سیستم امتیاز دهی Splinter Cell Blacklist+ تاریخ عرضه

hosein me

کاربر سایت
splinter_cell_blacklist_8_605x.jpg

درود
بازی های که به سبک مخفی کاری هستند تعدادشان زیاد هست ولی شما نباید همه را بکشید مانند بازی (Hitman: Absolution)
بازیهای دیگری هم هستند که شمارا ترغیب به مخفی کاری می کنند مثل سری (Metal Gear Solid).
مجموعه بازیهای Splinter Cell هم همیشه به همین گونه بوده هست ولی اخرین نسخه Splinter Cell یعنی Blacklist این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد تا هر طور که مایل هستید بازی را به پیش ببرید
یکی از مسولان بازی اقای Zack Cooper قبلا هم اشاره کرده به سیستم امتیاز دهی بازی صحبت کرده بود که به 3 سبک مختلف هست.
اولین سبک حالت مخفی کاری هست که بعد از تمام کردن هر مرحله با این سبک نشان Ghostرا دریافت خواهید کرد
دومین مدل حالتی هست که شما می تونید روند ی مرحله را با خشونت و مخفی کاری به پایان برسانید که در ای سبک نشان Panther را دریافت خواهید کرد
سرانجام سومین سبک اگر شما مراحل با خشونت خاصی به پایان برسانید نشان Assault player را دریافت خواهید کرد
روند کل بازی ببین این 3 سبک پیش می رود بعضی مواقع لازم میشه در یک ماموریت ترکیبی از این 3 سبک استفاده کنید .
Cooperقول داده که در اینده ویدیوی از این قابلیت ها به نمایش در خواهد امد
بلاخره تاریخ عرضه بازی مشخص شد
yahoo_4.gif

Splinter Cell: Blacklist delayed into August

Ubisoft has announced Splinter Cell: Blacklist has been delayed into August.
20121114_splinter_cell_blacklist.jpg

Splinter Cell: Black list will release on PC, PS3 and Xbox 360 on August 20.

این هم ویدیوی جدید
yahoo_4.gif

Splinter Cell: Black List - Inauguration Trailer
منبع

آخرین ویرایش:
در اینکه متال گیر بازی بزرگی هست شکی نیست, خودمم بر عکس بعضی از دوستان فن که از روی تعصب نظر میدن خیلی سری متال گیر رو دوست دارم. اما یه واقعیت وجود داره اونم اینکه متال گیر از اولش که اومد بر پایه Stealth Action بود ولی Splinter Cell با این حال که از نظر قدمت سال ها بعد از متال گیر اومد اما یه Stealth خالص بود. تو همین MGS3 که از نظر خیلی ها اوج مخفی کاری این سری بود به طوری که حتی بعضی از باس های بازی رو به روش مخفی کاری شکست میدادی اما با این حال بعضی قسمت ها باید اکشن میرفتی, در حالیکه 4نسخه اول Splinter Cell خصوصا 3نسخه اول میتونستی بدون کشتن یک نفر بازی رو تموم کنی! حتی تا جایی که یادمه نسخه سوم رو خودم رو آخرین درجه سختی بودن کشتن یک نفر تموم کردم در حالیکه سری متال گیر اینجوری نیست.
اصلا MGS3 واسه تموم کردن بازی بدون کشتن سربازا تروفی داره ... چجوری میگی نمیشه اونوقت؟:دی

باو این دوتا خیلی با هم فرق دارن ... این ژاپنیه اون یکی غربی ... هر کدوم استایل خاص خودشونو دارن ... نمیشه مقایسش کرد
مثه این میمونه که بخوایم DMC و GOW رو مقایسه کنیم ... هر دو HnSشن ولی کلی با هم تفاوت دارن
ولی خب همیشه ژاپنیا بهترن :دی

ببخشید میان بحث فوق تخصصی تون ی خبر خوب بلاخره تاریخ عرضه بازی مشخص شد :d
Splinter Cell: Blacklist delayed into August

Ubisoft has announced Splinter Cell: Blacklist has been delayed into August.

برای مشاهده تصویر اصلی (668x190) روی این نوار کلیک کنید.
20121114_splinter_cell_blacklist.jpg

Splinter Cell: Black list will release on PC, PS3 and Xbox 360 on August 20.

این هم ویدیوی جدید :d

Splinter Cell: Black List - Inauguration Trailer

خُب بالاخره تاریخش هم مشخص شد:دی تابستون عالیه>:d< غصم گرفته بود موقع امتحانای ترم اینو کجای دلم بزارم!:دی
تریلرش هم بسیار عالی بود. نکته جالب در موردش، نشون دادن چندین و چند حرکت کلاسیک بود که به شدت منو به وجد آورد:دی
نکته منفی تریلر هم اینه که انگار ست پیس هاش داره دیگه بیش از حد زیاد میشه:|
داستانو ازش بگیری میماندصدا گذاری محشر
میمونه گرافیکی که هر دوره اومده بهترین گرافیک بوده
میمونه کارگردانی ای که ...
میمونه موزیکایی که هنوز هم تو گوش همه ی طرفداراشه ,
میمونه گیمپلی ای که 100 جور کار میتونی واسه پیشروی تو مراحل انجام بدی که از دیدگاه همه یکی از غنی ترین هاست در این مورد . برای زنده موندن باید طریقه استفاده از از کمک های اولیه رو بلد باشی و مثلا روغن ترمیم التهاب رو روی زخم چاقو نزنی :دی و ...
میمونه سیستم کاموفلاژی که کلا نظیر نداره هیچ جا .
میمونه شخصیت پردازی که از هر کودوم از شخصیتای MGS میشه یه فرانچایز ساخت ( که دارن میسازن )
میماند ایدئولوژی که حتی وادارت میکنه بری کل فلسفه ی صلح پایدار رو تو زمین بررسی کنی بهت توضیح میده که سر منشا به قدرت رسیدن آمریکا و روسیه رو درک کنی , دلیل حمله نکردن اسرائیل رو بدونی , مفهوم واقعی وطن پرستیه از نوع آمریکایی رو درک کنی , دلیل ناپایدار بودن صلح در جهان رو متوجه بشی , تناقض های سیاسی دولتمردان آمریکا رو بدونی و ...

پ.ن : دیگه نخواستم مساله رو باز کنم خودت خاستی :دی همین که داری MGS رو با SC مقایسه میکنی و ما هم به خاطر گل روی طرفداراش میگیم باشه , دیگه بیخیال دیگههه ... :دی
همین که تو این همه توضیح فقط 1 خطش به گیم پلی ربط داره، کاملا منظور من رو میرسونه؛ نیازی نیست مستقیما قبولش کنین;;) :دی
حسین دیدی ویدئو رو ارزش DL داره؟! آخه MGS که نیست SC ـــه :| (:|
:دی
همین عکس به تنهایی باعث میشه که ارزشش رو داشته باشه:دی
72015381201498924255.jpg

همین که تو این همه توضیح فقط 1 خطش به گیم پلی ربط داره، کاملا منظور من رو میرسونه؛ نیازی نیست مستقیما قبولش کنین;;) :دی
انصافا جواب اون حرفا این بود ؟ :دی
تو گفتی داستانشو بگیری چیزی نمیمونه منم توضیح دادم که چیا میمونن و اگه دقت کنی خیلی خلاصه نوشتم میخای 10 خط بنویسم هیچکی نخونه ؟؟ :دی و سعی کردم بگم که دقیقا اینی که واسه MGS گفتی واسه SC صادقه که نمیگم اگه همین گیمپلی روانش رو ازش بگیری ... :دی

پ.ن : دیگه بحثو ادامه نمیدم اینجا چون تاپیک اصلا ربطی به این بحث نداره . درضمن دیگه چیزی هم واسه بحث نیست :دی

====

خوشم اومد بخشای Stealth هم تو تریلر نشون دادن جالب بود . آخرش عالی بود از بالا آویزون شد .

نکته منفی تریلر هم اینه که انگار ست پیس هاش داره دیگه بیش از حد زیاد میشه
yahoo_22.gif
thank God , Finally :دی

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم. غیر از صحنه ی آخر هیچی برا امیدوار شدن مشاهده نکردم. دقیقا ساخته شده بود برا هایپ کاذب :دی خیلی راحت با یه کارگردانی حرفه ای از رو همون کانویکشن هم میشد همچین تریلری ساخت که همین حس رو منتقل کنه.
LOL .

حالا که به هر حال این سری به مراتب بسیار بسیار بهتر از SC برف مصنوعی ساخته داره اسکی سرعت میره از SC با شبیه سازی مرحله اول Chaos Theory :دی
فرهود حداقل میخوای ترول کنی حرفه ای ترول کن :دی این وصله های با یه من سیریش هم به MGS نمی چسبه :دی

480
برای دوستان که با شولترینگ موشکل دارن 480p حجم هم 20 مگ ، البته دیگه همه خودشون ...بله:دی

من الآن DL کردم 3 بار هم پشت سر هم دیدم که یه وقت خدای نکرده نکته خاصی چیزی از دستمون نپرد،فقط همون تیکه آخر تریلر که سینا عکسش رو گذاشت پرامیسینگ بود ، او تیکه که میپره تو اتاق بازجویه ...نمیدونم یه جوری بود اصلاً خوب نبود....
موسیقی هم خوب بود

فرهود حداقل میخوای ترول کنی حرفه ای ترول کن این وصله های با یه من سیریش هم به MGS نمی چسبه

فعلن که میچسبه اونم با چسب راضی :دی

---

ایول آقا ، بعد کنکور میزنمش به بدن خودشه :دی قبل کنکور اسپویل نمیشه !

در این 30 ثانیه ابتدایی تریلر که با سوگند رئیس جمهورهای بلد کفر شروع میشه، به نکات جالبی پی بردم. تیکه آخر سوگند نامه که میگن :
To protect The The Constitution Of U.S ... So, Help me God

بعد ار بیان این جمله "خدایا مرا در این راه یاری کن"، سریع کات میخوره، سام رو نشون میده که میره می‌ایسته زیره استوانه‌ای از نور و خودشو آماده ماموریت میکنه، حتی Googleهاشم روشن میکنه.
حالا یا هدف از این گونه تدوین این باشه که Googleهای سم فیشر خدان:d ، و یا اینکه خود سام فیشر خداست (به معنای تحت‌الفظی) ویا حتی فرستاده‌ای از جانب خداست (نعوذ‌ بللاه). پس همه‌ی کسانی که با استاد و پروردگار خطاب قرار دادن یه عده انسان فانی (ترجیحا در جبهه‌ی مخالف SC)، باعث شدن تیم سازنده تریلر به منظور "مقابله به مثل" دچار شرک خفی بشن. همگی در عقوبت گناهشون سهیم خواهند بود:d.

پس همه‌ی کسانی که با استاد و پروردگار خطاب قرار دادن یه عده انسان فانی (ترجیحا در جبهه‌ی مخالف SC)، باعث شدن تیم سازنده تریلر به منظور "مقابله به مثل" دچار شرک خفی بشن. همگی در عقوبت گناهشون سهیم خواهند بود:d.

آخه استاد چه ربطی به خدا داره ؟ :دی جبهه ای هم به اسم جبهه مخالف SC وجود نداره چون رقابتی بین این دو وجود نداره که مخالفتی هم وجود داشته باشه :دی ولی در کل SC عزیز دل ماست و تریلرم به نظرم راست میگی یکم تابلو بود , ینی خدایی که آمریکا رو نجات میده همون سمه:| :دی

آخرین ویرایش:
امیدوارم هرچی هست یه کوآپ درست حسابی براش بذارن تا ارزش ارجینال خریدن داشته باشه! ...کواپ کانویکشن از نظر ایده خوب بود،امیدوارم از نظر طراحی هم بهتر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or