سینماتیک ورودی StarCraft 2: Heart of the Swarm به نمایش درآمد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

کمپانی بلیزارد همیشه به علت هنرش در ساخت انیمشنها و کات سین های فوق العاده عظیم و با جزییات در بازیهایش مورد تحسین قرار گرفته است.به تازگی سینماتیک ورودی StarCraft 2: Heart of the Swarm به نمایش درآمده و بار دیگر ثابت میکند که این کمپانی لایق این همه تحسین و طرفداری است.
در این سینماتیک بسیار با کیفیت حمله زرگها به یکی از شهرهای ترانها و نابودی آنها در نبردی ترسناک به نمایش در می آید که در انتها با نشان دادن شکل تغییر یافته Queen of Blades به Sarah Kerrigan پل ارتباطی بین نسخه قبل و جدید را رقم میزند.
داستین براودر,کارگردان بازی در مورد این تریلر توضیح میدهد که یکی از چیزهایی که ما با این تریلر میخواهیم به بیننده القا کنیم قدرت بی حد زرگهاست و با قرار دادن این قدرت در دستان شما در این نسخه تبدیل به کابوسی برای Mengsk و Dominion می شوید.هرچند در انتها مشخص میشود حال حاضر با توجه به وضعیت Sarah Kerrigan,او همچین قدرتی را در دست ندارد ولی در جستجوی بدست آوردن دوباره آن است و آرزوی نابودی Mengsk را دارد سر دارد.در حال حاضر وی جایی در آزمایشگاه ترانها زندانیست و توسط افرادی که تنفری عمیق از وی دارند محاصره شده است.
StarCraft 2: Heart of the Swarm در تاریخ 12 مارس به طور انحصاری برای PC عرضه میشود.

دانلود تریلر

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان یه تریلر دیگه هم امروز منتشر شد ازش که بیشتر مربوط به گیم پلی بازی هست!!
دانلود

بعید میدونم این بازی مثل دیابلو نیاز کامل به نت داشته باشه و کرک نشه,چون هرچی باشه یه بسته الحاقی حساب میاد واسه نسخه قبلی!!!

WoooooooooW
کف کردم. 10 بار نگاهش کردم ولی هنوز تو کفم! بی نظیر بود! از "Avatar" قشنگ تر و زیباتر بود! خیلی خیلی حال کردم. اصلا سینماتیک های دیابلو بهم اونقدر نچسبید ولی این یه سینماتیک خودش 60 دلار میارزید! حالا باز بگین Ubisoft بهترین سینماتیک ها رو میسازه. همین یه تریلر کل یوبی و EA و Acti رو میخوره! WooooooW نمیتونم حالتم رو بعد از دیدن تریلر بتعریفم. به قول دوستان Goose Bumps گرفتم! مرده شور قیمت دلار رو ببرن اگه دلار 1300 بود همین الآن پیش خرید میکردم! WooooW. جزییات، حرکات، انیمیشن ها، این ها همه به کنار فقط ابهت دو قدم حرکت سارا تمام بازی های سال 2013 (برای من) نابود میکنه! سوختگی کنار گوشش، حالتی که یه پاش رو بالا میزاره، طریقه ی نگاهش به دور دست، طریقهی گفتن Vengeance Shall Be Mine، لباسش (البته منظور همون پوست زرگیشه) و حتی طریقه ی از خواب پریدنش، همه ابهت خیلی خیلی خاصی بهش داده! فکر کنم آخر این سه گانه لارا کرافت رو کنار زده باشه به عنوان Queen of Female Characters بقیه ی شخصیت های زن Slave اش باشن!:d
راستی یادم رفت: گفتم WoooooW یا نه؟
WoooooooooooooooooooooooooW

این را هم بگم هیچ شرکتی تریلر‌های سینماتیک خودش رو خودش نمی‌سازه بلکه یک استدیو انیمیشن سازی می‌سازه همین تریلر‌های سینماتیک بلییزارد رو هم Pixar ‌‌می‌سازه.

افتخار ابدي PC گيمر ها همينه - همين براي همه موجوديت قوطي ها كافيه :)) ديوانه وار منتظرشم

یه انحصاری کنسول رو با صد تا از این نقطه بازی ها نمیشه عوض کرد ...

میخوای جوایزی که استارکرفت گرفته رو برات لیست کنم تا بگم این نقطه بازی چقدر محبوبه؟ به خودتون میگید گیمر درحالی که اطلاعاتتون کمه. آخرش میگید نظر شخصی

من که کلا با سبک نقطه بازی مشکل دارم و اصلا برام مهم نیست چند تا جایزه گرفته .../:)

آخرین ویرایش:
میخوای جوایزی که استارکرفت گرفته رو برات لیست کنم تا بگم این نقطه بازی چقدر محبوبه؟ به خودتون میگید گیمر درحالی که اطلاعاتتون کمه. آخرش میگید نظر شخصی

این را هم بگم هیچ شرکتی تریلر‌های سینماتیک خودش رو خودش نمی‌سازه بلکه یک استدیو انیمیشن سازی می‌سازه همین تریلر‌های سینماتیک بلییزارد رو هم Pixar ‌‌می‌سازه.

بعید میدونم این قضیه درست باشه ها!!
فقط میدونم که خود شرکت پیکسار در ملاقاتی که با بلیزارد داشت اونا رو پیکسار صنعت گیم معرفی کرد!!
من که کلا با سبک نقطه بازی مشکل دارم و اصلا برام مهم نیست چند تا جایزه گرفته ...
yahoo_23.gif

تا وقتی این سبک رو نقطه بازی میگی توقع دیگه هم ازت نمیره!!!/:)

بعید میدونم این قضیه درست باشه ها!!
فقط میدونم که خود شرکت پیکسار در ملاقاتی که با بلیزارد داشت اونا رو پیکسار صنعت گیم معرفی کرد!!
بعید نیست مطمئن هستم گفتم حتی بلیزاردم نمی‌تونه تریلر سینماتیک خودش بسازه مجبوره به یک استدیو انمیشن سازی این کار رو واگذار کنه مثل همه استدیو‌ها.
من که کلا با سبک نقطه بازی مشکل دارم و اصلا برام مهم نیست چند تا جایزه گرفته .../:)
بله من نمی‌دونم چرا اصلا مهم نیست کرایسیس گرافیک داره گیم پلی برام مهمه و داستان که دریغ از این 2

بعید نیست مطمئن هستم گفتم حتی بلیزاردم نمی‌تونه تریلر سینماتیک خودش بسازه مجبوره به یک استدیو انمیشن سازی این کار رو واگذار کنه مثل همه استدیو‌ها.
بله من نمی‌دونم چرا اصلا مهم نیست کرایسیس گرافیک داره گیم پلی برام مهمه و داستان که دریغ از این 2
نه بلیزارد یه شرکتی مختص تریلر های CG داره. اسمش یادم نیست ولی متعلق به بلیزارده و در واقع جزئی از بلیزارد محسوب میشه. البته خیلی شرکت های دیگه هم اینجورین. مثل Squere Enix و Visual Works. بلیزارد هم شرکت سازنده ی CG هاش مال خودشه
البته الآن که خوندم شرکتی که براش میسازه از بیش از 100 نفر از VFX Studio تشکیل شدن که بلیزارد اونا رو برای این شرکتش (سازنده ی CG هاش) استخدام کرده و همه CG هاش رو خودش میسازه. جالبه یه جا نوشته که هزینه ی تولید CG های Wings of Liberty از کل هزینه ی تولید بازی بیشتر شده!
بعدش اعصاب خودتو خورد نکن
Blizzard have a lot of Haters, And Haters gonna Hate:d

هی یادش بخیر چقدر رو بلیزارد تعصب داشتم و بازیهاش رو اوریجینال میگرفتم .. یادش بخیر . بعد از حرکت زشتی که انجام داد و کاری که با ایرانی ها کرد دیگه هیچ اهمیتی نمیدم به بازیهاش . حتی به زور خبرهای مربوط به بازیهاش رو میخونم ...

شرکتی که با اکتیویژن بریزه رو هم در بهترین حالتش یه عنوان رو اونطوری میده ، امید نداشته باش .
جالبه هنوز نمیدونی که Vivendi بود که باعث همکاری و ادغام بلیزارد و اکتیویژن شد. همون بهتر شما امید نداشته باشی
آدم نقطه بازی بازی کنه ولی انقدر ادعا نباشه! آدم عاشق سازنده ی نطقه بازی باشه ولی بازی های درجه ی 3 ای که شرکت های درجه 5 میسازن بهش نندازن! آدم نقطه بازی کنه ولی بدونه برای این نقطه بازی بیش از 4600 نفر (بیش از 10 برابر افراد برای یه بازی دیگه) زحمت کشیدن. آدم نقطه بازی بکنه ولی بدونه سه بار نقطه بازی از اول تا آخر درست شد ولی کارگردان بازی به خاطر بالا بردن کیفیت باز هم بازی رو تایید نکرد.
من افتخارم به اینه که نقطه بازم

یک سوال: تو قسمت اول ما این دختر رو پیداش می کنیم و دخل اون یارو که سیگار میکشید اوردیم بعد چرا باز تو تریلر دیدیم داره حمله می کنه ؟ البته اخرش بنظرم مربوط به پایان قسمت اول بود
نکنه مثل دزموند دستگاه بهش وصل کردن خاطرات گذشته یادش میاد :|
هی یادش بخیر چقدر رو بلیزارد تعصب داشتم و بازیهاش رو اوریجینال میگرفتم .. یادش بخیر . بعد از حرکت زشتی که انجام داد و کاری که با ایرانی ها کرد دیگه هیچ اهمیتی نمیدم به بازیهاش . حتی به زور خبرهای مربوط به بازیهاش رو میخونم ...
این یکی مشکلی نیست میشه کرکی زد تو رگ حالشو برد :دی

یک سوال: تو قسمت اول ما این دختر رو پیداش می کنیم و دخل اون یارو که سیگار میکشید اوردیم بعد چرا باز تو تریلر دیدیم داره حمله می کنه ؟ البته اخرش بنظرم مربوط به پایان قسمت اول بود. نکنه مثل دزموند دستگاه بهش وصل کردن خاطرات گذشته یادش میاد :|
نه مثلا داشت خواب میدید (در واقع آینده رو میدید). چون اگه دقت میکردی قرار توی این بازی انتقام بگیره ولی وقتی بیدار شد هنوز سارایی بود که جیمز رینور نجات داده! فکر کنم ترکیبی از اول داستان و پایان خیالی (که ممکنه بوجود بیاد اگه جیمی جلوش رو نگیره باشه)

نه مثلا داشت خواب میدید (در واقع آینده رو میدید). چون اگه دقت میکردی قرار توی این بازی انتقام بگیره ولی وقتی بیدار شد هنوز سارایی بود که جیمز رینور نجات داده! فکر کنم ترکیبی از اول داستان و پایان خیالی (که ممکنه بوجود بیاد اگه جیمی جلوش رو نگیره باشه)
ایشون راست می گن من هم همین فکر رو دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or