شایعه شایعه:بازی Gta V انحصارا برای Ps3 !!!!

Wroth Master

کاربر سایت
طبق جدیدترین اخباری که سایت onaxis اعلام کرده,این شایعه به وجود امده که سونی قصد دارد با پرداخت $ بازی GTA V را به طور انحصاری برای کنسول خود در بیاورد!!!!!!

واقعا اگه این اتفاق بیفته که مطمئنا به Feedback بازی GTA IV روی دو کنسول PS3 و X360 مربوط میشه,می توان گفت مهم ترین حرکت سونی در نسل جدید همین حرکت خواهد بود.

All of that is a Rumor so dont struggle dear fanboys!

توجه:دو عکس زیر جدیدترین عکس های بازی GTA IV هستند که از تریلر جدید این بازی که هنوز عرضه نشده گرفته شده اند.

10.1.20.21-image59_2--screenshot_large.jpg

10.1.20.21-image59--screenshot_viewer_medium.jpg

پست شما نظر شخصی تونو بیان میکرد نه نظر همه بچه ها الانم خیلی ها هستند که از خرید xbox شون اصلا ناراضی نیستند شما از PS3 خوشت میاد بعضی ها هم از xbox این دلیل نمیشه که کنسولی که مورد علاقه شماست بهترین کنسول باشه;)

آخه کنسول چیزی نیست که یکی خوشش بیاد یکی بدش بیاد ، فقط موضوع اینه که بازی خوب داشته باشه و لذت ببرن ...
اگر هم میبینید اینهمه بحث پیش میاد بدلیل اینه که هرکی هر چیزی که خودش داره فکر میکنه که خداست و اون یکی بدرد سطل آشغال میخوره .
هر دوی این کنسول ها به نظر من با توجه به مدت زمان عرضه شدن از لحاظ کیفیت و تنوع بازی در یک سطح هستند .
اگه به من بگن کدوم برتره جوابم 360 هست فقط هم به یک دلیل ( که شاید نظر شخصی باشه ) : سیستم Game Score و Achievment ها ...

نميخوام بحث فن بوي بكنم ولي :
دقيقا نوامبر 2005 كنسول عرضه شد و نوامبر 2006 Gears Of War عرضه شد.
همين الان از نوامبر پارسال تا امسال يك بازي سر شناس براي PS3 عرضه نشده ...
فقط خواستم بدوني

بخدا عرضه شده ، بخدا بازی خوب داره ، بخدا شما بازی نکردی ، بخدا ...

همين كه براي 1 بازيه xbox360 نبايد التماس مردمو بكنيم تا بازيرو تعويض كنن همين براي ما كافيه حالا بقيه ي خوبي هاش بماند

خیلی ها التماس نمیکنند دوست من ، اونهایی هم که به قول شما اگه التماس میکنند 100 درصد کلا اشتباه کردند که با وجود کپی خور نشدن PS3 خریدن .....

خیلی ها التماس نمیکنند دوست من ، اونهایی هم که به قول شما اگه التماس میکنند 100 درصد کلا اشتباه کردند که با وجود کپی خور نشدن PS3 خریدن .....
من خيلي هارو ديدم دارم به شما ميگم ...................كسايي هم اشتباه كردن ps3 خريدن كه xbox360 نداشتن خود شما هم ps3 داري هم xbox360 اگه نداشتي قضيه فرق داشت پس تصميم ميگيريم ps3 در كنار xbox360 حال ميده در غير اين صورت خريدن ps3 اصلا به صرفه نيست
اگه حرفم درست نيست بگو .....................

ps3+xbox360 :)xbox360 :(ps3:biggrin1:

من خيلي هارو ديدم دارم به شما ميگم ...................كسايي هم اشتباه كردن ps3 خريدن كه xbox360 نداشتن خود شما هم ps3 داري هم xbox360 اگه نداشتي قضيه فرق داشت پس تصميم ميگيريم ps3 در كنار xbox360 حال ميده در غير اين صورت خريدن ps3 اصلا به صرفه نيست
اگه حرفم درست نيست بگو .....................

ps3+xbox360 :)xbox360 :(ps3:biggrin1:

خب منم خیلی ها رو دیدم ...

این حرف شما در ایران و کشورهایی که بازی کپی استفاده میکنند درسته ، ولی در جاهای دیگه خیر .
اگر کپی خور بودن 360 رو در نظر نگیرید ، چیزی که میتونه برای خریدار مهم باشه بازیهای انحصاری هست که هر کسی سلیقه خودش رو داره .

من خودم شخصا هر دو کنسول رو بخاطر این گرفتم که بازیهای انحصاری هیچ کدوم رو از دست ندم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or