شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

من خودم مخابرات دارم ولی تا هفته دیگه شاتل 8 مگم وصل میشه. قیمتش هم ارزون تر واسم افتاد (چون 6 ماهه گرفتم) و دانلود هام رو هم میذارم برای شب ! رفیقم هم داره میگه سرعت دانلود از 950 تا 1300 هم میره و توی شب هم دور و بر 500 هست و راضیه.

یه رفیق دیگه هم دارم که سرعت دانلودش 200 هست پرسیدم سرویست چیه گفت شاتل 128 !!! در حالی که مخابرات 2 مگش (اونطور که دوستان میگن) این سرعت رو داره !!!

وقتی سرعت نداشته باشی دیگه نامحدود بودن چه فرقی به حالت داره ... !

من خودم مخابرات دارم ولی تا هفته دیگه شاتل 8 مگم وصل میشه. قیمتش هم ارزون تر واسم افتاد (چون 6 ماهه گرفتم) و دانلود هام رو هم میذارم برای شب ! رفیقم هم داره میگه سرعت دانلود از 950 تا 1300 هم میره و توی شب هم دور و بر 500 هست و راضیه.

یه رفیق دیگه هم دارم که سرعت دانلودش 200 هست پرسیدم سرویست چیه گفت شاتل 128 !!! در حالی که مخابرات 2 مگش (اونطور که دوستان میگن) این سرعت رو داره !!!

وقتی سرعت نداشته باشی دیگه نامحدود بودن چه فرقی به حالت داره ... !

دوست عزیز این اشتباه رو نکن من خودم اکو 6 مگ داشتم شب اول سرعت دانلودم 600 بود بعد از شبهای بعد شد 120 الی 160 تا اصلا طرف شاتل نرو چون جدیدا پورت های 128 رو روی 4 مگ می بنده سرعت دانلود تو روز میشه 450 ولی شب اگه ماهیانه 3500 تومن اظافه تر بدی با سرعت 15 کیلوبایت دانلود می کنی
در ضمن

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdtitle, bgcolor: #DDDDDD, align: center"]نام سرویس[/TD]
[TD="class: tdtitle, bgcolor: #DDDDDD, colspan: 2, align: center"]سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox, align: center"]ECO 4096[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c, align: center"]سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdbox even, align: center"]ECO 6144[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, align: center"]سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FB8D32"]
[TD="class: tdbox, align: center"]ECO 8192[/TD]
[TD="class: tdbox lcol align-c, align: center"]سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or