شاد باش نوروز 1393

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali

On The Day The Wall Came Down
Administrator
درود

عرض شاد باش و آرزوی لحظه هایی خوش در سال پیش رو در کنار آنهایی که دوستشان دارید.

بنگر ز صبا دامن گل چاک شده

بلبل ز جمال گل طربناک شده

در سایه گل نشین که بسیار این گل

از خاک برآمده است و در خاک شده

خیام

مدیریت بازی سنتر

ایشالله همگی سال خوبی داشته باشین....

1395302721921.jpg

گلبرگ شکوفه ها، درختان را باردار میکند،برگ های غمگین به لبخندی سبز میشوند و بادخوش نسیم انسان را به طاق آسمان میچسباند..

بوی بهار می آید، نوید نوروز میرسد.. از بدو تولد دل باخته ایم به این نـوروز.. و چه زیباست این نـوروز.

سال نو بر شما اهل انجمن مبارک. امیدوارم در سال جدید، غم هاتون همه شادی باشه، بند و گرفتاریتون، همه آزادی ...
53.gif
53.gif

سال نو همگی پیروز!!!:bighug:

امیدوارم تو سال جدید یاد بگیریم بازی کردن برای لذت بردنه و با طرفداری بیجا اون لذت از دست ندیم...;;)

کسایی که مشکلی دارن یا از بیکاری رنج میبرن برن سر کار و دستشون توی جیب خودشون باشه
پارسال مرتضی اینجوری گفت یه ماه بعدش من کار پیدا کردم ... :crying1:
امسال هم بیاد یه دیالوگ این تیپی در مورد سال جدید برا خونه دار شدن بگه من دیگه چیزی ازش نمیخوام :p :دی

متاسفانه انگار پستش پاک شده بود :| :دی

آقا ما هم سال نو رو پیشاپیش به همه تبریک میگیم سالِ نو ، آدم های نو (حالا یکم نو :دی ) و اسکناس های نو و.....
ایشالا که سال 93 سالی پر از خوشبختی ، سلامتی ، لحظات شاد و گونی های پول باشه برا همگی :دی یکم هم وضع این ملت در کل بهتره بشه..:-<

سال نوی تمام بازیسنتری های عزیز مبارک امیدوارم سال پرباری رو پیش رو داشته باشید و تعطیلات نوروز هم بهتون خوش بگذره. :x

Nowruz.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or