شایعه شایعات جدید مجله EGM در مورد gears of war2

Gartall

کاربر سایت
اینم یه تعداد شایعات جدید در فروم gamespot

در مورد Campaign و گیم پلی و مولتی پلیر :

egmjuly2.jpg

*قسمت Co-op اجازه میده هر یک از بازیکنها با درجه سختی متمایز بازی را انجام دهند .

Campaign-بازی چیزی حدود 15 ساعت طول خواهد کشید .

*یک boss جدید در بازی هست به نام Acheron که در توصیفی که ازش شده بسیار بزرگ شبیه ماموت ما قبل تاریخ و توسط لوکاست ها (Locusts) به عنوان وسیله نقلیه استفاده میشه که لوکاستهابرای تخریب محیط ها ازش استفاده میکنن.

*در بازی سیستم جان بخشی جدیدی قرار خواهد گرفت که متفاوت خواهد بود با کم شدم سیستم حیاتی شما عملکرد و کارایی شما در مبارزه کردن هم ضعیف تر خواهد شد .

*یک مد جدید از مولتی پلیر بازی به نام "ordeal" وابسته به شما در جایی که چه کسی100 دشمن را اول بکشد .(البته زیاد متوجه این قسمت نشدم ) - new multiplayer mode called "ordeal", it's a mission where you compete to see who kills 100 enemies first.

*یک مد جدید multiplayer بنام "en-garde" . فقط اره برقی !( chainsaws only!)

*نکات برجسته گرافیکی از lighting و مقدار دشمنها در یک صحنه .

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26399827

آخرین ویرایش:
*یک مد جدید از مولتی پلیر بازی به نام "ordeal" وابسته به شما در جایی که چه کسی100 دشمن را اول بکشد .(البته زیاد متوجه این قسمت نشدم ) - new multiplayer mode called "ordeal", it's a mission where you compete to see who kills 100 enemies first.
خوب این قسمت معنیش رو اشتباه نوشتی و خودت هم درست متوجه نشدی:biggrin1:
میگه یه مد جدید چند نفره به نام "ordeal". این ماموریتی است که شما در آن مسابقه میدید که کی اول از همه 100 تا دشمن رو میکشه ( فله ای باید بکشی دیگه )
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ميگم اقا فرخ شما مطئني اينا ها شايعه هستند چون اصولا EGM به خاطر شايعه عكس روي مجله رو اختصاص به يه بازي نميده و من خودم تا به حال نديدم يه شايعه به اين طولاني بنويسه توي GS هم اينا رو به عنوان شايعه ها گذاشته بود

- Skies of Arcadia sequel will be announced sooner than you might think, along with that other SEGA franchise that you want the most, both for the Wii
- Rockband 2 will allow players to save their own videos and upload them to the internet in a "youtube-esque" mode
- God of war Chains Of Olympus will be ported to the PS2 this August, don't be surprised when this gets announced officially soon....

اینم یه تعداد شایعات جدید در فروم gamespot

*قسمت Co-op اجازه میده هر یک از بازیکنها با درجه سختی متمایز بازی را انجام دهند .

هر طوری میخوام این مورد درک کنم نمیتونم ! :confused: اگه کسی تونسته هضمش کنه لطفا توضیح بده ... واسم جالب شده .
آخه نمیشه که !!!

هر طوری میخوام این مورد درک کنم نمیتونم ! :confused: اگه کسی تونسته هضمش کنه لطفا توضیح بده ... واسم جالب شده .
آخه نمیشه که !!!

چرا دیگه نیما . فکر میکنم قبلا هم تو یک مصاحبه با یکی از سازندگان بازی GeOW2 ( دقیق نمیدونم چه کسی بود ! ) اعلام کردند همچین چیزی رو .
به نظرم فوق العاده میشه اگه چنین اتفاقی بیفته !

آخه نمیشه که !!!

بيا نيما جان
.................................
در GOW 2 ما تغييرات رو بر روي difficulty داريم براي هر بازيكني كه در co-op هست .به عنوان مثال يك فرد ميتونه بر روي Hardcore بازي كنه و ديگري بر روي Casual . زماني كه شما با هم بازي ميكنيد بازي متوجه شما و حركتتون ميشه و زماني كه شما split up ميكنيد . شما تجربه هاي گوناگوني خواهيد داشت . چزييات بيشتر فعلا مخفي هستند . 4 مد difficulty براي كساني كه خيلي casual هستند . difficulty سخت تر وافعا ويران كننده و ميتوان گفت هنوز اعصاب خورد كن هستند . اونها ميگند Casual در قسمت اول بازي به اندازه كافي casual نبود . با اين كار همه ميتونند به بازي بپردازند

اتفاقا این قبلا هم جزو اطلاعات بازی بود ...
شاید مثلا AI برای هر بازیکن فرق کنه که خیلی عجیب غریبه !

یا مثلا بازیکن با Difficulty بالاتر کمتر Damage بزنه ، بیشتر Damage بخوره (میل کنه :دی) یا مثلا از power up ها کمتر بهره ببره - ammo/health کمتر . یا اصلا نتونه از Power up استفاده کنه.

من نگفتم این قضیه امکان پذیر نیست ! خودم نمیتونم بفهمم ! یکم شیر تو شیر میشه آخه ...

شما تصور کنید دارید آنلاین Co-op بازی میکنید بعد 1 نفر از لوکاست ها که داره خیلی باهوش و به سختی میجنگه در عین حال بسیار احمق و مثل کتلت رفتار میکنه :blink:

من همچنان نفهمیدم ...

یا مثلا بازیکن با Difficulty بالاتر کمتر Damage بزنه ، بیشتر Damage بخوره (میل کنه :دی) یا مثلا از power up ها کمتر بهره ببره - ammo/health کمتر . یا اصلا نتونه از Power up استفاده کنه.

این خب قابل درکه ... ولی درجه سختی اینجوری که نمیشه :confused:

این خب قابل درکه ... ولی درجه سختی اینجوری که نمیشه :confused:

نمیدونم والا .. من فقط یک حدسی زدم که مثلا ممکنه اینجوری هم پیاده سازی بشه.
ولی خوب همون قضیه موجودات باهوش در عین حال خنگ هم نمیشه :دی

مثلا Serious Sam که تقریبا اصلا AI نداشت .. درجات سختی اش از روی همین Damage ها و Hitpoint بقیه و میزان استفاده از Powerup ها بود. البته خوب اون اصلاً AI نداشت :دی

احتمالآ همون طوره که پارسیا میگه. چون امکانش رو به صفر میل میکنه که مثلآ دو نفری داریم میریم جلو , بعد یه Locust برسه بهمون یکی رو نگاه کنه یهو هوش مصنوعیش بره بالا و سنگر بگیره و ... و بعد اون یکی رو ببینه و دیوونه بازی کنه بیاد تو شکم طرف !! احتمالآ همون Locust ئه با یه تیر مثلآ 90% از یه نفر کم میکنه و 20% از اون یکی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or