شایعه شایعه:بازی Gta V انحصارا برای Ps3 !!!!

Wroth Master

کاربر سایت
طبق جدیدترین اخباری که سایت onaxis اعلام کرده,این شایعه به وجود امده که سونی قصد دارد با پرداخت $ بازی GTA V را به طور انحصاری برای کنسول خود در بیاورد!!!!!!

واقعا اگه این اتفاق بیفته که مطمئنا به Feedback بازی GTA IV روی دو کنسول PS3 و X360 مربوط میشه,می توان گفت مهم ترین حرکت سونی در نسل جدید همین حرکت خواهد بود.

All of that is a Rumor so dont struggle dear fanboys!

توجه:دو عکس زیر جدیدترین عکس های بازی GTA IV هستند که از تریلر جدید این بازی که هنوز عرضه نشده گرفته شده اند.

10.1.20.21-image59_2--screenshot_large.jpg

10.1.20.21-image59--screenshot_viewer_medium.jpg

برن زنگو الان سر و کلشون پیدا میشه
تا این تاپیک رو نترکونن ول نمیکنن میگی نه نگاه کن

زبونتو گاز بگیز :biggrin1: یه حسی میگه این همون بازی هست که میگفتن میخواد rockstar که میخواد برای ps3 بزنه هست و صداشو درنمارن معلوم نیست باید صبر کرد .

اولش که نوشته شایعه ولی اگرم درست باشه احتمالا زمانیه و بعد یه مدت برایX360 هم میاد.کلااین نسل اینجوریه اکثر بازیا مشترک هستن و اختصاصیا هم روی هر کنسول بعد یه مدت روی اونیکی کنسول میاد.به هر حال اینام از معجزات پول دیگه.(حالا باز یه عده تو این دوره زمونه دنبال معجزه میگردن:biggrin1::-")

اين بازي براي 360اش كامله يعني بايد سوني اندازه ي فروش اين بازي رو 360پول بده كه اصلا به صرفه نيست به نظردر اين تاپيك رو ببنديد بهتره دوباره دعوا ميشه.

طبق جدیدترین اخباری که سایت onaxis اعلام کرده,این شایعه به وجود امده که سونی قصد دارد با پرداخت $ بازی GTA V را به طور انحصاری برای کنسول خود در بیاورد!!!!!!

واقعا اگه این اتفاق بیفته که مطمئنا به Feedback بازی GTA IV روی دو کنسول PS3 و X360 مربوط میشه,می توان گفت مهم ترین حرکت سونی در نسل جدید همین حرکت خواهد بود.

All of that is a Rumor so dont struggle dear fanboys!

توجه:دو عکس زیر جدیدترین عکس های بازی GTA IV هستند که از تریلر جدید این بازی که هنوز عرضه نشده گرفته شده اند.

10.1.20.21-image59_2--screenshot_large.jpg

10.1.20.21-image59--screenshot_viewer_medium.jpg

این شایعه یه چیزی اونورتر از شایعه است بازی که قراره تا چند ماه دیگه بیاد مگه میشه برای ایکس باکس 360 کنسل بشه البته در اینکه راک استار نوچه سونیه هیچ شکی نیست پیشنهاد میکنم یه بخش مخصوص شایعات باشه راه اندازی بشه که کسایی که دنبال اخبار هستند مسیر خودشون رو بدونند

این شایعه یه چیزی اونورتر از شایعه است بازی که قراره تا چند ماه دیگه بیاد مگه میشه برای ایکس باکس 360 کنسل بشه البته در اینکه راک استار نوچه سونیه هیچ شکی نیست پیشنهاد میکنم یه بخش مخصوص شایعات باشه راه اندازی بشه که کسایی که دنبال اخبار هستند مسیر خودشون رو بدونند
عزیز من اونی که قراره برای x360 و PS3 بیاد چند ماه دیگه GTA4 هست. اینی که اینجا نوشته شده در رابطش GTA5 هست!

عزیز من اونی که قراره برای x360 و PS3 بیاد چند ماه دیگه GTA4 هست. اینی که اینجا نوشته شده در رابطش GTA5 هست!

با توجه به عکسهای گذاشته شده از شماره 4 بازی در این تاپیک و همچنین رلیز نشدن شماره چهار صحبت از شماره پنج این بازی کمی دور از ذهن بود ضمن اینکه استفاده از اعداد یونانی برای نشان دادن شماره بازی که دراین مورد بسیار حالت نزدیک به هم را دارد من را به شک انداخت که شاید حرف I جا افتاده باشد

با توجه به عکسهای گذاشته شده از شماره 4 بازی در این تاپیک و همچنین رلیز نشدن شماره چهار صحبت از شماره پنج این بازی کمی دور از ذهن بود ضمن اینکه استفاده از اعداد یونانی برای نشان دادن شماره بازی که دراین مورد بسیار حالت نزدیک به هم را دارد من را به شک انداخت که شاید حرف I جا افتاده باشد

دوست عزیز اگه یکم دقت می کردید عبارت :
رو می دید!!

در مورد نوشتن اعداد یونانی هم,بر گرفته از نام گذاری خود شرکت Rockstar هست و واقعا واضحه که موضوع تاپیک حول بازی GTA 5 است.

چه خبر شد اینجا :biggrin1:. هنوز IV لنگ در هواست، اون وقت دارید سر چیزی که حتی وجود نداره بحث میکنید /:).

پ.ن. حالا حالاها خبری از V نخواهد بود چون طبق عادت RS چند تا نسخه فرعی از IV با نامهای مختلف منتشر میکنه :-".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or