شایعه شایعات جدید مجله EGM در مورد gears of war2

Gartall

کاربر سایت
اینم یه تعداد شایعات جدید در فروم gamespot

در مورد Campaign و گیم پلی و مولتی پلیر :

egmjuly2.jpg

*قسمت Co-op اجازه میده هر یک از بازیکنها با درجه سختی متمایز بازی را انجام دهند .

Campaign-بازی چیزی حدود 15 ساعت طول خواهد کشید .

*یک boss جدید در بازی هست به نام Acheron که در توصیفی که ازش شده بسیار بزرگ شبیه ماموت ما قبل تاریخ و توسط لوکاست ها (Locusts) به عنوان وسیله نقلیه استفاده میشه که لوکاستهابرای تخریب محیط ها ازش استفاده میکنن.

*در بازی سیستم جان بخشی جدیدی قرار خواهد گرفت که متفاوت خواهد بود با کم شدم سیستم حیاتی شما عملکرد و کارایی شما در مبارزه کردن هم ضعیف تر خواهد شد .

*یک مد جدید از مولتی پلیر بازی به نام "ordeal" وابسته به شما در جایی که چه کسی100 دشمن را اول بکشد .(البته زیاد متوجه این قسمت نشدم ) - new multiplayer mode called "ordeal", it's a mission where you compete to see who kills 100 enemies first.

*یک مد جدید multiplayer بنام "en-garde" . فقط اره برقی !( chainsaws only!)

*نکات برجسته گرافیکی از lighting و مقدار دشمنها در یک صحنه .

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26399827

آخرین ویرایش:
ميگم اقا فرخ شما مطئني اينا ها شايعه هستند چون اصولا EGM به خاطر شايعه عكس روي مجله رو اختصاص به يه بازي نميده و من خودم تا به حال نديدم يه شايعه به اين طولاني بنويسه توي GS هم اينا رو به عنوان شايعه ها گذاشته بود

والا کسری جان من چه بدونم چیزی که من خوندم و اومدم ترجمش کردم .

هر طوری میخوام این مورد درک کنم نمیتونم ! :confused: اگه کسی تونسته هضمش کنه لطفا توضیح بده ... واسم جالب شده .
آخه نمیشه که !!!

خوب نیما جان قرار نیست ai بازی برای هر کدوم متفاوت باشه ممکنه مثلا اگه یکی تو درجه سختی نسبتا پایینتری بزاره سخت تر بمیره .
یعنی با خوردن یک گلوله به شما دوبرابر تاثیر گذارتر باشه نسبت به کسی که تو درجه سختی کمتری گذاشته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or