شايعه : اطلاعات جديد از LA Noire

s01id_sn4ke

کاربر ویژه
کاربر سایت
lanoire_delay.jpg

- اين بازی يه بازی Free Roaming ه که توش Los Angeles سال 1947 به صورت دقيق بازسازی شده.
-گفته شده Team Bondi حتی يه طراح لباس استخدام کرده که درباره ی لباس های اون زمان تحقيق کنه تا بازی طبيعی باشه.
-در کنار داستان اصلی بازی ، ماموريت های جانبی هم وجود داره که دقيقاً از روی case های واقعی درست شده که از روزنامه های اون زمان بيرون کشيده شده.
-يه US Marine نقش بزرگی تو داستان داره.

گفته شده اين بازی به خاطر مشکل کمبود فضا مسلما برای 360 نخواهد اومد.

درود
فکرنکم بیشتر از Lost odyssey بیشتر حجم داشته باشه ;).

پ.ن. این بهونه ها قدیمی شده. چیز جدید باید روکنن.
شما چیزی از سبک بازی می دونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad::mad::mad::mad:
سبک این بازی به گفته دوستان شبیه gta هستش و اگر نتونند نقشه بازی و موتورش را توی یه dvd جا بدند دیگه فکر نمی کنم بتونن کاری انجام بدند.

پس همیشه با اطلاعات برو جلو.

من فكر ميكنم كه اين ميتونه همون بازي اي باشه كه قراره rockstar براي ps3 انحصاري بسازه نظر شما چيه توي gs هم فعلا زده برا ps3
نه LA Noir ربطی به اون بازی نداره و توی خبری که راجع به اون بازی بود گفته شده که یه بازی دیگه هست.

درود
اگر قراره به بازی رو انحصاری بکنن که خیلی چیز ساده ای هست، دلیل و مدرک و برهان احتیاج نداره اقا. خیلی راحت مگن فلان بازی برای فلان کنسول انحصاری ست. اینکه بگن چون حجم فرمت 360 کمتره، ما این بازی رو برای ps3 انحصاری میکنیم یکم مسخره ست.

سبک بازی adventure:love:. چه ربطی به gta داره؟ رو هر چنتا dvd هم بخوان میتونن بزنن
ولی وقتی انحصاریه زور که نیست:(
بله به گفته اینجاسبک بازی ادونچر هستش.اما تا اونجایی که من می دونم (فکر کنم توی سایت هم بهش اشاره شده)توی بازی مثل gta شهری را طراحی کردند.

بله به گفته اینجاسبک بازی ادونچر هستش.اما تا اونجایی که من می دونم (فکر کنم توی سایت هم بهش اشاره شده)توی بازی مثل gta شهری را طراحی کردند.
یعنی تو بازی های دیگه(GTA4,AC,...)برای X360 شهر طراحی نشده است.:-"
من ماندم وقتی RE5 می آید چه چیز هائی که نخواهیم شنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or