شایعه شایعه : آیا Call of Duty BlackOps 3 معرفی شد؟ + جزئیات کامل

Origami 2008

عضو تحریریه
با گذشت دو ماه، اطلاعات زیادی از در شبکه های اجتماعی و اینترنت از نسخه ی جدید Call of Duty بیرون درز کرد که تا الان حاکی از عرضه World At War 2 بود، اما چندی پیش سایت Superdata ، اطلاعاتی از جدیدترین نسخه ی ندای وظیفه با نام Black Ops3 منتظر شد :

اطلاعاتی برگزیده از Black Ops 3 :

1- بازی فقط بر کنسول های نسل هشتم عرضه می شود.
2- بخش داستانی بازی به مراتب بهتر و پیشرفته تر از AW می باشد.
3- بخش Campaign بازی دارای محیط های جهان باز است.
4- قابلیت سوییچ کردن شخصیت های قابل بازی برای اولین بار مانند GTA V
5- بازی دارای نقشه های به مراتب بزرگ تر از AW
6- وجود Raid و Nuketown از BO 2 ، در این نسخه!7- EXo و Jetpack به مراتب پیشرفته تر و بهتر از AW

Has Call of Duty: Black Ops III been leaked?Has Call of Duty: Black Ops III been leaked? - Gamespresso

images

images

1- بازی فقط بر کنسول های نسل هشتم عرضه می شود.

3- بخش Campaign بازی دارای محیط های جهان باز است.

تایید BO3 کاملا قابل انتظاره و میشه منتظرش بود. مورد خواصی نیست ولی این دو مورد منو بشدت مشکوک کرد به وجودش.
مخصوصا مورد اول. سری COD درصد فروش بالاییش برای نسل 7 بوده و Acti امکان نداره از فروش بر نسل 7ش بگذره. حد اقل این 1-2 سال.

احتمال زیاد خبر الکی باشه! وقتی اون همه شایعه از وجود WaW 2 میاد و اینقدر مردم ذوق زده میشن که برگردن به جنگ جهانی اکتیویژن مگه اینکه اسکل باشه بیاد دوباره مدرن بزنه BOIII :|
و همینطور یک چیزی که خبرو بی اعتبار میکنه مورد اول هست، آخه اکتیویژن و بازی انحصاری؟؟ :دی

بعدم اصلا این منبع معتبر هست؟

WW2 که مشخص بود غیر ممکنه، اینکار ریسک میخواد، همین کلمه به دور از سیاست های این ناشر هست! من بازگشت به جنگ جهانی رو غیر ممکن می دونم، نسخه جدید هم مشخصا BO3 هست، البته اینم بگم که به احتمال زیاد تو این نسخه مثل نسخه های قبل این عنوان فلش بک به دوران های گذشته رو داریم ولی تمرکز اصلی رو جنگ های آینده هست!

احتمال زیاد خبر الکی باشه! وقتی اون همه شایعه از وجود WaW 2 میاد و اینقدر مردم ذوق زده میشن که برگردن به جنگ جهانی اکتیویژن مگه اینکه اسکل باشه بیاد دوباره مدرن بزنه BOIII :|
و همینطور یک چیزی که خبرو بی اعتبار میکنه مورد اول هست، آخه اکتیویژن و بازی انحصاری؟؟ :دی

بعدم اصلا این منبع معتبر هست؟

یک گیم پلی ( احتمال داره Fake باشه) توی یوتیوب هست و سایت خبری گیمفا هم درش گذاشته....

بعد احتمال زیاد همین Black Ops 3هست..... بعدشم World At War دیگه چی داشت که ی نسخه دوم داشته باشه، در واقع پایان World At War را مشاهده کرده بودید، روس ها برلین را فتح کردند و جنگ رو به پایان رساندند. پس دلیلی برای ساختن WOW 2 وجود ندارد. (فکر کنم!)

از این دست شایعات همیشه قبل تایید شدن COD جدید وجود داشته سر MW3 یادم چندتا اسم مطرح شد در آخر هم شد MW اینم فک کنم همون BOIII باشه خودم دلم خیلی میخواد که دوبار برگرده به دوران WWII یا حتی WWI :دی (این مورد خیلی بیشتر فاز میده از نظر من :|:دی) ولی فک نکنم از نظر بازاریابی عقلانی باشه مخصوصا که فروشش تو سراشیبی قرار گرفته و ممکنه ضربه ی بزرگی بزنه به فروش بازی. در کل زیاد به این شایعات توجه نمیکنم فقط منتظر هفته ها ی قبل E3 واسه تایید بازیم ....

آخرین ویرایش:
اگه مثل bo2 یا ghost و این اخری باشه من که باز بیخیال میشم
یه چیزی مثل mw بدن جنگ های آینده نباشه چیه بابا بازی خراب کرد یکی هم با این گرافیکش خیلی سیستم بالایی میخواد یه دستی روش بکشن خوب میشه

فقط اگه قرار همین BO III باشه بهتره از فرمول BO I پیروی کنه، چون BO II مراحل مدرنش اصلاً فاز نمی داد، برعکس، مراحل گذشته (نه همشون، بعضی هاشون) خیلی کیف می داد

به نظرم امکان این که BO باشه خیلی کمه و باید همون انتظار WaW رو کشید. به نظرم چون BO اگه بیاد روی جنگ های پیشرفته تمرکز می کنه و چون Aw هم روی جنگ های پیشرفته تمرکز کرده بود، اکتیویژن این کارو نمی کنه چون این جنگ های پیشرفته رو در AW به غایتش رسونده و نمی خواد زود این چنین گیم پلی تکراری بشه. می مونه همین WaW .
احتمال IP جدید توی این سری هم کم هست چون اکتیویژن دو ساله که پشت سر هم عنوان جدید توی این سری معرفی کرده و صد در صد روی یک عنوان قدیمی تمرکزش رو بذاره

این تایتل Call of Duty رو حذف کنن همین عنوان های Black ops و Ghost و AW و .... کفایت میکنه! Call of Duty اصلاً چیزه دیگه ای بود،واقعاً ندای وظیفه بود نه اینکه 60 تا صحنه ی اکشن سینمایی مضخرف بچپونن تو قالب یه بخش داستانی مضخرف تر که هرسال بیخودتر میشه! بخش انلاین هم که هربار چرت تر از نسخه ی قبلی. خودشون بشینن یه بار World at War یا MW2 رو بازی کنن میفهمن چه بلایی سر این فرنچایز اوردن که گویا پرت تر از این حرفا هستن. بازی کارتونی شده! این اسلحه هایی که واسه DLC داده رو ببینید خندتون میگیره. نور قرمز و آبی شلیک میکنه با اون مدل ریلود کردنش که آدم یاد Borderlands میوفته بیشتر تا COD.

حالا هر چی باشه حالا هیچی هم نداشته باشه یک داستان درست و حسابی داشته باشه که آدم خسته نشه وسطش، BOII با اینکه خیلی ایراد داشت داستان قویی داشت و همینطور بخاطر اینکه خطی نبود آدمو مجبور به تکرار بازی میکرد بطوری که 3 بار پشت سر هم بازی رو تموم کردم تا پایانای مختلف رو ببینم و همینطور شخصیت پردازیشم خوب بود اما دیگه از BOII به بعد از این دونظر کاملا خراب کرده بازی بجای اینکه روی شخصیتا کار کنن کوین اسپیسی معروفو میزارن جای شخصیت منفی.

اگه BOIII هم باشه بنظرم باید نصفش حداقل توی زمان قدیم اتفاق بیوفته چون ملت دیگه خسته شدن از مدرن و آینده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or