سیستم مورد نیاز بازی Modern Warfare 3 مشخص شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1318388339655_thumb.jpg

خوب تا دو هفته دیگر بازی Modern Warfare 3 منتشر میشود و این بازی رو در روی رقیب جدی خود یعنی BF3 قرار خواهد گرفت در همین راستا در طی که خبری در سایت community.callofduty http://community.callofduty.com/thread/4682انتشار یافته است حداقل سیستم مورد نیاز بازی MW3 معلوم شده است که در زیر شاهد ان هستید .

برای اجرای بازی MW3 حداقل سیستم مورد نیاز این میباشد . نکته : هوز سیستم پیشنهادی ارائه نشده است .

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better
  • Memory: 16 GB free harddrive space / 2GB RAM
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
  • Sound Card: DirectX® 9.0C or later

• Like
Reactions: kasra_s_741
من فن بوی بتلفیلد نیستم IQ ها .من فن رزیدنت اویل هستم فقط .
والا دیگه جلوی اقایون فن بوی BF3 حرفی برای گفتن نمیمونه.ماشالا ته Spammer تشریف دارن.
پاش برسه خودتون از ما اسپمرترین .:d

من خودم با یک امار کوچولو شاهدم این بازی چقدر طرفدار داره. باور نمیکنید یارو اصلا از بازی سر در نمیاره بازی چی هست میاد میپرسه کی میاد. به نظرم توی ایران خیلی پر فروش بشه البته نسخه کپیش:d

خوب این دو تا بازی بلاخره میاد وتموم میشه میره

ولی من ارزو به دل موندم تا در تاپیکی که مر بوط به یکی از این بازی ها میشه

بحثی اجام نشه

سیستم متناسبی داره وخوبه و موتور بازی تغییر اساسی نکرده که نتونه سیستم هایی که بازی مدرن 1-2 رواجرا کردند نتونند این رو اجرا کنند

منتظره ارزه این بازی هستیم تا همروی پی سی وهم 360 انجام بدیدم

با ارزوی موفقیت برای بازی سنتر های عزیز

من که شخصا طرفدار هر دو بازی هستم و هر کدومشونم بیاد حتما بازی میکنم
مطمانم هستم همه طرفدارای bf3 بازی cod3 رو بازی میکنن و بلعکس پس بهتره بی خودی دعوا را نندازین

و در کل خدارو شکر سیستم منم این بازی رو بزا میکنه و میتونم راحت بازی کنم :))

سلام
ما که نفهمیدیم بالاخره چی شد!!!!

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better

x1950 یعنی چی؟؟؟

به نظرتون با گرافیک 4650 و رم 4 گیگ ویندوز سون سی پی یو 3.2 GH دو مگ کش میشه کال رو در حدی که صرفا بازی کنی بازی کرد ؛ خیلی بالا نه ها در همون حد 30 فریم !!!

(من چون ایکس باکس داشتم پی سیم رو ارتقا ندادم ، الآن چون کنسولم پریده حس کال اومده سراغم از طرفی نمی تونم پی سیم رو ارتقا بدم !!!!)

من خودم با یک امار کوچولو شاهدم این بازی چقدر طرفدار داره. باور نمیکنید یارو اصلا از بازی سر در نمیاره بازی چی هست میاد میپرسه کی میاد. به نظرم توی ایران خیلی پر فروش بشه البته نسخه کپیش:d

همون دیگه
هر چی NooB ــه عاشق این بازیه =))

• Like
Reactions: Timeless One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or