سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
درود یک چند تا نکته را لازم دیدیم یاداوردی کنم !

1:قرارنیست همه دوستان بازی را رو رزولیشن 1080 بازی کنند و معمولا هم اکثرا این کار نمی کنند یا مانیتور اصلا قبول نمیکنه
2:با این gtx680 و Intel Core i7-2600k اینقدر خیال خودتان را ناراحت نکنیدوکاسه چه کنم و فریم نمی گیرم باز ی را نمی تونم اجرا کنم و ......به ذهن خود راه ندهید همانطور هم که تو خود خبر گفته شده این سیستم برای بهترین حالت ممکن اجرای بازی هست رو بالاترین حالت ممکن شما خیلی راحت با تغییر رزولیشن یا کم کردن shadows.یا سایر افکت های موجود در بازی فریم خیلی خوبی بگیرید درحالی که زیاد از کیفیت بازی کم نمیکنه
3:اگه دقت کنید 3 تا سیستم پیشنهاد کرده تا تقریبا اکثر کاربرها بتوانند بازی را تجربه کنند و اون سیستم اخری هم برای اجرا کردن بازی رو بالاترین حد ممکن هست 1080 یا شاید بالاتر با انتی و اجرا کردن باز ی رو حالت extreme
4:اگر یکی از تریلر های منتشر شده از بازی را دیده باشید متوجه خواهید شد بازی به قدری زیبا و دارای افکت های زیادی هست که با کم کردن بعضی از موارد باز هم بازی زیبای را خواهید دید
برای مثال این ابشن کرایسیس2 هست خیلی راحت می تونیم با کمتر کردن یک یا 2 گزینه از از extremeبه high فریم خیلی خیلی بهتری بگیرید در صورتی که تعقیر چندانی تو خروجی تصویر که چشمتان مشاهده می کند ندارد

دراخر هم باید بگم همیشه Crytek وقتی یک بازی جدید را وارد بازار میکنه می تونه تا چندین سال جدی ترین رقیب گرافیکی بازیهای حال و اینده باشه همانطور که کرایسیس1و وارهد و کرایسیس2 اینطور بود

آخرین ویرایش:
واقعا اگر کارتی مثل 680 یا این دور وبرها دارین که اصلا نگران نباشین .. البته این رو هم بگم که یکمی حساسیت هم توی این فروم بالا هست البته من فروم های خارجی یا فروم های دیگه رو نمیدونم اما از وقتی وارد این فروم شدم رسما حساسیت خودم نسبت به فریم بازی های که انجام میدم 10 برابر شده در صورتی که تا قبل از این اصلا به این صورت نبود و بازی رو بدون توجه به این چیزها انجام میدادم و کلا از وقتی وارد این فروم شم یک نوع خوره خریدن یک سیستم دست بالا به جونم افتاده ! من الان کارت خودم 560ti هست و cpu هم phenom II X6 1100t هست و امید دارم که این بازی رو هم بتونم با تنظیمات خوبی انجام بدم :|:d در کل من فکر میکنم لذتی که از بازی باید ببرین رو میبرین دوستانی هم که کارت گرافیک خوبی مثل 680 یا 690 دارن خیالشون کاملا راحت هست چون اگه بخواد راحت نباشه و نگران باشن ما رسما دیگه باید بریم خودکشی کنیم با این سیستمی که داریم ...

واقعا اگر کارتی مثل 680 یا این دور وبرها دارین که اصلا نگران نباشین .. البته این رو هم بگم که یکمی حساسیت هم توی این فروم بالا هست البته من فروم های خارجی یا فروم های دیگه رو نمیدونم اما از وقتی وارد این فروم شدم رسما حساسیت خودم نسبت به فریم بازی های که انجام میدم 10 برابر شده در صورتی که تا قبل از این اصلا به این صورت نبود و بازی رو بدون توجه به این چیزها انجام میدادم و کلا از وقتی وارد این فروم شم یک نوع خوره خریدن یک سیستم دست بالا به جونم افتاده ! من الان کارت خودم 560ti هست و cpu هم phenom II X6 1100t هست و امید دارم که این بازی رو هم بتونم با تنظیمات خوبی انجام بدم :|:d در کل من فکر میکنم لذتی که از بازی باید ببرین رو میبرین دوستانی هم که کارت گرافیک خوبی مثل 680 یا 690 دارن خیالشون کاملا راحت هست چون اگه بخواد راحت نباشه و نگران باشن ما رسما دیگه باید بریم خودکشی کنیم با این سیستمی که داریم ...

باهاتون موافقم فروم یه جوریه!!! هر بازی خوبی که میاد همه مسخره می کنند!!!! یارو کرکش مشکل داره به سازنده بازی به خاطر فریم فحش میده!!! یا همش میاند میگند 680 و 690 داریم!!! بعد افت فریم هم داریم!!!

لازم به ذکر است تشخصی تصویر 1080p و 720p از فاصله بیش از دو متر برای چشم انسان غیر قابل تشخیص هست و چون اکثر کنسول بازها از LCD TV استفاده میکنن پس هیچ فرقی براشون نداره HD باشه یا Full HD
در کل به نظر من Crysis 3 نسخه 360 بهترین گرافیک این نسل رو کسب خواهد کرد که نشان از قدرت بسیار بالا 360 داره

خوبه ، لاقل فهمیدیم بازیهای نسل بعد برای اجرای مناسب به چه سیستمی احتیاج دارن :d

ببین چه شاهکار گرافیکی بشه این رو کنسولها ....

What ؟
اگه یه برداشت بشه از این خبر کرد ، اینه که نسخه ی کنسولی No where near ـه نسخه ی PC تشریف داره :d

یه نکته ای رو بگم اونم اینکه نمایش e3 بازی روی نسخه کنسولی بود...

خیر ، روی یه PC اجرا میشد با کنترلر 360 . بعدا هم تایید شد این مساله.
کلا اکثر بازی ها توی E3 روی PC اجرا میشدن ، FC3 ، MOH ، C3 و ... کنسولای ذغالی اگه میتونستن C3 رو با این کیفیت اجرا کنن الان منتظر نبودیم توی E3 نسل جدید معرفی شه :d

لازم به ذکر است تشخصی تصویر 1080p و 720p از فاصله بیش از دو متر برای چشم انسان غیر قابل تشخیص هست و چون اکثر کنسول بازها از LCD TV استفاده میکنن پس هیچ فرقی براشون نداره HD باشه یا Full HD
در کل به نظر من Crysis 3 نسخه 360 بهترین گرافیک این نسل رو کسب خواهد کرد که نشان از قدرت بسیار بالا 360 داره

از فاصله 2 متری که هیچ از فاصله ی 10 متری هم تفاوتشون الظهر من الشمس ِ ، اگه تفاوتی نداشتن اینقدر مانور نمیدادن روی نسل بعد که میتونه بازی ها رو 1080p و 60 فریم اجرا کنه ، تا ابد روی 720p در جا میزدن !

به خاطر گرافیکش بازیش میکنم شماره 3 شو! چون گرافیکش بوی نسل بعد رو میده تریلر جدیدشو دیدم کف کردم.

من عاشق Crysis 1 و هیتر Crysis 2 بودم:-b
ولی مجدداً به شماره 3 این بازی به شکل خیلی عجیبی امیدوارم!شوترش هم که بینظیره>:d<

اما در مورد گرافیک: Crysis فکر کنم تنها بازی باشه که n سال هم از تولیدش بگذره باز هم شاخه!!!(همونطور ک بالاتر یکی از دوستان گفته بود)

آدم با دیدن این نظرات میخواد سر به بیابون بذاره,تعصب آخه تا چه حد!!!!!!!
شاید واسه کنسولیا که فاصلشون از دو متر بیشتره فرق نکنه ولی واسه PC بازا که از نیم متر هم کمتره فرق میکنه!!!
این دیگه از اون حرفاست که گرافیک نسخه 360 از PC بهتره,من یکی جوابی واسش ندارم!!!:))
صبر کنین بازی بیاد اول ببینین از PS3 بهتره یا نه بعد واسه PC شاخ بازی در آرید!!!

پورت این بازی رو کنسول بیشتر فحش حساب میشه! :دی
من روی مینیموم شاید بتونم بازیش کنم! :دی
خوش به حال اونایی که با نهایت تنظیمات بازی رو اجرا می کنند ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or