سیستم مورد نیاز The Evil Within

FLAWL3SS

کاربر سایت
65876158162330539297.jpg

سیستم مورد نیاز بازی :

Minimum Requirements
  • GPU: GTX 460 or an equivalent 1 GB VRAM card
  • CPU: i7 or an equivalent 4+ core processor
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 50 GB
البته با این سیستم Minimum نمیتوانید با رزولیشن 1080 بازی کنید و باید بعضی از افکت ها رو خاموش کنید.

Recommended PC System Specifications

• 64bit Windows 7/Windows 8
    i7 with four plus cores
  • 4GBs RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
  • High Speed Internet Connection
    Steam account and activation
minimum رو مشخص نکردن و گفته شده اگر سیستمی پایین تر از این سیستم پیشنهادی دارید (به خصوص 4GB Vram) ضمانتی در اجرای بهینه بازی نخواهید داشت.
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی با رزولیشن 1080 و ویژگی های full-screen anti-aliasing, full shadow quality, motion blur, tessellation, SSAO میباشد.

فضای مورد نیاز برای نصب در کنسول ها به این صورت اعلام شده:

• Xbox One — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 4 — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 3 — 7 GB HDD Space
  • Xbox 360 — 7 GB
کار ساخت بازی هم تمام شده و بازی گلد شده است.

Bethesda Blog Germany | Just another Bethesda Blog site

آخرین ویرایش:
کار ساخت بازی هم تمام شده و بازی گلد شده است.

:scare::scare::scare::scare::scare::scare::scare:
minimum رو مشخص نکردن و گفته شده اگر سیستمی پایین تر از این سیستم پیشنهادی دارید (به خصوص 4GB Vram) ضمانتی در اجرای بهینه بازی نخواهید داشت.
Bastards!

یعنی الان روی GTX 750Ti اجرا نمیشه ؟ :| مثلا رو رزولوشن 1248*1024 ... دو گیگ رم داره ولی فک میکنم منظور از VRAM ... کلمه Vitrual ram هست که همیشه دو برابر memory size هست ؟!

یعنی الان روی GTX 750Ti اجرا نمیشه ؟ :| مثلا رو رزولوشن 1248*1024 ... دو گیگ رم داره ولی فک میکنم منظور از VRAM ... کلمه Vitrual ram هست که همیشه دو برابر memory size هست ؟!
خیر همون Video Ram ـه بعدش شما به این چرندیات گوش نده مثل هلو اجرا میکنتش برات البته اگه کلاه برداری های رایج رو در دستور کار نداشته باشن (از سمت Nvidia و AMD) ...
4GB VRAM :o
عملا تا کارت 770 رو از رده خارج کردن
البته احتمالا برای تبلیغات و اینطور نیست
اگه بخوایم حساب کنیم تا 780Ti رو هم از رده خارج میکنه :|=)) با این گرافیکی که بازی داره 2 گیگ هم زیادشه ...

آخرین ویرایش:

Recommended معمولا برای تنظیمات بالا و رزولوشن 1080p و بالاتر هست. 4 گیگ RAM گرافیکی برای یه بازی که Open-world نیست، به طرز غیر منطقی زیاد به نظر میاد اونم در حالی که بافت های این بازی خیلی عالی نیستن اما به احتمال زیاد روی سیستم پایین‌تر هم اجرا میشن.
من 570 دارم با 1.2 گیگ حافظه و نگرانی خاصی ندارم:d

از لحظ گرافیکی بازی نسل جدید نیست و حتی نسخه PC هم آنچنان چیز خاصی نداره.... یه کارت 660 هم مسلما میتونه قورتش بده:d اون 50GB هم که تازگیا مد شده.

چیزی که من داخل تریلرها دیدم مطمئنن با ی پردارنده dual core و نهایتا ی 460 به راحتی اجرا میشه ، یا خبر فیک هست ،( از طرف خود سازنده) ، یا باز سی ا ست های کثیفشون رو به راه انداختن برای خالی کردن جیب ملت . حتما بازی full dx 11 ساپورت هم هست :))
حتی اگر 4k هم اجرا بشه باز نهایتا ی 660 براش کافیه ،
همه چی با لیک شدن اپشن گرافیکی بازی و در زمان ریلیز معلوم خواهد شد .

ای بابا اینم 50 گیگ حجم بازیشه
دیگه پایرت خوری و نسخه کپی خریدنم داره نزدیک قیمت اوریج در میاد

ببینم موتور بازی همینه که Rage و Wolfenestein TNO رو هم باهاش ساختن ؟ ID Tech بود اسمش ؟ متنفرم از این موتور

بله همونه
Id Tech 5 موتور ارتقا یافته Rage هست که wolfenstein the new order رو هم با همین ساختن ، خیلی قوی و خوبه بستگی به سازنده داره که چی از توش در بیاره ،
اتفاقا خیلی هم به درد این سبک میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or