شایعه شايعه جديد : star craft 2 بر روي 360

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
در اين روز ها شايعه هاي جالبي شنيده ميشه كه احتمال به واقعيت پيوستنشون زياده مثل امدن بازي Jade Empire 2 براي 360 و ...............
سايت يوناني altgn باعث به وجود اوردن يك شايعه جديد شده
شايعه جديد اينه كه قراره بازي star craft 2 قراره براي 360 پورت بشه بازي star craft كه در سال98 به بازار اومد و هنوز هم به صورت ان لاين بازي ميشه
اين سايت يوناني گفته با توجه به روابط خوبه بين Blizzard و ماكرو سافت و با توجه به اينكه قرار بود star craft:ghost براي xbox عرضه بشود كه نشد و با توجه به اينكه Blizzard اجازه پورت بازي {قسمت 1 } بر روي Nintendo 64 and the Playstation. رو داده بود احتمال اين كار زياده
در ادامه اين سايت گفته بازي هاي استراژتيك بر روي 360 موفق بوده بازي هايي مثلCommand and Conquer 3. و بازي Lord of the Rings: Battle for Middle Earth 2, پروژشون با موفقيت بوده و در نهايت نتيجه گيري كرده اين بازي بعد از مدتي براي 360 مياد
فعلا بايد منتظر خبر هاي موثق تري باشيم
موفق باشيد

World in Conflict البته در ماه مارچ مياد
ببينم je2 چه ربطي به ايت تاپيك داره اما بايد بهت بگم در سايت معروف psu گفته شده احتمال پورت بازي هست
اشكان جان شما بهتره يك بار با كنسول استراژتيك بزني بعد بگي نميشه فعلا كه هر جي بازي معروف استراژتيك براي 360 مياد Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Supreme Commander -World in Conflict-Universe at War: Earth Assault-

World in Conflict
فعلا كه هر جي بازي معروف استراژتيك براي 360 مياد Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Supreme Commander -World in Conflict-Universe at War: Earth Assault-
یکی هم من به لیستت اضافه میکنم: Sid Meier's Civilization Revolution که برای هرچی کنسوله میاد ولی برای pc نمیاد. :confused: (برای psp هم بعلت کمبود نیروی انسانی نمیاد.)
این دیگه شاهکار سیده, تا ببینیم کنسول بازا استراتژی باز میشن یا نه.:cheesygri

یکی هم من به لیستت اضافه میکنم: Sid Meier's Civilization Revolution که برای هرچی کنسوله میاد ولی برای pc نمیاد. :confused: (برای psp هم بعلت کمبود نیروی انسانی نمیاد.)
این دیگه شاهکار سیده, تا ببینیم کنسول بازا استراتژی باز میشن یا نه.:cheesygri

البته فکر کنم Sid Meier's Civilization Revolution یه نسخه ی مخصوص کنسوله و کیفیتش از مال PC پایین تره(فکر مکنم ها باز همه پانشن بیان فحشم بدن) مثل GTA:LCS که نسخه مخصوص PSP بود

SC II بازی بسیار بسیار شاخی ست :love:. دلیلی وجود نداره برای کنسولها نیاد مخصوصا برای Xbox360 که حداقل خوبیش اینکه از DX پشتیبانی :biggrin1:.
درضمن بازی RTS و استراتژی خوب ( خیلی خوب ) کم نداشته:
The Lord of the Rings: BM
C&C: TW
خلاصه فروش اصلی بازی برای PC یه و فکرنکنم بیلیزارد از پول بیشتر بدش بیاد ;).

پ.ن. در هر حال چه بیاد چه نه، احترام ای بازی سر جاشه :).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or