شایعه شایعه : آیا Call of Duty BlackOps 3 معرفی شد؟ + جزئیات کامل

Origami 2008

عضو تحریریه
با گذشت دو ماه، اطلاعات زیادی از در شبکه های اجتماعی و اینترنت از نسخه ی جدید Call of Duty بیرون درز کرد که تا الان حاکی از عرضه World At War 2 بود، اما چندی پیش سایت Superdata ، اطلاعاتی از جدیدترین نسخه ی ندای وظیفه با نام Black Ops3 منتظر شد :

اطلاعاتی برگزیده از Black Ops 3 :

1- بازی فقط بر کنسول های نسل هشتم عرضه می شود.
2- بخش داستانی بازی به مراتب بهتر و پیشرفته تر از AW می باشد.
3- بخش Campaign بازی دارای محیط های جهان باز است.
4- قابلیت سوییچ کردن شخصیت های قابل بازی برای اولین بار مانند GTA V
5- بازی دارای نقشه های به مراتب بزرگ تر از AW
6- وجود Raid و Nuketown از BO 2 ، در این نسخه!7- EXo و Jetpack به مراتب پیشرفته تر و بهتر از AW

Has Call of Duty: Black Ops III been leaked?Has Call of Duty: Black Ops III been leaked? - Gamespresso

images

images

این تایتل Call of Duty رو حذف کنن همین عنوان های Black ops و Ghost و AW و .... کفایت میکنه! Call of Duty اصلاً چیزه دیگه ای بود،واقعاً ندای وظیفه بود نه اینکه 60 تا صحنه ی اکشن سینمایی مضخرف بچپونن تو قالب یه بخش داستانی مضخرف تر که هرسال بیخودتر میشه! بخش انلاین هم که هربار چرت تر از نسخه ی قبلی. خودشون بشینن یه بار World at War یا MW2 رو بازی کنن میفهمن چه بلایی سر این فرنچایز اوردن که گویا پرت تر از این حرفا هستن. بازی کارتونی شده! این اسلحه هایی که واسه DLC داده رو ببینید خندتون میگیره. نور قرمز و آبی شلیک میکنه با اون مدل ریلود کردنش که آدم یاد Borderlands میوفته بیشتر تا COD.
من فک می کنم اصلا این دو تا بازی از دست اکتیویژن در رفته بود! چون واقعا چیز خوفی بودن!اتفاقا همین چند وقت پیش به سرم زد رفتم دوباره WAW رو بازی کردم! یه صحنه ی عجیبی دیدم که تا چند دیقه اصلا محو تصویر شده بودم! تو یه مرحله وسط جنگ (تو لول سختی خیلی بالا که رسما اشک آدم رو در میاورد!) یه نارنجک دشمن افتاد چند متر جلو تر از من، طوری که می دونستم تا بخوام بهش برسم و پرتش کنم اونورتر منفجر میشه وقتی هم واسه عقب برگشتن نبود واسه همین مطمئن بودم میمیرم! دقیقا همین موقع یه سرباز خودی که کنارم سنگر گرفته بود تصمیم گرفت سمت نارنجکه بره و پرتش کنه سمت دشمن (آلمانیا!) ! همینطور با سرعت می دوید سمت جلو و تقریبا رسیده بود بهش! دستش رو برد سمت نارنجک که نارنجک منفجر شد این بدبختم قبل از رسیدن به نارنجک با موج انفجار پرت شد عقب و موقعی که رو هوا بود دست و پاشم قطع شد صاف افتاد جلوی من! (ولی هنوز زنده بود رو زمین به خودش می پیچید بدون یه دست و یه دونه پا!) به قدری ناراحت شدم که خودم خلاصش کردم! واقعا برای من خشونت جنگ به وضوح دیده می شد! به نظرم این دوتا بازی (مخصوصا WAW) تو نشون دادن حماسه و خشونت جنگ خارق العاده عمل کردن! بعد از اون دیگه تو سری های بعدی بازی ، جنگ یه جنبه ی فان پیدا کرد که اصلا برای من خوشایند نبود!

من کلا از MDW3 به بعد بازی نکردم COD رو.....حالمون رو بهم زدن با جنگ های تخیلی....یا برگردن به عقب(جنگ جهانی) یا یه چیزی مثه MDW1 بسازن(که شاهکاز بود واقعا....)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or