شایعه شايعة:mgs4 مولتي پلتفرم مي شود ، عرضه بازي در ماه مارچ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BlackCat

کاربر سایت
سايت Kotaku به نقل از آقاي Fumiaki Tanaka از مسوولين كونامي اعلام كرد:
-بازي MGS4 در ماه مارچ 2008 منتشر مي شود.
-به علت محبوب بودن بازي و براي فروش بيشتر بازي مولتي پلتفرم خواهد شد.
-تاريخ انتشار دقيق بازي در TGS امسال اعلام خواهد شد.

------------------------
لطفا تا حرفي از مولتي پلتفرم شدن اينجا ديد جنگ راه نندازيد.

من كه قبلش خيلي اميد وار!!بودم!
دروغ هستش!!
البته انشاالله مي ياد!!
ولي امسال و نه و ساله ديگه هم اگر بخواد بياد اخراي 2008 مي ياد!!
ولي بازم چشم آب نمي خوره!!
نمي ياد بابا مردم ازارن هي ژاپني ها هم هي شايعه ميدن بيرون!

اه خسته شدم دیگه .

هر ثانیه یه حرف میزنن .

دیگه شورش رو در آوردن .

می گم یکی می تونه امار کل تاپیک هایی که قراره Mgs4 برای 360 هم بیاد رو دربیاره.

آقا از این شایعه ها قبل از امدن Dmc 4 و Ac زیاد بود و بعد که دیدید چی شد. درضمن فروش 11 میلیونی یه کنیول هر شرکتی رو وسوسه میکنه;)

با این وضعیتی که هر روز یه خبر جدید درباره mgs4 میاد بیرون فکر کنم اخرش برا 360 هم بیاد

اخه روی چندتا دیسک.
روی 4 تا فکر کنم مناسب باشه.
اگه بازی رو فقط با زبان و زیرنویس انگلیسی بخوان بدن، دیگه حد اکثر 3تا DVD براش کافی.
پ.ن. حالا بزار بیاد، رو 20 تا DVD بیاد :biggrin1:

مديونيد چيه به قدري شايعه راه ميندازن كه كونامي از رو بره و يه خبر منتشر ميكنه :

كوجيما: به علت پررو بودن طرفداران xbox360 و حسادت بيش از از حد به طرفداراي ps3 و شايعه هاي پي در مورد اين بازي و پرسش هاي پي در پي از ما بالاخره ما از رو رفتيم و مجبور شديم اين بازي براي xbox360 بزنيم :laughing:

فكر كنم بهانه خوبي باشه براي كونامي:laughing:

حتی تو e3 هم تاکید شد که mgs4 عنوان انحصاریه ps3 هستش پس چرا برای شایعات بحث ازافی میکنید؟!!دیگه خدایی طرفدارای X360 بیش از حد توقعشون بالا رفته.

حتی تو e3 هم تاکید شد که mgs4 عنوان انحصاریه ps3 هستش پس چرا برای شایعات بحث ازافی میکنید؟!!دیگه خدایی طرفدارای X360 بیش از حد توقعشون بالا رفته.
Assassin's Creed و Devil May Cry4 اول تو نمايشگاه ها اعلام شد كه جزو عناوين انحصاري PS3 هستند اما بعد از چند ماه زرتي براي 360 و PC اعلام شد !! :laughing:
كوجيما: به علت پررو بودن طرفداران xbox360 و حسادت بيش از از حد به طرفداراي ps3 و شايعه هاي پي در مورد اين بازي و پرسش هاي پي در پي از ما بالاخره ما از رو رفتيم و مجبور شديم اين بازي براي xbox360 بزنيم
اين خوب اومدي !! :laughing:

عمرا اگه بياد
وقتي توي بازي از قابليت sixaxis استفاده شده چطور مي تونن انو به دسته هاي ايكس باكس منتقل كنند
و البته اينكه عمرا دستگاه بكشه
دستگاهي كه با 5 دقيقه بازي كردن اتيش ميگيره

این بازی اگه قرار باشه واسه 360 بیاد مطمئنن وقتی میاد که فروش خودشو روی ps3 کرده باشه! و تا اون موقع هم کونامی هیچیو تایید نمیکنه

چون روابط سونی و کونامی خوبه و اونا دوست ندارن بحش ضربه بزنن بر عکس کپکام که با ماکروسافت خیلی خوبن!

من تقریبا مطمئن هستم که mgs4 واسه 360 میاد ولی به موقش چون هیچ ناشری مغز خر نخورده که ببینه یه بازی رو یه کنسول اینهمه طرفدار داره و از سودش چشم پوشی بکنه! و سونی هم اونقدر حاضر نیست پول بده که یه بازی رو بطور کامل اختصاصی بکنه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or