سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
شما الان نسل بعد را دیدی که میگی دو نسل از بازهای الان بالاتره ؟! یعنی نسل بعد که بیخیال ! دو نسل بعدش ما همچین گرافیکی میبینیم دیگه ؟! یه چیزی را اونقدرها بزرگ کنید که بشه پاره و پورش را با دستمالی یا چیزی بستش !

تو بجای این که بیای از بازی تعریف کنی گیر می دی کامنت مردم که کف و خون قاطی کردن و می خوان عمقشو نشون بدن صرفا ؟ :دی شاهنامه خوندی گاهی ؟ :دی

مینیمومش رو که همه فکر کنم داشته باشن، البته کارت گرافیک همون طور که گفته شده حتما باید DX11 باشه و بخاطر همینم حداقل کارت گرافیک GTS 450 می خواد.
توصیه شده اش هم زیاد نیست و فقط کارت گرافیکش زیاده:دی
در کل هم به علت DX11 اجباری اجراش با تنظیمات لاو روی PC می رزه به PS3 و 360 که DX11 ندارن، اینم صرفا جهت اطلاع کسایی که فکر بازی کردن نسخه کنسولی هستن گفتم:دی

من هم تریلر رو دیدم ولی واسه اینکه بهتر نظر بدم فایل 1.2 گیگی رو دان کردم واقعا جزئیات غیر قابل توصیف بود.اگه نسل بعد همچین گرافیکی رو رو 60 فریم و 1080p بدن دیگه نسل پنجمی در کار نخواهد بود و باید برن دنبال خلاقیت و بهبود گیم پلی.

• RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
من الآن این رو نیگا کردم نزدیک 2 تومن میشه>:d<
تازه بدون HDD :|

کسی جراتش رو داشت Hi رو نیگا کنه:-s
RayanSaba Online PC Shop - call (021) 66954982 - اولین و پربیننده ترین سایت لیست قیمت و فروش آنلاین قطعات کامپیوتر

سیستم غولی میخواد :دی خدا به داد برسه

اینم پشت صحنه ساخت بازی و مصاحبه با سازندگان بازی در مورد موتور بازی هستش به هیج وجه از دست ندید !!! فوق العادست !

به قول یکی از کامنت ها

356355c16348.png

لینک : Behind The Scenes of Crysis 3 with Kill Screen - YouTube

صحبت های sean tracy خیلی جالب بود

تو دقیقه 3:55 ویدیو وقتی این سنگ سمت چپ رو تو محیط بازی آورد گفتش : این درواقع 2.5 گیگ از video memory رو اشغال میکنه !!!!! حالا تو 360 با 512 مگ رم خودتون تصور کنید چی میشه !!!!!
d8bd3f7351f4.jpg

سیستم غولی میخواد :دی خدا به داد برسه

اینم پشت صحنه ساخت بازی و مصاحبه با سازندگان بازی در مورد موتور بازی هستش به هیج وجه از دست ندید !!! فوق العادست !

به قول یکی از کامنت ها

356355c16348.png

لینک : Behind The Scenes of Crysis 3 with Kill Screen - YouTube

صحبت های sean tracy خیلی جالب بود

تو دقیقه 3:55 ویدیو وقتی این سنگ سمت چپ رو تو محیط بازی آورد گفتش : این درواقع 2.5 گیگ از video memory رو اشغال میکنه !!!!! حالا تو 360 با 512 مگ رم خودتون تصور کنید چی میشه !!!!!
d8bd3f7351f4.jpg
مگه میشه همچین چیزی مطمئن باش 2.5 مگ بوده ملت مدل ماشین میسازن با یک مگ که فکت میوفته...که بازم خیییلی زیاده

تازشم یادمه آنریل یک ابزاری داشت مثلا میومد گرافیست مدل طراحی میکرد 500 پولیگن داشت بعد میومد میداد به این ابزار این دوباره بازسازی می کرد مثلا میشد 40 پولیگن کیفیتش هم هیچ فرقی نمی کرد اتفاقا مثال خود اپیک هم عکس یک سنگ بود.

خو من روی PC Desktop کلا باید قیدش رو بزنم. ;))
میمنونه Notebook ...

به لطف 8گیگ رم و core i7 مشکلی بابت بازی ندارم ! :دی ولی خوب اصلی ترین بخش کارت گرافیک هست که متاسفانه زیاد تعریفی نداره :|

GT555M

:|

در مورد سیستم مورد نیازی بازی خیلی از بازی هایی که این چند وقتِ برای PC اومده اکثرا روی DX9 و ویندوز XP هم اجرا می شدند...حالا این اینجوری از آب دراومده دو حالت بیشتر نداره...

1: یا همش تبلیغ هست :|

2: یا باز کرایتک داره مثل نسخه اول واسه بازی سنگ تموم میزاره ...

مگه میشه همچین چیزی مطمئن باش 2.5 مگ بوده ملت مدل ماشین میسازن با یک مگ که فکت میوفته...که بازم خیییلی زیاده

تازشم یادمه آنریل یک ابزاری داشت مثلا میومد گرافیست مدل طراحی میکرد 500 پولیگن داشت بعد میومد میداد به این ابزار این دوباره بازسازی می کرد مثلا میشد 40 پولیگن کیفیتش هم هیچ فرقی نمی کرد اتفاقا مثال خود اپیک هم عکس یک سنگ بود.

Two And A Half GIGS OF VIDEO MEMORY :|

ویدیو رو ببینی بد نیستا!!! :)

نمشه انگار باید زد تو کار کراس ! رفتم 7950 خریدم گفتم حداقلش 2-3 سالی مشکلی ندارم :d همین الانش تو far cry و هیتمن زایید دیگه چه شود کرایسیس :d

خوب من که کیسمو پرت کردم پایین :d شمارو نمیدونم
قیافه 690 موقع اجرای بازی روی این حالت :-??$-)^:)^

26820632694408527123.png

بابا این مسخرس به خدا :d 690 همش 49 فریم ! گندش درومده که ! یا اینکه هنوز نسخه ی الفا بوده و بهینه نشده !

اگه اینطور باشه باید یه 690 دیگه جور کنیم بذاریم ور دس این 690 مون ! :d

خیلی حلال زادست :d حالا Crysis 3 یا Crytek :d

داشتم COD BO II بازی می کردم مرحله ی جنگلی اوایل بازی ، یاد گرافیک Crysis افتادم ،بعد گفتم یعنی سیستم این

چی می خواد باشه _ بجون خودم راست می گم :))

MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC

میتونم اینو بازی کنم :d البته برای GTA V که بر روی PC پورت شه بتونم یه چیز خوب دیگه آپگرید کنم Pc ـــمو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or