esi2005 کاربر سایت Mar 22, 2014 #121 [h=3]من هم فرا رسیدن سال نو و آغاز بهار 93 رو به همتون تبریک میگم .... امیدوارم امسال سال خوبی برای همه شما باشه[/h]
[h=3]من هم فرا رسیدن سال نو و آغاز بهار 93 رو به همتون تبریک میگم .... امیدوارم امسال سال خوبی برای همه شما باشه[/h]
afshin2022 کاربر سایت Mar 26, 2014 #122 سلام صد سال به این سال ها.................. هر روزتان نوروز..................... نوروزتان پیروز......................... هیچی دیگه !!
سلام صد سال به این سال ها.................. هر روزتان نوروز..................... نوروزتان پیروز......................... هیچی دیگه !!
amindead کاربر سایت Mar 27, 2014 #123 سال نو به همه بازی سنتری های عزیز مبارک. ایشالا همین امسال PS4 و Xbox One هک بشن
Anti karizma کاربر سایت Mar 28, 2014 #124 هـــ ه هـــــه ه چی شده؟؟ سال نوتون مبارک صد سال به این سالها هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز سیر داغ آخرین ویرایش: Mar 28, 2014
iRamtiin کاربر سایت Mar 28, 2014 #125 عید نوروز و سال نو رو به همه ی گیمرای باحال تبریک می گم امیدوارم لحظه هاتون سرشار از خنده و شادی و هیجان باشه هیچ وفتم حوصلتون سر نره در کنار عزیزانتون لذت ببرید ( عزیزان شامل کاراکتر های بازی ها هم میشه )
عید نوروز و سال نو رو به همه ی گیمرای باحال تبریک می گم امیدوارم لحظه هاتون سرشار از خنده و شادی و هیجان باشه هیچ وفتم حوصلتون سر نره در کنار عزیزانتون لذت ببرید ( عزیزان شامل کاراکتر های بازی ها هم میشه )
brokensword کاربر سایت Mar 28, 2014 #126 سال نو رو خدمت همه دوستان و مدیران بازیسنتر تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از خوبی و موفقیت پیش رو داشته باشید.:bighug:
سال نو رو خدمت همه دوستان و مدیران بازیسنتر تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از خوبی و موفقیت پیش رو داشته باشید.:bighug:
mahi58 کاربر سایت Apr 1, 2014 #128 بنده هم با تاخیر سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی توام با موفقیت و سلامتی و اتفاقات خوب گیمی در پیش رو داشته باشید.
بنده هم با تاخیر سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی توام با موفقیت و سلامتی و اتفاقات خوب گیمی در پیش رو داشته باشید.