سیستم مورد نیاز Call of duty:Ghosts به صورت رسمی اعلام شد

19Rodar

کاربر سایت
20131008_call_of_duty_ghosts.jpg

سیستم مورد نیاز بازی Call of duty:Ghosts از سوی منبع رسمی" اکتیویژن " اعلام شد و معلوم شد که این بازی نیاز به 40 گیگابایت فضای هارد دارد.قبلا از یک منبع غیر رسمی اعلام شده بود که به 50 گیگا بایت فضای هارد نیاز است اما این خبر دروغ بود و همینک منبع رسمی ، سیستم مورد نیاز بازی را اعلام کرد.

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.

آیا برای انجام این بازی در 5 نوامبر آماده اید؟پس بروید و PC خود را به روز کنید!

VG247

شما خیلی راحت چیزیرو که در رابطش جوابی نداری رد میکنی! مثلا عکس دوم رو اصلا ندیدی! اون قضیه نور هم باگ نیست! در کل وقتی میای میگی رشد گرافیکی باید اثباتش کنی! وگرنه من میتونم بگم nes کنسول قویتری بود از ps3!!!! رو هوا حرف زدن و احساسی از یه بازی تعریف کردن درست نیست

شما باید تریلر ها و عکس های منتشر شده رو ببینید تا به رشد گرافیکی پی ببرین من این تریلر و عکس ها رو دیدم و برام کاملا واضح هست که گرافیک بازی پیشرفت داشته حالا شما رو نمی دونم که آیا این تریلر و عکس رو دیدین یا نه

نخیر منظورم هر دو بود! 4 هم داره بتل 4 رو 900pاجرا میکنه:دی الان نصف pc بازا(حرفه ای ها) دارن رو 1080 60 فریم میگیرن:دی
البته خودم رو حرفه ای حساب کردم:دی

یعنی یه روز پست خلاف واقعیت ندی خوابت نمیبره!
الان اینا رشد گرافیکین؟:
battlefield-4-vs-call-of-duty-ghosts-3.jpg
یه بازی اگه بهترین گیمپلی .. بهترین صداگذاری .. بهترین داستان .. و خیلی بهترین دیگه داشته باشه اما یه همچین سوتی توش ببینم کل بازی از چشم میافته .. تاسف انگیزه !

بازی که توش با یک فروند اسب بتونی 6 تا هلی کوپتر و 3 تا هواپیما و 10 ها فروند تانک و نفر بر بترکونی ارزش اتن همه صحبت داره واقعا ؟

بازی که توش با یک فروند اسب بتونی 6 تا هلی کوپتر و 3 تا هواپیما و 10 ها فروند تانک و نفر بر بترکونی ارزش اتن همه صحبت داره واقعا ؟
والا موندم کی میخواین دست از این حرکات بردارین!؟

اون که مال نسخه قبلی بود که اصلا این استدیو نساخته بود!
در ضمن همین بازیی که شما میگی ارزش صحبت نداره هر سال داره رکورد فروش میشکنه! حالا خود دانی!
و توی سبک FPS نظامی توی بخش سینگل همیشه از رقیباش جلوتر بوده و اصلا نمیشه تکذبیش کرد! شما یک FPS نظامی نام ببر که بخش سینگلش قویتر از CoD باشه!
Bf? Moh?..؟

آخرین ویرایش:
والا من شما دوستان رو نمیدونم
ولی برای من میزان فروش مهم نیست
بازی دست کردن با اسب میتونی 10 ها نفر بر و بترکونی! این چه چیزی رو میسونه ؟
افتضاح
البته نظر من این بود نظر شما دوستان محترمه

افتضاح
والا هدف از بازی کردن لذت بردنه نه سوتی گرفتن از بازی!
اینجور نقص ها توی نسخه قبلی بیداد میکرد ولی بازم کسایی که طرفدار بازی باشن بازم باهاش حال میکنن! که البته بخاطر همین نقصا بود که اینقدر افت متا داشت!
منم به فروش کاری ندارم! من هر سال CoD میزنم و هر نسخه رو هم بالای 3 بار رد میکنم چون واقعا بهم میچسبه و هر سال هم واسم جز بهترین FPS ها بوده! نسخه BOII هم خیلی نقص داشت ولی بنظر من داستان بسیار زیباش جوری نقصاشو پوشوند که اصلا توجهی بهش نمیکردم!

این بار بازی رو انفینیتی وارد میسازه و تری آرک هیچ دخالتی نداره و BOII هم هیچ دخلی با این نسخه نداره!
احتمال اینکه این نسخه به یک شاهکار تبدیل بشه و دوباره بتونه مثل MW1 و MW2 جز برترین های نسل بشه اصلا بعید نیست! چون تا حالا اینفینیتی وارد فقط یک نسخه پر افت داده اونم MW3 بوده!!!! بقیه نسخه هایی که بیرون داده همشون شاهکار بودن و این از نمرات و جوایزی که گرفته کاملا مشخصه!

افتضاح

اینا نقص و سوتی نیستن تا بوده بلک اپس همین بوده سازنده هم هیچ وقت ادعا نکرد شبیه ساز واقعی جنگه دیگه مشکل سلیقست خوشتون میاد بازی کنید نمیاد هم که هیچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or