شایعه: آیا Crash Bandicoot به سمت سونی بازگشته است؟

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

قبل از آپدیت، تو خبر اشاره شده بود که مدیر توسعه محصولات NECA گفت قراره بازی «Crash Bandicoot» رو سونی به دست بگیره و فیگور بازی رو تولید کنند اما طبق آپدیت خبر، یکی از نماینده‌های NECA این رو تکذیب کرد. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

4t1q_3006471-crash.jpg

قبل از آپدیت:

بیشتر شواهد گواه بر این بوده که فرانچایز «Crash Bandicoot» قرار است دوباره بدرخشد. طی مصاحبه Pixel Dan در نمایشگاه اسباب بازی نیویورک، Pixel Dan گفت که مدیر توسعه محصولات NECA، آقای Randy Falk، اشاره به این موضوع کرده که کمپانی آن‌ها نسبت فرانچایز «Crash» و کار بر روی آن در طول آینده خود، بسیار هیجان دارد.

«بلاخره قرار است فیگور کرش را به لطف سونی دوباره برگردانیم و تولید کنیم. ساخت و تولید اسباب بازی و فیگور‌های جدید از «Uncharted» و «God Of War» در بین دیگر فیگورها از عناوین سونی را در برنامه خود داریم و آن‌ها را عرضه می‌کنیم. هم اکنون من شاهد این هستم که سونی دارد فرانچایز «Crash Bandicoot» را پس می‌گیرد به سمت خود می‌آورد که واقعا هیجان انگیز است.»

NECA یک سری فیگور از شخصیت‌های فرانچایزهایی که در مالکیت سونی هستند را امسال عرضه می‌کند. مجسمه و فیگورهایی از جمله شخصیت Nathan در سری «Uncharted»، شخصیت Sakcboy در سری «Little Big Planet» و شخصیت Kratos در سری «God Of War». حتی NECA صفحه توئیتر خود را با مصاحبه مذکور به روز کرده است.

توئیتر خاورمیانه سونی نیز توئیت مشکوکی با این مضمون ارسال کرده: «تحت تعقیب‌ترین شحصیت (منظور کرش است) کجاست؟ (کجایی کرش).»

و قبل از این نیز در مراسم PSX سال 2015، Shawn Layden که یکی از رؤسای سونی است، در این مراسم تی‌شرتی با طرح کرش را به تن کرده بود اما این بازی در مراسم معرفی نشد. آخرین نسخه از این فرانچایز «Crash Bandicoot: Mind Over Mutant» نام دارد که در سال 2008 توسط اکتیویژن عرضه شده بود. قبل از اینکه حق مالکیت این ای پی به دست اکتیویژن بیفتند، این بازی توسط استدیوی خوش نام Naughty Dog برای کنسول PlayStation عرضه شده بود.
در سال 2013، نام این بازی از سایت اکتیویژن حذف شده بود و اشاره به این موضوع داشت که احتمالا سونی این فرانچایز را پس گرفته است اما اکتیویژن این را تکذیب کرد و اذعان داشت که حق مالکیت این فرانچایز و ای پی در دست خودش بوده و به دنبال راهکارهایی برای محبوبیت دوباره این بازی است.

Naughty Dog نیز در مود «کرش» گفت که ایده ساخت این بازی ممکن است با مشکل مواجه شود، گرچه قبلا ماکلیت آن به دست سونی بود.
زمانی که از Arne Meyer پرسیده شد که آیا Naughty Dog بازی را خواهد ساخت یا خیر، گفت: «این بازی به هیچ عنوان از ذهن ما خارج نشده است. زمان خیلی زیادی از ساخت آن نگذشته است اما این‌ها همان مشکلانی است که با Jak And Daxter تجربه کرده‌ایم، پس آیا ساخت آن در حال حاضر منطقی است؟ ما هنوز افرادی را در استدیوی خود داریم که بر ساخت پروژه و بازی «کرش» کار می‌کردند و هیچ وقت گذشته خود را فراموش نکرده‌ایم که یاد گذشته حس نوستالژی خوبی را برای ما در بر دارد. دلیل این که بازی را نمی‌سازیم همان دلیلی است که چرا Jak And Daxter 4 را نساخته‌ایم. نمی‌دانم که آیا ساخت آن در حال حاضر طبق برنامه و استراتژی ما باشد یا خیر.»

آپدیت خبر:

یکی از نماینده‌های کمپانی اسباب بازی و فیگور ساز NECA به گیم اسپات گفت که در حال حاضر این کمپانی فیگور و مجسمه «Crash Bandicoot» را تولید نمی‌کند. پس احتمال دارد که در آینده بر روی فیگور «کرش» کار کرده و آن را تولید کنند.
قرار نیست این طور باشد چرا که یک نفر صحبت Randy Falk را اشتباه برداشت کرد. قبل این که Randy وارد نمایش شود، درست چند لحظه قبل از ورودش پوستر و عکس «Crash Bandicoot» که بدست هوارادان ساخته شده بود را دید و گفت اگر این فرانچایز به سمت سونی بازگشته بود، ما عاشقانه تمایل به ساخت فیگور «کرش» را داشتیم.

منبع

با توجه به اشاراتی که خود سونی به کرش میکنه کرش رو حتما برمیگردونن.بدون دلیل که نمیشه رندی این لباس رو بپوشه.تازه رابطه اکتی با سونی هم خوب شده و از طرفی اکتی هم کرشی نمیسازه.پس میتونه Ip رو بفروشه به سونی و سودی هم به جیب بزنه

این قضیه Crash بی مزه ترین و لوس ترین قضیه هست که توی این نسل شروع شده
:biggrin1:

مخالفم:دی تو همین فروم نصف کامنت ها قبل از شروع هر کنفرانس درباری همین کرشه:دی حداقل دست ما که حسابی سوژه داده:دی

اصلا برگرده بر نگرده هیچ اتفاقی خاصی نمیفته.

به شدت مخالفم:دی Crash برگرده اتفاق واقعا بزرگیه. هم برای ما و هم برای خود سونی. میتونه یه هایپ و هیجان در حد FFVIIR راه بندازه. و البته حس دوران شکوه PS رو مجدد زنده کنه. بیشتر از الان.

ما تیم LSD ما میگه نه نوتی داگ باید بسازه وخفن میشه
:|

اینم من تکذیب میکنم:دی یکی دیگه بسازه ND نظارت کنه روش هم خوبه:دی

ضمن تائید صحبتهای ماکان ، آخرین نسخه Sly Cooper واقعا عالی ساخته شده بود و سنزارو گیم نشون داد که می شه به شرکت های دیگه هم اطمینان کرد.ولی انصافا هنوز که هنوزه وقتی کرش باندیکوت رو رو موبایل بازی میکنم(با شبیه ساز) اون حس جذاب کرش دوباره برام زنده می شه انگار که این بازی همین امروز منتشر شده.واقعا کارهای ناتی داگ استثنائی هستن.امیدوارم بزودی شاهد بازگشت کرش باشیم.

مخالفم:دی تو همین فروم نصف کامنت ها قبل از شروع هر کنفرانس درباری همین کرشه:دی حداقل دست ما که حسابی سوژه داده:دی

به شدت مخالفم:دی Crash برگرده اتفاق واقعا بزرگیه. هم برای ما و هم برای خود سونی. میتونه یه هایپ و هیجان در حد FFVIIR راه بندازه. و البته حس دوران شکوه PS رو مجدد زنده کنه. بیشتر از الان.

اینم من تکذیب میکنم:دی یکی دیگه بسازه ND نظارت کنه روش هم خوبه:دی

دقیقا نصف صحبت ها رو اختصاص میدید به همین کرش که آخرش هم هیچی نمیشه فقط الکی پست های اسپم تاپیک ها رو زیاد میکنید :دی میایم هر موقع ببینیم جدیدا چه خبر شده میبینیم دارید کرش کرش میکنید که واقعا لوس شده برای ماهایی که هیچ اشتیاقی به این کاراکتر نداریم :| :دی

قضیه FF با این یکی نیست.

این قضیه اخبار کرش توسط خود سونی هدایت میشه تا بدون نشانی از خود بازی کلی هایپ کاذب برا کنسولش ایجاد کنه و موفق هم بوده.......
با اینکه وجود خارجی نداره شماره جدیدش همین یه قول دوستان اخبار لوس و بی مزش در اندازه وجود بازی سر و صدا به پا کرده.

سیاست مسخره ای شاید باشه ولی مهم اینه که جواب داده رو طرفدارا.

.

دقیقا نصف صحبت ها رو اختصاص میدید به همین کرش که آخرش هم هیچی نمیشه فقط الکی پست های اسپم تاپیک ها رو زیاد میکنید :دی میایم هر موقع ببینیم جدیدا چه خبر شده میبینیم دارید کرش کرش میکنید که واقعا لوس شده برای ماهایی که هیچ اشتیاقی به این کاراکتر نداریم :| :دی

قضیه FF با این یکی نیست.

والا کرش بازی همچین شاهکاری نبود، واسه زمان خودش خوب بود منم موندم چجوری این همه بی تابی می کنن واسش. الان این بازی رو بخوان همون جوری بسازن که نمیشه، زیادی هم تغییرش بدن که دیگه میشه یه بازی دیگه!

مخالفین بند و بساطشون رو جمع کنند:| ( کاملا دموکراسی:-" )
کراش هم برگرده، باید ND بسازه:| وگرنه چیزی که باید بشه، نمیشه!
همین Sly که میگید...من خودم بازی کردم، به نظرمم بهترین نسخه ی سری بود! اما بدون در نظر گرفتن فاکتوره زمان! این نظر من بود، از اونطرف خیلی از فن های قدیمیه سری هم میگفتن بدترین توی سریه! استقبال ملت و منتقدها ازش رو هم دیدیم!
کراش ایتجوری بشه؟ :| همون دست اکتی میموند دیگه! نیازی به برگشتش نیست:|
یا از اون طرف اسپایرو الان دست اکتی زندست و تحت سریه Skylanders هم با استقبال رو به رو شده! اما چقدر به اون چیزی که قبلا بوده نزدیکه؟ :|
بازی باید برگرده همون جایی که بوده! نه هرجایی :( ، خیر سرش کراش یه زمانی بزرگترین نماده PS بوده! حالا بیفته دست یک استودیو دسته چندم! :( بازیی که هنوزم به عنوان PS Classic داره میفروشه و طرفدار داره! ( اون گیمرهای 25-30ساله هنوز تموم نشده یک نسل و نیم خریدشون؟ باید منقرض میشدن دیگه:| )

این قضیه Crash بی مزه ترین و لوس ترین قضیه هست که توی این نسل شروع شده :دی اصلا برگرده بر نگرده هیچ اتفاقی خاصی نمیفته. کسانی که باهاش خاطره دارن الان 25 تا 30 ساله ها هستن (و بزرگتر) و چون اونموقع خاطره داشتن فکر میکنن بازم خاطرات اون دوران براشون زنده میشه و لذت میبرن در حالی که کاملا این یه تفکر اشتباهه :دی حتی نوتی داگ خودش میگه این طرح با مشکل مواجه میشه اما تیم LSD ما میگه نه نوتی داگ باید بسازه وخفن میشه :| آقا جان من بیخیال بشید :دی
اتفاقا تو همین یک سال اخیر هم کرش 3 رو بازی کردم و هم یک چند بار با دوستام کرش 4 زدیم خیلی خیلی هم حال کردیم!
من اگر هفته ای یکبارم بشینم پای سه شماره اول کرش خسته نمیشم.

والا کرش بازی همچین شاهکاری نبود، واسه زمان خودش خوب بود منم موندم چجوری این همه بی تابی می کنن واسش. الان این بازی رو بخوان همون جوری بسازن که نمیشه، زیادی هم تغییرش بدن که دیگه میشه یه بازی دیگه!
اول اینکه شاهکار به تمام معنا بود و تونست با سونیک و ماریو وارد رقابت بشه
دوم اینکه مگه قرار هست همونجوری بسازن؟ سبک پلتفورمر واقعا تکراری نمیشه و ولی مکانیزم جدید میشه به بازی اضافه کرد و در عین حال بازی باز هم کرش باشه

مخالفین بند و بساطشون رو جمع کنند:| ( کاملا دموکراسی:-" )
کراش هم برگرده، باید ND بسازه:| وگرنه چیزی که باید بشه، نمیشه!
همین Sly که میگید...من خودم بازی کردم، به نظرمم بهترین نسخه ی سری بود! اما بدون در نظر گرفتن فاکتوره زمان! این نظر من بود، از اونطرف خیلی از فن های قدیمیه سری هم میگفتن بدترین توی سریه! استقبال ملت و منتقدها ازش رو هم دیدیم!
کراش ایتجوری بشه؟ :| همون دست اکتی میموند دیگه! نیازی به برگشتش نیست:|
یا از اون طرف اسپایرو الان دست اکتی زندست و تحت سریه Skylanders هم با استقبال رو به رو شده! اما چقدر به اون چیزی که قبلا بوده نزدیکه؟ :|
بازی باید برگرده همون جایی که بوده! نه هرجایی :( ، خیر سرش کراش یه زمانی بزرگترین نماده PS بوده! حالا بیفته دست یک استودیو دسته چندم! :( بازیی که هنوزم به عنوان PS Classic داره میفروشه و طرفدار داره! ( اون گیمرهای 25-30ساله هنوز تموم نشده یک نسل و نیم خریدشون؟ باید منقرض میشدن دیگه:| )
Rise of the Team LSD's members
دقیقا همون حرف من رو زدی. بازی رو باید ND بسازه و دیگر هیچ

البته با توجه به این اشارات بعیده خبری نباشه

به جان خودم خبر بازگشت Crash که دیروز یکی از اینسایدرها مطرح کرده بود واقعیت داره.همزمان 5تا اکانت PlayStation " Naughty Dog " یوشیدا " نیل دراکمن و بروس به اینا تغییر کردن!!!

7UIsQ.jpg
BCc2d.jpg
3hMuE.jpg
CBmPA.jpg
3WdGs.jpg

naughty dog twitter
playstation twitter
neil druckmann twitter
shuhei yoshida twitter
bruce straley twitter

اول اینکه شاهکار به تمام معنا بود و تونست با سونیک و ماریو وارد رقابت بشه
دوم اینکه مگه قرار هست همونجوری بسازن؟ سبک پلتفورمر واقعا تکراری نمیشه و ولی مکانیزم جدید میشه به بازی اضافه کرد و در عین حال بازی باز هم کرش باشه

من که امتحانش کردم خیلی واسم جذاب نبود. در حد یه بازی خوب بود نه شاهکار. زیادی خطی بود مخصوصا مراحل سوم شخص اش. مسئله مهم همون ماکنیسم ها هست، هر بازی خود به خود با ماریو مقایسه می شه و کار خیلی سختی داره بخواد باهاش مقابله کنه. کلا این کرش واسه طرفدار های پر و پا قرصش هنوز بزرگه، اونا هم مخاطب اقلیت هستن که نمی تونه فروش بالا رو تضمین کنه. فعلا بینیم این Yooka-Laylee چه می کنه، اگر موفق بود شاید جا باز بشه برای این بازی ها.

کلا این کرش واسه طرفدار های پر و پا قرصش هنوز بزرگه، اونا هم مخاطب اقلیت هستن که نمی تونه فروش بالا رو تضمین کنه

فک نمی کنم سونی بیاد به یه بازی که طرفداراش تو اقلیت هسن و فروشش تضمین شده نیست چه دروغ و چه راست روش مانور بده.
درسته کمی زیادی در موردش بحث های جانبی و بیهوده میشه ولی میبینید که سونی خیلی روی Crash مانور میده حتی برای فروش کنسول هاش اگر هم اصلاً Crash ـی در کار نباشه نشون میده که اونقدر این آی پی بزرگ و همه گیر که سونی ازش داره برای فروش و تبلیغ استفاده می کنه که این موضوع نشون میده که بازی برای مخاطب اقلیت نیست.

در مورد اینکه شما خوشتون نیومده یه نظر شخصیه و کاملاً محترم.

الکی یک مدیر لباس کرش فقط رو حس نوستالوژی نمیپوشه صدرصد خبرایی هست ، واسه خود سونی هم موفقیت بدست اوردن دوباره مالکیت کرش ، طرفدارای زیادی داره کرش هنوزم
و محصولات و عروسک هاشم خوب میفروشه کلا نوستالوژی هست مثل ماریو واسه اکثر طرفدارانش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or