سیستم حرفه ای - قطعه به قطعه

• Thread starter Thread starter bluray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bluray

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام همونطوری که همه می دونید من سیستمی دارم که قصد فروشش رو دارم . اما عده ای فکر کردند که مثلا اگه من رو بگذارند تو منگنه من تخفیف آنچنانی میدم . اما ما یه آدم های مزخرفی هستیم خانوادگی ( یعنی بمیریم هم زیر بار حرف چرت و پرت نمیریم . حتی شده با ضرر کردن - اخلاقمونه دیگه ) . به همین دلیل سر انجام تصمیم به فروش قطعات به صورت جداگانه گرفتم . قوانین :
1. با اومدن پیشنهاد برای هر قطعه ، نام اون شخص و قیمت پیشنهادیش در پست اول درج میشه .
2. ارسال و فروش قطعات زمانی شروع میشه که برای همه قطعات پیشنهاد بیاد . میدونم شما هم گاهی عجله دارید اما من رو هم درک کنید که دوست ندارم چیزی رو دستم بمونه . پس پیغام خصوصی ندید که عجله دارید
:x
3. پس دقت کنید که پست اول همیشه با پیشنهاد های جدید به روز میشه .
4.برای اینکه کسی فکر نکنه دروغ در کار هست و قصد بازارگرمی دارم ، پیغام خصوصی ندید و قیمت ها رو همینجا اعلام کنید ، در صورتی که پیشنهاد شما از دیگران بالاتر بود ، اسم و قیمت شما در پست اول درج میشه .
5. اولویت با بچه های تهران هست که بتونند حضوری بخرند و تحویل بگیرند
6. به شهر های دیگه فروش بره ، هزینه ارسال با خریدار هست .
7.اگه دیدید قیمت کسی ااز ما بالاتر بود به روش ایرانی بازی زیر پای طرف رو خالی نکنید . این کار خیلی نامردیه و چوبش رو می خوره هر کسی که انجامش بده . از ما گفتن بود !!!!
8. عکس ها در این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48185

***توجه****

**من به کسی قیمت نمیدم و شما باید اعلام کنید.
**اگر چند قطعه رو می خواید قیمت ها رو جدا جدا بگید
*** اگر به هر دلیلی از خرید منصرف شدید به من خبر بدید تا اسمتون رو از لیست خط بزنم تا در انتها باز به مشگل نخورم و پیش سایرین بد قول نشمو تکلیف خودم رو بدونم .

[TABLE="class: grid, width: 297"]
[TR]
[TD] Price[/TD]
[TD]User[/TD]
[TD]Piece[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]210000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]X58A-UD3R[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]170000[/TD]
[TD]meshoola[/TD]
[TD]Core I7 920[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75000[/TD]
[TD]http://forum.bazicenter.com/member.php?u=38134b3da[/TD]
[TD]3*2 G Skills -1600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]500 GB Sata II - Samsung[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]230000[/TD]
[TD]PayableOnDeath[/TD]
[TD]Sapphire 5870[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200000[/TD]
[TD]Azor[/TD]
[TD]Samsung P23700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]121000[/TD]
[TD]javadrock[/TD]
[TD]Green 885B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]160000
[/TD]
[TD]قیمت پایه
[/TD]
[TD]Cooler Master HAF 932[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12000[/TD]
[TD]pros[/TD]
[TD]DVD-Rw Pioneer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]Whole System[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سلام! آقا لطف میکنی لینک دقیق کارتتو از سایت sapphireبهم بدی؟ sapphire هزارتا مدل 5870 داره خواستم بدونم ماله شما از کدومشه؟ چون توی عکس ها هم گرافیک معلوم نی! ممنون.

23700
180.000
مثل این بچه های تازه به دوران رسیده 2 تومان بالا تر میدی که چی بشه؟
داداش تا فرداکیستو میخواما اگر دادی چون گیم نت دارم میزنم فردا سرورمو جمع میکنم . 145 اخرش من عجله دارم اگر فردا ندی شرمنده ام

23700
180.000
سلام
دوست من لطف کنید ذکر کنید که کدام قطعه ها مد نظرتون هست تا من متوجه بشم . من 180 رو برای مانیتور و 237 رو برای گرافیک در نظر گرفتم .

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------

سلام! آقا لطف میکنی لینک دقیق کارتتو از سایت sapphireبهم بدی؟ sapphire هزارتا مدل 5870 داره خواستم بدونم ماله شما از کدومشه؟ چون توی عکس ها هم گرافیک معلوم نی! ممنون.

سایت شرکت برای من باز نمیشه !!! البته اینا هر چند وقت یک بار شکل قاب روی محصول رو عوض می کنند اما مشخصات کلی :
HD 5870 1GB GDDR5 PCI-E Dual DVI/HDMI/DP

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 PM ارسال شده بود ----------

داداش تا فرداکیستو میخواما اگر دادی چون گیم نت دارم میزنم فردا سرورمو جمع میکنم . 145 اخرش من عجله دارم اگر فردا ندی شرمنده ام
شرمنده پژمان جان . من برای کیس اول قیمت شما رو نوشتم اما حالا که دیدم تا فردای می خوای دوباره اسم نفر قبلی رو نوشتم . چون تا فردا سیستم فروش نمیره قطعا و من به شما بد قول میشدم . عرض کردم که من زمانی واریز پول و ارسال رو شروع میکنم که برای همه قطعات مشتری بیاد . که فکر کنم یه هفته ای بکشه . میل خودت هست . فکر کنم به خواسته ات رسیدی و باید بری این قطعه رو نو بخری که 50-60 تومن بیش از پیشنهادت هست . ببخش من رو اما من نمی تون زیر حرفم بزنم .

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

شرمنده پژمان جان . من برای کیس اول قیمت شما رو نوشتم اما حالا که دیدم تا فردای می خوای دوباره اسم نفر قبلی رو نوشتم . چون تا فردا سیستم فروش نمیره قطعا و من به شما بد قول میشدم . عرض کردم که من زمانی واریز پول و ارسال رو شروع میکنم که برای همه قطعات مشتری بیاد . که فکر کنم یه هفته ای بکشه . میل خودت هست . فکر کنم به خواسته ات رسیدی و باید بری این قطعه رو نو بخری که 50-60 تومن بیش از پیشنهادت هست . ببخش من رو اما من نمی تون زیر حرفم بزنم .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز dvdrw چه مدلی از پایونیر هست؟
چون درایو پایونیر از 22 هزار داره تا 33 هزار
بنده مدل معمولیش رو در نظر میگیرم و چون گارانتی نداره 12 قیمت میزارم

دوست عزیز dvdrw چه مدلی از پایونیر هست؟
چون درایو پایونیر از 22 هزار داره تا 33 هزار
بنده مدل معمولیش رو در نظر میگیرم و چون گارانتی نداره 12 قیمت میزارم
|نل جلو مشکی هست و لیبل فلش رو ساپورت میکنه . قیمت رو برو بالاااااااااااااااا

قبل از اینکه بخواهی حرفی رو به تحریر در بیاری کمی تعمق کن که بدونی چی داری میگی بعد بیا مثال و تمثیل بزن من گفتم 23700 رو 180 خریدارم 20 هزار تومن بالاتر از قیمت قبلی
حالا شما بفرمائید کجای پست من 2 تومن بالاتر بود

|نل جلو مشکی هست و لیبل فلش رو ساپورت میکنه . قیمت رو برو بالاااااااااااااااا

دوست عزیز همشوت پنلشون مشکی هست یه عکس ازش بزارید تا مشخص بشه دقیقا چه مدلی هست اگر هم میخواید توی p.m بزارید عکس روبرام
واینکه الان قوانین خودتون رو که پست اول نوشتی رو زیر پا گذاشتی بالا ترین قیمتی که برای درایو داده شده فعلا منم

آخرین ویرایش:
قبل از اینکه بخواهی حرفی رو به تحریر در بیاری کمی تعمق کن که بدونی چی داری میگی بعد بیا مثال و تمثیل بزن من گفتم 23700 رو 180 خریدارم 20 هزار تومن بالاتر از قیمت قبلی
حالا شما بفرمائید کجای پست من 2 تومن بالاتر بود
لااقل بگو چه قطعه ای بعد بیا اینجا نصیحت کن مارو من چیز دیگرو فکر کردم گفتی . همینطوری نوشتی 180 هر چیزی میتونه . حالا موضوع باسه قبله دیگه بحث محثو بیخیال
بعدشم من نفهمیدم تعمق چیه اگر بگی ما هم متوجه میشیم سوادمون میره بالا :D

دوست عزیز همشوت پنلشون مشکی هست یه عکس ازش بزارید تا مشخص بشه دقیقا چه مدلی هست اگر هم میخواید توی p.m بزارید عکس روبرام
واینکه الان قوانین خودتون رو که پست اول نوشتی رو زیر پا گذاشتی بالا ترین قیمتی که برای درایو داده شده فعلا منم
عرض کردم Pioneer - Label Flash - اینو گفتم تا قیمت نهایی رو بگید تا من به لیست اضافه کنم . سرعت سایت به شدت اومده بود پایین و توانش رو نداشتم که یه ربع صبر کنم تا دوبار پست رو ادیت کنم .
لااقل بگو چه قطعه ای بعد بیا اینجا نصیحت کن مارو من چیز دیگرو فکر کردم گفتی . همینطوری نوشتی 180 هر چیزی میتونه . حالا موضوع باسه قبله دیگه بحث محثو بیخیال
بعدشم من نفهمیدم تعمق چیه اگر بگی ما هم متوجه میشیم سوادمون میره بالا :D

دمت جفتتون گرم ، دعوا می خواید بکنید برید تو پیغام خصوصی ، تاپیک ما رو خط خط نکنید :x

من فکر کنم اشتباه کردم از این دوستمون عذر می خوام .
خوب مانیتور 190
-------------------------------
کیستو بگو ببینم خط و خش قوری چیزی نداره؟ خودت بگو شاید شده بخرم بزارم یه گوشه

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من جایی ندیدم گرافیک رو 237 قیمت بدن

5870 رو اگه فوری میفروشی آخرش 220 خریدارم ...........
09351634401 خبرشو تا ظهر بده
کیس رو هم 118 میخوام

otello عزیز هم منظورش مانیتور 23700 بود که 180 میخواد

این تعداد پست ما از 2 سال پیش همین 1 مونده خیلی باحاله....:))

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این هاردت رو چند میدی؟ خالی هست بازی توش هست ؟ بگو من میخوام .

داداش منظور دوستمون مانیتور 23700 هست نه قیمت گرافیکش فقط یه جنسو گفته هممون ...... شدیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or