سیستم مورد نیاز بازی Modern Warfare 3 مشخص شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1318388339655_thumb.jpg

خوب تا دو هفته دیگر بازی Modern Warfare 3 منتشر میشود و این بازی رو در روی رقیب جدی خود یعنی BF3 قرار خواهد گرفت در همین راستا در طی که خبری در سایت community.callofduty http://community.callofduty.com/thread/4682انتشار یافته است حداقل سیستم مورد نیاز بازی MW3 معلوم شده است که در زیر شاهد ان هستید .

برای اجرای بازی MW3 حداقل سیستم مورد نیاز این میباشد . نکته : هوز سیستم پیشنهادی ارائه نشده است .

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better
  • Memory: 16 GB free harddrive space / 2GB RAM
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
  • Sound Card: DirectX® 9.0C or later

• Like
Reactions: kasra_s_741
همه نسخه های ModernWarfare همین سیستم رو میخواست البته رم پایینتر.
والا این عکسی که دیدم یاد کانتر افتادم با این گرافیکش :دی خدا کنه انتظارات رو در حد خودش برآورده کنه ولی متاسفانه از BF3 جا موند.

یه کلام از .... دوستانی که می خوان از بتلفیدیا هر کوفتی تعریف کنند بخش مربوطه اش هست نیان اینجا دُر افشانی کنند.

عزیز درست نیست این اسپم رو بدم اما من به شخص طرفدار هر 2 بازی هستم و یه زره بیشتر COD رو میپسندم و هیچ وقت قصد تعریف نداشتم منظورم این عکس اول تاپیک بود خودت ببین آخه چیه این؟

BF3 غول بازی های گرافیکی این نسل میشه. من که هر دو تاشو بازی میکنم. اما سیستمم واسه BF3 رو High کم میاره .هنوز 6 ماه نیست 350 تومن دادم کارت گرافیک 460 خریدم.:( ولی کال او دوتی رو میتونم راحت بازی کنم.

آخرین ویرایش:
والا دیگه جلوی اقایون فن بوی BF3 حرفی برای گفتن نمیمونه.ماشالا ته Spammer تشریف دارن.
خداییش الان تو بخش اخبار نگاه کنی 6 7 تا خبر درباره بتل هست حاضر نیستن برون اونجا نظر بدن میان اینجا رو بهم بریزن و برن نمی دونم چه کاریه اخه

آقایون محترم شاید بتلفیلد از لحاظ گرافیکی و غیره از مدرن وار فیر سر باشه...ولی من اعتقاد دارم از لحاظ گیم پلی به پای MW نمیرسه...اینو مطمئنم و بهش خواهید رسید...

یادمه وقتی Medal of honor هم میخواست بیاد...آی شلوغش کردن...آی شلوغش کردن...هی میگفتن مدال افتخار دیگه پوز مدرن وار فیر رو میزنه و تمام...مدال اینجور...مدال اونجور...نقدهای طولانی و توپ...خلاصه حسابی پیاز داغشو زیاد کردن...وقتی هم اومد اوه...اوه...اوه...چه گندی بار آورد؟خداشاهد من ۱ساعت هم بازی نکردم و امداختمش گوشه کمد...

این بتلفیلد هم همین حکایته...ببینید کی دارم میگم...اینم همینه...

گیم پلی فقط MW و تمام...! راستی اضافه کنم و ۶۰ فریم بودن...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

آقایون محترم شاید بتلفیلد از لحاظ گرافیکی و غیره از مدرن وار فیر سر باشه...ولی من اعتقاد دارم از لحاظ گیم پلی به پای MW نمیرسه...اینو مطمئنم و بهش خواهید رسید...

یادمه وقتی Medal of honor هم میخواست بیاد...آی شلوغش کردن...آی شلوغش کردن...هی میگفتن مدال افتخار دیگه پوز مدرن وار فیر رو میزنه و تمام...مدال اینجور...مدال اونجور...نقدهای طولانی و توپ...خلاصه حسابی پیاز داغشو زیاد کردن...وقتی هم اومد اوه...اوه...اوه...چه گندی بار آورد؟خداشاهد من ۱ساعت هم بازی نکردم و امداختمش گوشه کمد...

این بتلفیلد هم همین حکایته...ببینید کی دارم میگم...اینم همینه...

گیم پلی فقط MW و تمام...! راستی اضافه کنم و ۶۰ فریم بودن...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
دوست عزیز مدال کجاش بد بود که اینقد می کوبونی تو سر بازی؟؟؟
من که خیلی خوشم اومد از بازیش.اینم بگم که این BF3 زمین تا اسمون فرق داره با مدال...................

MOH کجاش بد بود خداییی ؟! بخش تک نفرش که واقعا عالی بود و یه جنگ تمام عیار ! ولی بخش مولتی رو این DICE ... زده بود ! مولتی تو 2 روز اول خوب به نظر میومد ولی بعد چند روز بازی کردن میفهمیدی 2 ساعتم روش کار نشده !
اینهمه DICE اومده برای بازیش شلوغ کرده ولی به نظرم اگه اینا فقط روی موتور بازیسازی کار میکردن و ساخت بازی رو به عهده ی Danger Close میذاشتن خیلی بهتر بود ! الان اومدن گیم پلی COD رو دزدیدن و البته بسیار خواب آورتر و گرافیک MOH رو هم یکم ارتقا دادن شده BF ! ( رو کنسول منظورمه )
در مورد حداقل سیستم هم کاملا طبیعیه که بازی سیستم بالایی نخواد ! قرار نیست بازی برای مرفهین بی درد ساخته بشه ! COD محبوبترین بازیه حال حاضر تو دنیاس پس همه باید بتونن بازی کنن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or