سیستم مورد نیاز برای اجرای Call of Duty: Advanced Warfare مشخّص شد

Schürrle

کاربر سایت
92527097367132386492.jpg

بالاخره سیستم مورد نیاز برای اجرای نسخه ی PC بازی Call of Duty: Advanced Warfare مشخّص شد.همانوطور که در زیر می بینید سیستم مورد نیاز بازی با سیستم مورد نیاز نسخه ی قبلی بازی یعنی COD Ghosts یکسان است !

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی :

HDD: 40GB HD space
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better Recommended: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
RAM: 6 GB RAM Recommended: 8 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce™ GTX GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better Recommended: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB

منبع

منظور از آشغال، آشغال هایی مثل Ghosts و BO 2 هستند! وگرنه شخصا MW 2 و BO 1 رو جزء بزرگ ترین اول شخص های این صنعت میدوم که فوق العاده بودند! اما در مورد دو نسخه آخر چیزی جزء آشغال به ذهنم نمیرسه و دقیقا هم بیشتر از آشغال نیستند و نخواهند بود!
در هر حال شخصا اصلا فکر نمیکردم با این همه توهینی که اکتیویژن به شعور گیمر ها کرده دیگه این بازی فن تعصب داشته باشه، کپی پیسی که به طرز عجیبی داره از شاهکاری هایی مثل MW 2 و BO 1 دور میشه و در حال حاضر آشغالی بیش نیست(حقیقته)!
BOII آشغال؟
نمیدونم چطور شما اینقدر اعتماد به نفس داری که بازی با متای 83 رو میگی آشغال! مثل اینه که آدم به اینفیمس یا واچ داگز بگه آشغال!
من به شخصه با Ghosts زیاد حال نکردم ولی سینگل BOII رو سه بار کامل بخاطر داستان زیبایی که داشت تموم کردم! هیچ ایرادی به داستانش وارد نیست و بیشتر سایتا هم به قوی بودن داستانش اشاره کردن و نقد همین سایت هم بهش اشاره شده! فقط طراحی مراحل و گیم پلی بنظرم به نسخه های قبل نمیرسید!

اینکه CoD افت داشته رو همه قبول دارن ولی تا حالا یک نسخه آشغال نداشته! حتی معمولی هم نداشته! همین Ghosts که آشغال آشغال راه انداختی متای 78 گرفته نسخه PS4 ـش و همین الان از خیلی از شوترای دیگه بهتره!

بازی هر سال اینهمه داره میفروشه و جز پرفروش ترین بازی های سال میشه بعد شما میگی نیاز به تحول عظیمی داره؟؟؟ خودت رئیس اکتیویژن بودی تحول ایجاد میکردی؟
مردم همینطوری CoD رو دوست دارن! با همین گیم پلی! با همین گرافیک! مگه روانی باشن که بیان تحول ایجاد کنن توش!

نمونشو میخوای بدونی؟ PES تا نسخه 2013 طرفدارای خاص خودشو داشت که بیشترا تعصبیش بودن و کونامی چون از نسخه 2011 خیلی از طرفداراشو از دست داده بود میخواست تحول ایجاد کنه تا برگردن بدتر طرفدارای تعصبیشم بیخیال نسخه 2014 شدن و بدتر شد و بهتر نشد!
CoD الان فروش مورد نیازش رو داره میکنه! اکتیویژن هیچ نیازی به ایجاد تحول توش نداره! هیچی!

CoD های جدید فقط به یک داستان خوب و یک طراحی مراحل خوب نیاز دارن و بس!

تعریف قشنگ از نظر من یعنی گرافیکی مثل ویچر 2 که با وجود اینکه DX9 بود ولی هنوز که هنوزه خیلی از سیستم هارو به زانو درمیاره
انتظار دارید بیان با COD سیستم ها رو به زانو در بیارن؟
اونم بازیی که اولا فریم بالا گرفتن برای گیم پلی سریعش بسیار مهمه دوما مخاطبینش بسیار زیادن و باید سیستم های حداقل رو هم در نظر بگیرن
هر بازی وضعیت خودشو داره قرار باشه بیان سیستم ها رو به زانو در بیارن اخر عاقبتش میشه کراسیس و کرایتک

انتظار دارید بیان با COD سیستم ها رو به زانو در بیارن الان؟
اونم بازیی که اولا فریم بالا گرفتن برای گیم پلی سریعش بسیار مهمه دوما مخاطبینش بسیار زیادن و باید سیستم های حداقل رو هم در نظر بگیرن
هر بازی وضعیت خودشو داره قرار باشه بیان سیستم ها رو به زانو در بیارن اخر عاقبتش میشه کراسیس و کرایتک
گفتن فیلم بلوری 1080منم مثال زدم
با این تعریفی که تو میگی پسBF هم اشتباه کردن که سیستمش قویه. :|
اینهابهانه هست واسه اینکه مشکلات گرافیک این بازی رو لاپوشونی کنید

میشد بازی ساخت که گرافیکش بالا باشه و سبک باشه.

Battlefield 3 فروشش از مرز 15 میلیون گذشته. Battlefield 4 هم همین حدودا فروخته.
کرایسیس 1 با وجود اینکه انحصاری PC بود در عرض کمتر از 1 ماه بیش از 1.5 میلیون فروخت.
همین ویچر 2 تا اونجایی که یادمه فروشش رو PC از 3 میلیون رد کرده بود.

کرایسیس 1 با وجود اینکه انحصاری PC بود در عرض کمتر از 1 ماه بیش از 1.5 میلیون فروخت.
اشتباه نکردن، مشکل اینجاست اون BFـه اون CODـه:دی
یکیش رو واسه کنسول میسازن، یکیش رو واسه PC:d
گیم پلی یکیشون سریعه یکیشون اونقدرا هم سریع نیست:دی
فرق می کنه خو:دی

ویچر که هیچ وضعیتش فرق میکنه سبکش متفاوته و توضیح دادم
راجع به بتل اولا بتل اصلا سرعت گیم پلی CODرو نداره دوما همین بتل نسخه سومش که بعد از یه سال شد یه بازی درست حسابی نسخه 4 من خودم از بتا و روز اول بازی کردم وضعیت فریم دهی فاجعه بود با کلی وصله دوزی و اپدیت هنوز هم که هنوز مشکل گرافیکی و کلی باگ داره کلا رهاش کردم
کرایسیس 1 هم دلیل فروشش فقط گرافیکش نیست گیم پلی و محیط هاش و ازدی عملش فوقالعاده بودن پس چرا کراسیس 3 اینطور شد؟
در کل من میگم حرف شما متین کراسیس 1و بتل و ویچر خوب ولی COD هم پیشرفت خودشو داشته شرایط خودشو داره گرافیکش در حد عنوان خودش بسیار عالیه و پیشرفت های خوبی داشته و زیباست.
تموم:دی

برادذ فاجعه؟؟
چی داری میگی؟؟؟؟

همه تو کف موندیم ... فاجعه؟
عجب ...
فنهای بتل گرفتن بتل رو , ول هم نمیکنن ... همون دزد و پلیس بتل خوبه ...

شما شاد باش ...
نمیخواد بما بگی فن بتل !! من خودم بیشتر از 2000 ساعت مولتیه COD تو کارنامه دارم . شما برو همین گرگم به هوا بازی کن .

شما شاد باش ...
نمیخواد بما بگی فن بتل !! من خودم بیشتر از 2000 ساعت مولتیه COD تو کارنامه دارم . شما برو همین گرگم به هوا بازی کن .
پس خواهشا دور و بر فاجعه نرو... ما هم همون گرگم ب هوا بازی میکنیم... لذتش بیشتر از دزد و پلیس بازیه ...

آخرین ویرایش:
ویدئو بخش مولتی هم که اومد . فقط میشه گفت فاجعه قرنه !! همین
منم همین الان دیدم بنظرم فوق العاده بود! فوق العاده!

اکشن فوق خفن و سریعی داشت! تا قبل این تریلر اصلا امیدواری نداشتم ولی با این خیلی هایپ شدم!
این پرش بلندش خیلی شبیه تایتان فالش کرده ولی :| اما این جهش توی گیم پلی رو خیلی دوس دارم!

- - -ویرایش - - -

برادذ فاجعه؟؟
چی داری میگی؟؟؟؟

همه تو کف موندیم ... فاجعه؟
عجب ...
فنهای بتل گرفتن بتل رو , ول هم نمیکنن ... همون دزد و پلیس بتل خوبه ...
خوش به حال خودم که از هر دو تاش لذت میبرم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or