شایعه شايعه جديد : star craft 2 بر روي 360

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
در اين روز ها شايعه هاي جالبي شنيده ميشه كه احتمال به واقعيت پيوستنشون زياده مثل امدن بازي Jade Empire 2 براي 360 و ...............
سايت يوناني altgn باعث به وجود اوردن يك شايعه جديد شده
شايعه جديد اينه كه قراره بازي star craft 2 قراره براي 360 پورت بشه بازي star craft كه در سال98 به بازار اومد و هنوز هم به صورت ان لاين بازي ميشه
اين سايت يوناني گفته با توجه به روابط خوبه بين Blizzard و ماكرو سافت و با توجه به اينكه قرار بود star craft:ghost براي xbox عرضه بشود كه نشد و با توجه به اينكه Blizzard اجازه پورت بازي {قسمت 1 } بر روي Nintendo 64 and the Playstation. رو داده بود احتمال اين كار زياده
در ادامه اين سايت گفته بازي هاي استراژتيك بر روي 360 موفق بوده بازي هايي مثلCommand and Conquer 3. و بازي Lord of the Rings: Battle for Middle Earth 2, پروژشون با موفقيت بوده و در نهايت نتيجه گيري كرده اين بازي بعد از مدتي براي 360 مياد
فعلا بايد منتظر خبر هاي موثق تري باشيم
موفق باشيد

برو تو کار اعتبار منبع خبر......:laughing:

البته با توجه به اینکه بازی هایه استراتژیک بر رویه X360 بر عکس PS3 هم زیاد هست هم موفق اصلا بعید نیست که این اتفاق بیفته....

پ.ن:امدن JE2 برایه X360 که 100% قطعی هست.چی میگه؟:confused:

پ.ن:امدن Je2 برایه X360 که 100% قطعی هست.چی میگه؟
منظورش اينه كه اول شايعه بود بعد قطعي شد!!
ولي چه حالي ميده امسالم اگه بياد هيلو وار به همرا اين بازي چه حالي ميده استراتژيك
بازها كيفشون كوكه

ه احتمال به واقعيت پيوستنشون زياده مثل امدن بازي Jade Empire 2 براي 360 و ...............
درستش اینه :
ه احتمال به واقعيت پيوستنشون زياده مثل امدن بازي Jade Empire 2 براي ps3 و ...............
Jade Empire 2 برای Xbox360 رسما تائید شده ;).

تا وقتي كه خوده bio ware تاييد نكرده ميشه شايعه دوست عزيز مگه قضيه هري پاتر تاييد شده .... وقتي تاييد نشده ميشه شايعه
اولن من گفتم شايعه بعدشم هيچ وقت game spot نمياد يه شايعه بگه.. تو قسمت شايعاتش هم منبع رو از يك سايت ديگه بر ميداره.. مگه همين بازي استراتژيك معروف كه واسه 360 تاييد شد { فكر كنم supper comonder . البته اسپلش غلطه} يك سايت در پيت به فول شما اولين بار تاييد كرد و بعدش thq هم مهر تاييد زد

تا وقتي كه خوده bio ware تاييد نكرده ميشه شايعه دوست عزيز مگه قضيه هري پاتر تاييد شده .... وقتي تاييد نشده ميشه شايعه
اولن من گفتم شايعه بعدشم هيچ وقت game spot نمياد يه شايعه بگه.. تو قسمت شايعاتش هم منبع رو از يك سايت ديگه بر ميداره.. مگه همين بازي استراتژيك معروف كه واسه 360 تاييد شد { فكر كنم supper comonder . البته اسپلش غلطه} يك سايت در پيت به فول شما اولين بار تاييد كرد و بعدش thq هم مهر تاييد زد
ماهم نگفتيم مياد ما داريم براي خودمون(رو هوا)ميگيم اگه بياد چه سال استراتژيكي بشه 2008

اگه این خبر برای XBOX360 تایید بشه که یکی از بهترین بازی های RTS(به نظر من بهترین در کنار Diablo)میاد و دیگه XBOX360 خیلی شاخ میشه...........

اگه این خبر برای XBOX360 تایید بشه که یکی از بهترین بازی های RTS(به نظر من بهترین در کنار Diablo)میاد و دیگه XBOX360 خیلی شاخ میشه...........
يك مطلب تو بازي رايانه زده بود كه بايد اون مطلب طلا گرفت . يك جمله طلايي هم در وصف Blizzard داشت
كمپاني كه بازي بد نميزند

فکرکنم Diablo سبکش RPG ّ/ اگرهم نیست که ببخشید :biggrin1:.
در هر حال بعید هم نیست :biggrin1:..

Diablo و RTS :دی

این یک جمله رسما مجازات مرگ داره.
دوست عزیز !!!! با این جمله ما همگی فهمیدیم که جنابعالی نه Star بازی کرده اید و نه Diablo !

-----------------------

در مورد شایعه .. Blizzard هیچ وقت نمیاد SC2 رو با این حرکت مزخرف خراب کنه !
در کسری از ثانیه بازی رو به SC1 میبازه و خیلی ساده مردم ب] بازی Starcraft 1 ادامه میدهند و این بازی رو فراموش میکنند. مهمترین رقیب Starcraft 2 ، قسمت اول خودشه.

آخه کنسول رو چه به استرتژیک آخه با آنالوگ میشه کار ماوس رو انجام داد؟
بعد فکر نکنم blizzard از دو نسل قبل تا حالا بازی روی کنسول ها منتشر کرده باشه

فعلا که اگه کسی بخواهد با 360 استراتژی بازی کنه توی فوریه سه تا بازی بزرگ میاد World in Conflict و
Supreme Commander و Universe at War: Earth Assault بعدش هم بسته مکمل Command & Conquer 3: Kane's Wrath است در ضمن من که تا حالا ندیدم Bllizard غیر از PC برای کنسول هم بازی درست کرده باشه شاید هم نظرش عوض بشه.

از من می شنوید j e 2 برای ps3 نمی اد
حالا که EA شده ناشرش احتمال اینکه برای PS2 هم بیاد زیاده چه برسه به PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or