سیستم مورد نیاز Call of duty:Ghosts به صورت رسمی اعلام شد

19Rodar

کاربر سایت
20131008_call_of_duty_ghosts.jpg

سیستم مورد نیاز بازی Call of duty:Ghosts از سوی منبع رسمی" اکتیویژن " اعلام شد و معلوم شد که این بازی نیاز به 40 گیگابایت فضای هارد دارد.قبلا از یک منبع غیر رسمی اعلام شده بود که به 50 گیگا بایت فضای هارد نیاز است اما این خبر دروغ بود و همینک منبع رسمی ، سیستم مورد نیاز بازی را اعلام کرد.

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.

آیا برای انجام این بازی در 5 نوامبر آماده اید؟پس بروید و PC خود را به روز کنید!

VG247

از اول زندگیم به جز nes و sega پی سی باز بودم ولی العان دارم واسه خرید ps4 پول جمع میکنم
اوضاع pc روز به روز بدتر میشه انگار خود صعت گیمم میخواد همه برن سراغ کنسول ها
پس چاره ای نیست

Xbox one البته :))
نخیر منظورم هر دو بود! 4 هم داره بتل 4 رو 900pاجرا میکنه:دی الان نصف pc بازا(حرفه ای ها) دارن رو 1080 60 فریم میگیرن:دی
البته خودم رو حرفه ای حساب کردم:دی
قطعا نشان دهد رشد گرافیکی این بازی هست
یعنی یه روز پست خلاف واقعیت ندی خوابت نمیبره!
الان اینا رشد گرافیکین؟:
battlefield-4-vs-call-of-duty-ghosts-3.jpg
call-of-duty-ghosts-gameplay.jpg
اگه رشد گرافیکی رو نسبت به نسخه قبلیش بگی بله اما نسبت به نسل قبل هیچ تفاوت گرافیکی نداشته! از بتل 3 هم کیفیت پایینتری داره!

فیک بودنش که محاله چون خود اکتیویژن داده بیرون ولی اینکه نصفش الکی باشه احتمالش زیاده!
تا حالا چند تا از بازی ها رو دیدم که سیستم مورد نیازشون یک چیزو نشون میدن و خودشون یک چیز خیلی پایین تر!
مثل Saints Row یا GRID 2 که زده بود DX11 بعد روی DX10 هم اجرا میشد :دی

نخیر منظورم هر دو بود! 4 هم داره بتل 4 رو 900pاجرا میکنه:دی الان نصف pc بازا(حرفه ای ها) دارن رو 1080 60 فریم میگیرن:دی
البته خودم رو حرفه ای حساب کردم:دی

یعنی یه روز پست خلاف واقعیت ندی خوابت نمیبره!
الان اینا رشد گرافیکین؟:
battlefield-4-vs-call-of-duty-ghosts-3.jpg
call-of-duty-ghosts-gameplay.jpg
اگه رشد گرافیکی رو نسبت به نسخه قبلیش بگی بله اما نسبت به نسل قبل هیچ تفاوت گرافیکی نداشته! از بتل 3 هم کیفیت پایینتری داره!

شما متاسفانه چشمتون رو بستین یک باگ در بازی رو علم کردین در حالی که من می تونم 1000 تا باگ از هر بازی که دلت میخواد بیارم و ترولش کنم وقتی شما به یک باگ استناد می کنید مشخص هست که برای چی دارین پست می دین و پستتون چقدر ارزش جواب دادن و بحث کردن داره

شما متاسفانه چشمتون رو بستین یک باگ در بازی رو علم کردین در حالی که من می تونم 1000 تا باگ از هر بازی که دلت میخواد بیارم و ترولش کنم وقتی شما به یک باگ استناد می کنید مشخص هست که برای چی دارین پست می دین و پستتون چقدر ارزش جواب دادن و بحث کردن داره
شما خیلی راحت چیزیرو که در رابطش جوابی نداری رد میکنی! مثلا عکس دوم رو اصلا ندیدی! اون قضیه نور هم باگ نیست! در کل وقتی میای میگی رشد گرافیکی باید اثباتش کنی! وگرنه من میتونم بگم nes کنسول قویتری بود از ps3!!!! رو هوا حرف زدن و احساسی از یه بازی تعریف کردن درست نیست
شما متاسفانه چشمتون رو بستین
قطعا نشان دهد رشد گرافیکی این بازی هست

هنوز نمیدونید که دوستان کنسولی میزان رم رو ملاک قدرت کنسول یا pc میدونن !
باید بدونید کارت 450 فوق العاده ضعیف هست !
همچنین cpu درخواستی هم الان جزء سی پی یو های ضعیف هست!

هنوز نمیدونید که دوستان کنسولی میزان رم رو ملاک قدرت کنسول یا pc میدونن !
باید بدونید کارت 450 فوق العاده ضعیف هست !
همچنین cpu درخواستی هم الان جزء سی پی یو های ضعیف هست!
حداقل سیستم برای چرخ زدن تو منو ها هست نه برای بازی کردن:d

تبریک به اکتیویژن که بلاخره بعد از سالها فهمید برای حضور در صحنه رقابت با غول هایی نظیر dice و ea باید به فکر خلق ی چیز متفاوت بود
50 گیگش قبول ولی سیستم خفن منظور همونیه که داخل خبر ذکر شده ؟
کجاش خفنه اونوقت ؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or