سیستم مورد نیاز برای اجرای Call of Duty: Advanced Warfare مشخّص شد

Schürrle

کاربر سایت
92527097367132386492.jpg

بالاخره سیستم مورد نیاز برای اجرای نسخه ی PC بازی Call of Duty: Advanced Warfare مشخّص شد.همانوطور که در زیر می بینید سیستم مورد نیاز بازی با سیستم مورد نیاز نسخه ی قبلی بازی یعنی COD Ghosts یکسان است !

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی :

HDD: 40GB HD space
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better Recommended: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
RAM: 6 GB RAM Recommended: 8 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce™ GTX GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better Recommended: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB

منبع

حرفایی که میزنم به موضوع تاپیک ربطی نداره، ولی در مورد سری CoD هست.
سری بازی CoD به دو بخش تقسیم میشن:
یکی از زمان CoD 1 تا Black Ops 1 که این سری بازی همیشه تو اوج بود
و دسته دوم از Modern Warfare 3 تا الان که این سری رو به افول پسرفت داشته.

CoD 2 رو هیچ وقت نباید فراموش کرد که تو اون زمان (2005) با چه ظرافت و زیبایی Infinity Ward بازی رو ساخت. از داستان تا گیم پلی و گرافیک بی نظیر بود.
CoD 2 اینقدر کامل بود که IW تصمیم گرفت Modern Warfare 1 رو به زمان حال بیاره و اتفاقا نه تنها تو سری بازی CoD بلکه تو سبک شوترانقلابی به پا کرد.
اما متاسفانه از Modern Warfare 3 به این طرف این بازی از لحاظ کیفی پیشرفت چندانی نداشت و بیشتر پسرفت کرد. MW3 رو باید یه DLC بزرگ برای MW2 حساب کرد نه یک شماره جدید. بازی کاملا شبیه MW2 بود و حتی سینمایی بودن بازی هم شباهت زیادی به BO1 داشت.

موتور گرافیکی این بازی هم که از نسخه اول تا الان موتور Quake 2 بود که سازنده ها اسمش رو به IW Engine تغییر دادن.

به نظرمن از مجموع 11 نسخه این سری )یه بسته مکمل برای CoD 1 با نام United Offensive) 4 نسخه این سری جز بهترین ها بودن:
1. CoD 2 به عنوان بهترین بازی این سری تا الان
2. MW2 که زشتیهای جنگ رو عالی نشون داد و ساختار عالی داشت
3. BO1 به عنوان سینمایی ترین و بهترین نسخه این سری از لحاظ داستان
4. MW1 به عنوان انقلابی تو سبک شوتر و این سری بازیها که از جنگ جهانی دوم به زمان حال اومد

حرفم این هست چه خوبه فن های بازی یه مقدار چشمهاشون رو باز کنن و خیلی کورکورانه این بازی رو از همه لحاظ بهترین ندونن. تو سینمایی بودن این بازی شکی نیست که خیلی جذاب و نفس گیره، ولی بازی در کل از ریشه کهنه شده و باید سازنده ها یه تغییری تو اساس بازی بدن. همیشه بدونین تکرار بیش از حد یه چیزی در دراز مدت باعث خستگی و بی روح جلوه دادن میشه که در مورد CoD هم همین موضوع صدق میکنه.

سلام دوستان
این سیستم مورد نیاز رسمی و درسته یا نه؟
چون مثل اینکه گفتن این سیستم رو از روی سایت برداشته اکتیویژن و فیک هست

ولی COD هم پیشرفت خودشو داشته شرایط خودشو داره گرافیکش در حد عنوان خودش بسیار عالیه و پیشرفت های خوبی داشته و زیباست.
من از سال 2009 کوچکترین تغییری توی بازی ندیدم:دی بخصوص توی گرافیک!

من از سال 2009 کوچکترین تغییری توی بازی ندیدم:دی بخصوص توی گرافیک!
شما برو یه عینک ته استکانی بخر شاید ببینی!!!!!!!!
بهترین گرافیکو داره این نسخه طراحی صورت ها عالیه که بتل فیلد تو این مورد خیلی آشغاله اگه خواستید عکس گرفتم از بتل 4 با نهایت تنظیمات PC که ببینید صورت ها تو بتل 4 چه قدر بده!!!

بهترین گرافیکو داره این نسخه طراحی صورت ها عالیه که بتل فیلد تو این مورد خیلی آشغاله اگه خواستید عکس گرفتم از بتل 4 با نهایت تنظیمات PC که ببینید صورت ها تو بتل 4 چه قدر بده!!!

yahoo_26.gif

شما تا به هال بخش داستانی bf4 رو دیدی ؟
صحنه های سینماتیک رو یا گیم پلی یا کات سین ها رو دیدی ؟
اون همه جزییات روی صورت حتی قطره های عرق رو دیدی ؟

صد البته که امسال cod هم پیشرفت کرده و از این جهت خوشحالم .

شما تا به هال بخش داستانی bf4 رو دیدی ؟
صحنه های سینماتیک رو یا گیم پلی یا کات سین ها رو دیدی ؟
اون همه جزییات روی صورت حتی قطره های عرق رو دیدی ؟

صد البته که امسال cod هم پیشرفت کرده و از این جهت خوشحالم .

آقا من که گفتم مدرک دارم شما یه نگاه به این تصویر بنداز خودت قضاوت کن دوباره هم میگم این عکس از بازی با آخرین تنظیماته تو طراحی مو و ناخن و پیشونی و صورت افتضاحه
57137433390566028873.bmp
[/URL][/IMG]

آقا من که گفتم مدرک دارم شما یه نگاه به این تصویر بنداز خودت قضاوت کن دوباره هم میگم این عکس از بازی با آخرین تنظیماته تو طراحی مو و ناخن و پیشونی و صورت افتضاحه
57137433390566028873.bmp
[/URL][/IMG]

خب ، مثل اینکه مجبورم ی بار دیگه بخش تک نفره bf4 رو استارت کنم و چندتا اسکرین شات باستون بگیرم ،
به هرحال این cod با تمام نسخه های قبل متفاوته و این بار acti سنگ تموم گذاشته ،
البته اصل بازی قسمت مولتیشه .

57137433390566028873.bmp
[/URL][/IMG]

عزیز شما سر درنمیاری الکی گیر به گرافیک بازی نده این عکسی گذاشتی از شخصیتای اصلی بازی نیست و مطمنن قرار نبوده به اون اندازه پالیگان و جزیات داشته باشه و این که گرافیک بتل تنها نکته ای که اصلا نمیشه ترولش کرد.
من الان به پی سیم دسترسی ندارم وگرنه عکس میزاشتم و با دلیل توضیح میدادم.

گرافیک cod هم پیشرفت خیلی عالیی داشته ولی هنوز از نظر جلوه های بصری به بتل نزدیکم نشده :دی

به نظرمن از مجموع 11 نسخه این سری )یه بسته مکمل برای CoD 1 با نام United Offensive) 4 نسخه این سری جز بهترین ها بودن:
1. CoD 2 به عنوان بهترین بازی این سری تا الان
2. MW2 که زشتیهای جنگ رو عالی نشون داد و ساختار عالی داشت
3. BO1 به عنوان سینمایی ترین و بهترین نسخه این سری از لحاظ داستان
4. MW1 به عنوان انقلابی تو سبک شوتر و این سری بازیها که از جنگ جهانی دوم به زمان حال اومد
باید بگم با تک تک جملاتت موافقم! فقط این وسط BO1 رو بدلیل یه سری مشکلات نتونستم ادامه بدم و نمی تونم نظری در موردش بدم!

سیستم مورد نیازش که خیلی خوبه. GHOST هم همین سیستم رو می خواست ولی عملا دیدیم فقط از 2-4 گیگ از حجم رم کافی بود برای اجراش روی حداقل ها. امیدواریم این یکی واقعا از همین میزان رمی که گفته شده استفاده کنه؛ از طرفی سری بتلفیلد هم با سیستمی در همین حدود گرافیک مثال زدنی ای داره، پس همه ی اینا باعث میشه از روی سیستم نشه گرافیک خود بازی رو تشخیص داد.

ولی مهمتر از همه! امیدوارم این یکی دوباره نقطه ی اوجی برای این سری بشه! چون خوشبختانه یا متاسفانه پیش خریدش کردم و اگه خوب نشه به خاطر خرید این بازی به جای تایتانفال خودمو نمی بخشم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or