخصه. اون یارو شخصیت اول هم انگار کپی همند! :|:d

بدبختی اینه که همه ی اینا از فروم رسمی prince of persia لیک شدند! :|

84612.jpg

شاید یه IP جدید باشه البته احتمالش کمه چون فکر نکنم یوبیسافت آخر نسل یهو دو تا IP جدید معرفی کنه و ریسک رو همون WD کافیه اما خوب به احتمال 90 در صدم پرینس جدید نیست شاید یکی از ایده هاشون برای ادامه AC همین بازی بوده چون تو شایعات بود که AC III تو مصر اتفاق میفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or