Crysis 3، پلتفرم PC را به نهایت خود خواهد رساند

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
"Crysis 3 همانند جد مشهور خود خواهد بود."
این ها سخنان مدیر عامل Crytek یعنی آقای yerli است که قول داده با Crysis 3، پلتفرم PC را به نهایت حد خود برساند.

20120724crysis3.jpg

نسخه اصلی Crysis که در انحصار PC بود، به عنوان یک بنچمارک در عملکرد های گرافیکی حساب می شد و همچنین در هنگام ارتقا قطعات، جمله " آیا این سیستم می تواند Crysis را اجرا کند؟" به یک جمله متداول تبدیل شده بود.

Yerli در طول جلسه پرسش و پاسخی به میزبانی EA از Gamescom گفت: "این حرف در مورد Crysis 3 دوباره به میان آورده خواهد شد. من از این بابت کاملا مطمئن هستم."
" انتظارات سخت و زیادی در رابطه با نسخه PC این عنوان وجود دارد، پس ما قول می دهیم که PC را به نهایت خود برسانیم."

Yerli گفت که ساخت بازی برای بیش از یک پلتفرم بدین معناست که رسیدن به آن سطح گرافیکی که در نسخه اصلی شاهد بودیم، سخت خواهد بود.

او گفت: " متاسفانه همیشه در ساخت بازی های مولتی-پلتفرم عوامل و محدودیت هایی وجود داشته که مجبور بودیم با آن ها سازش کنیم. اما در این مورد، ما سعی بر این داریم که این موارد را به عقب سوق دهیم و نادیده بگیریم. پس ما سعی در این داریم که نسخه PC این بازی خارق العاده و بازی کردن آن نیز خارق العاده به نظر برسد."

"این بار ما می گوییم که: باشه، بیاییم این بار PC را با دیگر پلتفرم ها سازگار نکنیم بلکه کنسول ها را چنان به جلو سوق دهیم که چیزی در حد نسخه PC ظاهر شوند."

Yerli گفت که PC های ارتقا یافته به طور قابل توجهی از نظر قدرت و همچنین ایجاد فاصله ای بین پلتفرم ها از کنسول ها جلوتر هستند، چیزی که در زمان انتشار Crysis 2 نیز نمایان بود.

منبع

حالا باز کلب الشیطان میاد یه بازی ول میده ،حرفای جواد یرلی حکم پشم پیدا می کنه :lol: !
بلکه کنسول ها را چنان به جلو سوق دهیم که چیزی در حد نسخه PC ظاهر شوند.
برو بابا !سر C2 هم همینا رو میگفتن اینا !
نه که گرافیک کرایسیس 2 بد باشه ،نه خیلی هم خوب بود ،اما در حد جلو بردن و این حرفا نبود .

خوشم میاد کرایتک از اون دسته شرکت هایی هست که به PC اهمیت میده و نسخه ی جدا گونه برا PC میزنه !
امید بر اینکه بازی رو ارجینال بگیریم.

آیا این سیستم می تواند Crysis را اجرا کند؟
خوب یعنی الان این کار هنر که بازی رو یجوری بسازن رو سیستم های معمولی اجرا نشه ؟؟
بنظر من این ضعف خودشونو تو برنامه نویسی میرسونه
وگرنه منم بلدم یبازی بسازم در حد سگا بهینه نباشه رو pc خدا هم اجرا نشه

"این بار ما می گوییم که: باشه، بیاییم این بار PC را با دیگر پلتفرم ها سازگار نکنیم بلکه کنسول ها را چنان به جلو سوق دهیم که چیزی در حد نسخه PC ظاهر شوند."

این یعنی فاصله ی نه چندان زیاد بصری کرایسیس 2 بین نسخه PC و کنسول دوباره تکرار خواهد شد . :|

آقا ما امروز یه غلطی کردیم، این Tech Demo ی کرایسیس 3 رو با کیفیت Full HD دانلود کردیم. :| من امشب خوابم نمی بره! این چی بود؟! :دی یعنی کرم خوردگی اون برگه تو چشمم! :دی
پس ما قول می دهیم که PC را به نهایت خود برسانیم.
عمرا! :دی PC اصلا نهایت نداره! بی نهایته! :دی

خوشم میاد کرایتک از اون دسته شرکت هایی هست که به PC اهمیت میده و نسخه ی جدا گونه برا PC میزنه !
امید بر اینکه بازی رو ارجینال بگیریم.
همچین خبرای نیست حاجی. Cry Engine 3 همزمان بازی رو واسه سه پلتفروم میسازه. نسخه جدا گونه واسه PC که شما میگی به این معنیه که اون نگار محتوای بیشتری داره که نداره!. نهایت فرق pc و کنسول توی تنظیمات گرافیکی خلاصه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or