شایعه: آیا Crash Bandicoot به سمت سونی بازگشته است؟

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود


قبل از آپدیت، تو خبر اشاره شده بود که مدیر توسعه محصولات NECA گفت قراره بازی «Crash Bandicoot» رو سونی به دست بگیره و فیگور بازی رو تولید کنند اما طبق آپدیت خبر، یکی از نماینده‌های NECA این رو تکذیب کرد. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.


4t1q_3006471-crash.jpg


قبل از آپدیت:

بیشتر شواهد گواه بر این بوده که فرانچایز «Crash Bandicoot» قرار است دوباره بدرخشد. طی مصاحبه Pixel Dan در نمایشگاه اسباب بازی نیویورک، Pixel Dan گفت که مدیر توسعه محصولات NECA، آقای Randy Falk، اشاره به این موضوع کرده که کمپانی آن‌ها نسبت فرانچایز «Crash» و کار بر روی آن در طول آینده خود، بسیار هیجان دارد.

«بلاخره قرار است فیگور کرش را به لطف سونی دوباره برگردانیم و تولید کنیم. ساخت و تولید اسباب بازی و فیگور‌های جدید از «Uncharted» و «God Of War» در بین دیگر فیگورها از عناوین سونی را در برنامه خود داریم و آن‌ها را عرضه می‌کنیم. هم اکنون من شاهد این هستم که سونی دارد فرانچایز «Crash Bandicoot» را پس می‌گیرد به سمت خود می‌آورد که واقعا هیجان انگیز است.»

NECA یک سری فیگور از شخصیت‌های فرانچایزهایی که در مالکیت سونی هستند را امسال عرضه می‌کند. مجسمه و فیگورهایی از جمله شخصیت Nathan در سری «Uncharted»، شخصیت Sakcboy در سری «Little Big Planet» و شخصیت Kratos در سری «God Of War». حتی NECA صفحه توئیتر خود را با مصاحبه مذکور به روز کرده است.

توئیتر خاورمیانه سونی نیز توئیت مشکوکی با این مضمون ارسال کرده: «تحت تعقیب‌ترین شحصیت (منظور کرش است) کجاست؟ (کجایی کرش).»

و قبل از این نیز در مراسم PSX سال 2015، Shawn Layden که یکی از رؤسای سونی است، در این مراسم تی‌شرتی با طرح کرش را به تن کرده بود اما این بازی در مراسم معرفی نشد. آخرین نسخه از این فرانچایز «Crash Bandicoot: Mind Over Mutant» نام دارد که در سال 2008 توسط اکتیویژن عرضه شده بود. قبل از اینکه حق مالکیت این ای پی به دست اکتیویژن بیفتند، این بازی توسط استدیوی خوش نام Naughty Dog برای کنسول PlayStation عرضه شده بود.
در سال 2013، نام این بازی از سایت اکتیویژن حذف شده بود و اشاره به این موضوع داشت که احتمالا سونی این فرانچایز را پس گرفته است اما اکتیویژن این را تکذیب کرد و اذعان داشت که حق مالکیت این فرانچایز و ای پی در دست خودش بوده و به دنبال راهکارهایی برای محبوبیت دوباره این بازی است.

Naughty Dog نیز در مود «کرش» گفت که ایده ساخت این بازی ممکن است با مشکل مواجه شود، گرچه قبلا ماکلیت آن به دست سونی بود.
زمانی که از Arne Meyer پرسیده شد که آیا Naughty Dog بازی را خواهد ساخت یا خیر، گفت: «این بازی به هیچ عنوان از ذهن ما خارج نشده است. زمان خیلی زیادی از ساخت آن نگذشته است اما این‌ها همان مشکلانی است که با Jak And Daxter تجربه کرده‌ایم، پس آیا ساخت آن در حال حاضر منطقی است؟ ما هنوز افرادی را در استدیوی خود داریم که بر ساخت پروژه و بازی «کرش» کار می‌کردند و هیچ وقت گذشته خود را فراموش نکرده‌ایم که یاد گذشته حس نوستالژی خوبی را برای ما در بر دارد. دلیل این که بازی را نمی‌سازیم همان دلیلی است که چرا Jak And Daxter 4 را نساخته‌ایم. نمی‌دانم که آیا ساخت آن در حال حاضر طبق برنامه و استراتژی ما باشد یا خیر.»

آپدیت خبر:

یکی از نماینده‌های کمپانی اسباب بازی و فیگور ساز NECA به گیم اسپات گفت که در حال حاضر این کمپانی فیگور و مجسمه «Crash Bandicoot» را تولید نمی‌کند. پس احتمال دارد که در آینده بر روی فیگور «کرش» کار کرده و آن را تولید کنند.
قرار نیست این طور باشد چرا که یک نفر صحبت Randy Falk را اشتباه برداشت کرد. قبل این که Randy وارد نمایش شود، درست چند لحظه قبل از ورودش پوستر و عکس «Crash Bandicoot» که بدست هوارادان ساخته شده بود را دید و گفت اگر این فرانچایز به سمت سونی بازگشته بود، ما عاشقانه تمایل به ساخت فیگور «کرش» را داشتیم.


منبع
 
من همین الان دو بازی روی گوشیم نصبه که یکیش crash team racing هستش. تا الان ساعتها از طریق گوشیم بازیش کردم و هر بار بازش میکنم باید یکی دو ساعت بازیش کنم.
دقیقا مثل سابق به من یکی حال میده.
 
والا کرش بازی همچین شاهکاری نبود، واسه زمان خودش خوب بود منم موندم چجوری این همه بی تابی می کنن واسش. الان این بازی رو بخوان همون جوری بسازن که نمیشه، زیادی هم تغییرش بدن که دیگه میشه یه بازی دیگه!

nice try dr.cortex nice try
 
خیلی جدی می گم. اون نظر شماس که واسه خودش محترمه، وگرنه هیچ شماره از بازی حتی تو سه صفحه اول اینجا هم نیست.

- - -ویرایش - - -


دیگه به جایی رسیدیم برای اثبات هوادار های بازی دست به دامن سایت های Rom میشیم؟! حتما از نظر شما rating این سایت از سایت های نقد بازی معتبر تره!

کرش برای سونی می تونه مثل ماریو برای نینتندو باشه. فروش خود بازیهای ماریو و ریسینگ ماریو و محبوبیتشون هم که دیگه جای بحث ندارن.
نمره کراش 2 و 3 و CTR ، حول و حوش نود بودن که عالیه.

پ.ن: من به شخصه Spyro رو هم خیلی دوست داشتم. خیلی :| اونم خیلی خوب بود.
 
Spyro

کرش برای سونی می تونه مثل ماریو برای نینتندو باشه. فروش خود بازیهای ماریو و ریسینگ ماریو و محبوبیتشون هم که دیگه جای بحث ندارن.
نمره کراش 2 و 3 و CTR ، حول و حوش نود بودن که عالیه.

پ.ن: من به شخصه Spyro رو هم خیلی دوست داشتم. خیلی :| اونم خیلی خوب بود.

منم باهات موافقم , باید هر کنسولی یه نماد و تمثیل معروف و ثابت شده داشته باشه
اگر دقت کرده باشی حتی برای کشور ها هم همینطوریه , نیاز به یه قهرمان یا اسطوره هست , کشور هایی هم که تاریخ ندارن به صورت کاذب هم شده یه اسطوره میسازن

خود ما گیمر ها کهنه کار که از نسل اول همراه گیم شدیم تا به امروز , نینتندو به ماریو میشناختیم سگا رو به سونیک و سونی رو به کراش

خود من بشخصه که طرفدار ماریو بودم و هستم اما کارکتر کراش بیشتر میپسندیدم شاید الان حسم نکشه دوباره mario galaxy بازی کنم اما کراش 100 بارم شده بازی میکنم بخصوص نسخه 1 و 3

کراش ها 4 گانه ps1 که زمان خودش روی ps1 ی ( چند ماه دستمزد شاگردمیو گذاشتم تا یه ps1 بخرم ) بازی کردیم انقدر خلاقانه , زیبا , خوش ساخت و ....... بود که هنوز هم بازی میکنم ازش لذت میبرم ( یکی از بهترین تجربیات زندگیم بوده و هست )
تو تمام نظر سنجی ها که توسط سونی انجام میشه همیشه کراش جزو 3 تا اولیه ( با اینکه سال ها از اون موقع میگذره ) , مثلا لینک زیر ببین
http://forum.bazicenter.com/thread98030/

یادش بخیر Spyro هم باحال بود

pj8rzwnhg8vt0xn58tfk.jpg
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or