شایعه شايعه ي ساختن Alan Wake براي ps3 ?!!

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
چقدر اخه شايعه ولي اگه حفيقت داشته باشه طرفداراي ps3 حتما يه نماز شب بخونن ! چون ميدونند چه بازيه :laughing:
مثل اينكه در سايت آمازون به درستي يا يك اشتباه بزرگ اين بازي را در ليست ps3 هم قرار داده !
من موندم چطور ممكنه بازي كه ناشرش خود مايكرو باشه اين اتفاق بيوفته بالاخره فكر كنم فردا اين موضوع مشخص بشه كه اشتباه بوده يا fact !
57009_hs.jpg

لينك :
http://www.n4g.com/ps3/News-57009.aspx
http://www.amazon.co.uk/Take-2-Alan...35?ie=UTF8&s=videogames&qid=1186331440&sr=8-4

این بازی قراره فقط و فقط برای ایکس باکس 360 بیاد .حتما اشتباه شده چون شرکت مایکروسافت می خواد قدرت ایکس باکس رو به رخ پلی استیشن بکشه که بعضی ها نگن قدرت پلی استیشن بیشتره؟:-"

آخرین ویرایش:
ناشر مایکروسافت بعد بره بازی برای پلی استیشن3 بزنه این حرف مرغ پخته رو به ختده میاره:laughing:

چند حالت ميتونه داشته باشه :
1:شايعه اي بيش نيست !
2: ممكنه بازي بعد از يك سال براي ps3 هم عرضه بشه زماني كه مايكرو ديگه ناشر نيست .
3: سازنده بازي با مايكرو اختلاف پيدا كرده و ديگه مايكرو ناشرش نخواهد بود :-"

همون اولی درسته.مابقی ...............................................:-"

چقدر اخه شايعه ولي اگه حفيقت داشته باشه طرفداراي ps3 حتما يه نماز شب بخونن ! چون ميدونند چه بازيه :laughing:
[/url]
دوست من الان چه طرقدار XBOX باشن چه PS یک 360 تو خونه دارن
زیرا 360 تنها کنسول نسل بعد هست که خریدش به صرفه هست و همه هم دارن
رو PS3 هم بیاد همه نسخه ی 360 رو می خرند :biggrin1: چون به صرفه تر هست
GOOD LUCK

آهان چطور شك نميكنيد اين شايعات مربوط به MGS4‌ همه چرند باشن، اما حالا كه نوبت قرباني دادن شد، ميگيد كه شايعه است و حقيقت نداره و نميشه و ... فلان و فلان.. ؟!:laughing:

آهان چطور شك نميكنيد اين شايعات مربوط به MGS4‌ همه چرند باشن، اما حالا كه نوبت قرباني دادن شد، ميگيد كه شايعه است و حقيقت نداره و نميشه و ... فلان و فلان.. ؟!:laughing:

سیاوش جان خودتم خوب میدونی که ناشر alan wake ماکروسافته و هیچوقت این بازی رو ps3 نمیاد و هر شایعه ای در این کورد مسخره و بی معنی هست و زود هم از بین میره
ولی mgs ناشرش کونامیه و امکان اینکه رو کنسولهای دیگه بیاد وجود داره هر چند امکانش کم باشه و واسه همینم هست که شایعه ها از بین نمیرن

پ.ن:یه چیزی واسه من عجیبه تاپیکهای شایعه مربوط به mgs4 فورا قفل میشن ولی این شایعه که خیلی هم مسخره هست هنوز قفل نشده!!!
البته من اصلا از قفل شدن تاپیکها خوشم نمیاد و دوست دارم همه چی ازاد باشه و همه نظرشونو بگن ولی اینجا یکم داره تبعیض میشه!

کلا این شایعات رو باید شنید و خندید فقط و بعد از اون گوش در کرد.

البته alan wake یه فرق اساسی با mgs داره اولی ناشرش مایکروسافت و دومی ناشرش کونامی هست.

احتمالا باید اختلافی بین remedy و مایکرو باشه من تحقیق کردم ip این بازی ماله micro نیست

مطمئن باشین واسه PS3 نمیاد . مایکرو هیچ وقت این کار رو نمیکنه:laughing:
راستی تا اونجایی که شنیدم و تو تریلرها دیدم بازی قراره PC هم بیاد. ( چون یکی از دوستان گفته بود که قراره فقط واسه 360 بیاد )

اين كه خنده نداره اينو بگو كه متال گير4 براي 360 الان تو سايت hmv براي پيش فروش گذاشته شده:laughing: تازه تاريخ دقيق انتشارشم گفته 26 سپتامبر 2008 :eek::eek:
البته من تا حالا اين جور خبرا رو روي امازون اونم به صورت رسمي نديده بودم حتما غلط تايپي بوده و الا خودشم روي صفحه ي اصليش اينو مي گفت:confused:

کسی هست که بتونه بطور رسمی و موثق IP ی این کنسول رو پیدا کنه ؟
موضوع میتونه جدی باشه...فقط بستگی به این داره که ببینیم MS ناشر تمام وقت هست یا نه ؟
البته من یکی که ککم نمیگزه که این بازی رو 360 بیاد چون روی PC هم میاد و احتیاجی به خریدن یک 360 برام پیش نمیاره...
درست مثل بسیاری از بازیهای 360 که علاوه بر 360 بر روی ویندوز هم منتشر میشه و آدم رو زیاد نگران نمیکنه که : "وای ! 360 نخریدم ! حالا چه خاکی رو سرم بریزم ؟! "

متشکرم...Nemesis

نميدونم والله چي بگم. زبونم بند اومده.
ولي توي Amazon UK حتي يه فروش وي‍‍ه هم گذاشته كه اين بازي و Alon in the Dark با هم. پس فكر نميكنم اشتباه باشه چون اين سيستم تا جايي كه من ميدونم خودكار عمل نميكنه و از قبل بايد بگن فلان.
آهان چطور شك نميكنيد اين شايعات مربوط به MGS4‌ همه چرند باشن، اما حالا كه نوبت قرباني دادن شد، ميگيد كه شايعه است و حقيقت نداره و نميشه و ... فلان و فلان.. ؟!
داركفيلد جان يه سوال. شما تاپيكي كه من در مورد شايعه ي جديد اومدن بازي MGS4 براي 360 را زدم را قفل كرديد و گفتيد كه تو BC بايد اخبار تآييد شده قرار بگيره و ... حالا يه سوال. آيا اين تاپيك تاپيك شايعه اي نيست؟ چرا تاپيك اومدن MGS رو 360 قفل بشه ولي اين چون براي PS3 عزيز هست بايد باز بمونه؟
يا اونم بايد باز ميموند يا با اين تاپيك هم بايد اين طور برخورد ميشد.

* منظور بدي با فرخ جان ندارم يه وقت سوء تفاهم نشه. الآن دارم از كنسول محبوب خود ايشون دفاع ميكنم گرچه بي طرفم.

خیلی جالبه امازون ناشر بازی رو take2 زده:laughing:
احتمالا این بازی رو با max payne اشتباه گرفتن!
خیلی دیدنیه وقتی بازی رو بزاری تو ps3 و ارم ماکروسافت بیاد بالا:laughing: جدا جالب نیست؟

پ.ن:البته این خبر شایعه نیست بلکه یه اشتباه هست و هیچ خبری نیست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or