سیستم پیشنهادی NFS : The RUN رسما اعلام شد

Hamidreza

ناظم انجمن
[h=5]
ao5vtgzw3rjtmuzojcq.jpg
[/h]
Electonic Arts امروز بصورت رسمی سیستم پیشنهادی NFS: THE RUN رو معرفی کرد. همچنین این عنوان برای نصب حداقل به 18GB فضا نیاز دارد. این به این معنی هست که THE RUN روی دو DVD یا بیشتر منتشر میشود؟

4chc66ue3dg9wzxa0od8.jpg

THE RUN در تاریخ 18 NOV بروی 360/PS3/PC بصورت همزمان منتشر میشود.

• Like
Reactions: Gabit0
دیگه این مدلیش رو ندیده بودیم !!!افتخار شرکتهای بزرگ اینه که بازیو با گرافیک بالا با پرفرمنس خوب و سیستم مورد نياز متعادل عرضه ميكنن (مثل كرايسيس) اين شركت افتخارش اينه كه بازيو با گرافيك پایین و سیستم مورد نیاز بالا عرضه میدن !!!!

دیگه این مدلیش رو ندیده بودیم !!!افتخار شرکتهای بزرگ اینه که بازیو با گرافیک بالا با پرفرمنس خوب و سیستم مورد نياز متعادل عرضه ميكنن (مثل كرايسيس) اين شركت افتخارش اينه كه بازيو با گرافيك پایین و سیستم مورد نیاز بالا عرضه میدن !!!!
کرایسیـس ؟ پرفورمنسش خوب بود ؟ سیستم مورد نیازش متعادل بود ؟؟؟
Hello !!!! :d
-------------------------
فرُست بایت انجین قدرتمندیه !! بایدم سیستم بالایی بخواد برا اجرای گیمش !

FB ENGINE 2 نشون داده که موتور گرافیکی خیلی انعطاف پذیری هست ! و تازه به نظرم اول راهه ! بازیهای بیشمار دیگه ای با این موتور ساخته خواهند شد !

این برای اولین باره که با موتور گرافیکی ی بازی شوتر طراز اول میان RACING میسازن !!!!!!! این یعنی نبوغ ! امیدوارم مثل HOTPORSUIT نباشه ! سنگین باشه و پر ملات !!!!:d

پدرام جون تا بازی نیاد نمیشه نظر داد ! حداقل باید تا 18 اکتبر صبر کرد تا دموی قابل بازی کنسول رو دید ! اونوقت میشه روی PC هم نظر داد !
موافقم ... امیدواریم که این انجین خوب از اب در بیاد ... امسال اصلا همه گیج شدن تا بازی یا دموی قابل بازی نیاد نمیشه نظر داد

آخه چرا اون فیلم های وسط بازی رو حذف کردن ؟ یادم تو کربن به معنی واقعی عاشق اون فیلم های واقعی و با کیفیت وسط بازی بودم یه جوری حس خیلی خوبی میداد به گیمر اما تو این نسخه هم همچین چیزی نیست ( کلا سازنده ها گ*اد شدن و دیگه حاضر نیستن برای یه بازی واقعا زحمت بکشن و خرج کنن. فقط میخوان یه چیزی بریزن رو دی وی دی بفروشن )
شما کجا دیدین که کات سین نداره؟! :-/

آخرین ویرایش:
آخه چرا اون فیلم های وسط بازی رو حذف کردن ؟ یادم تو کربن به معنی واقعی عاشق اون فیلم های واقعی و با کیفیت وسط بازی بودم یه جوری حس خیلی خوبی میداد به گیمر اما تو این نسخه هم همچین چیزی نیست ( کلا سازنده ها گ*اد شدن و دیگه حاضر نیستن برای یه بازی واقعا زحمت بکشن و خرج کنن. فقط میخوان یه چیزی بریزن رو دی وی دی بفروشن )

دیگه Most Wanted و Carbon مخصوصا MW تکرار نمیشن...
یادمه با مست واند تا نصف شب بازی میکردم و رایوال شکست میدادم تا به او Razor نامرد برسم...آی بونتی جمع کردییییییممم...

واقعا یادش بخیر...چقدر استن مارتین دی بی 9هم رو که ساخته بودم دوست داشتم...

دیگه تجربه ی MW تکرار نشدنیه...نسخه به نسخه NFS بی مزه تر میشه...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

عجب سيستم خفني ميخواد بابا چه خبره :-o البته من زياد درمورد اين موتور جديد بازيشون نمي دونم شايد به قول دوستان حق داشتن و موتور سنگينيه ولي به نظرم بازي رو خوب بهينه سازي نكردن كه يه چنين سيستمي مي خواد بابا با اين سيستم كه آدم ميشينه bf3 رو رو بالاترين حالت بازي مي كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or