سگا از Project Sonic برای PS4 ،Xbox One ،PC و NX رونمایی کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
n9rke2jlvu60tcn3tdi6.jpg

شرکت «سگا» از «پراجکت سونیک ۲۰۱۷»، یک «Sonic the Hedgehog» سه بعدی در سبک پلتفرمر که قرار است کریسمس سال ۲۰۱۷ به دو صورت فیزیکی و دیجیتالی برای پلتفرم‌های PC ،Xbox One ،PS4 و NX عرضه شود، رونمایی کرد. با ما در بازی‌سنتر همراه باشید.

در ادامه می‌توانید توضیحات «سگا» پیرامون این عنوان جدید را مطالعه کنید.

وقتی شرایط در تاریک‌ترین حالت خود قرار دارد، حتی قهرمان‌ها نیز به کمک احتیاج پیدا می‌کنند.

این عنوان حماسی توسط «تیم سونیک» ساخته خواهد شد، همان تیمی که «سونیک جنریشنز» و «سونیک کالرز» را برای هواداران به ارمغان آوردند. (این بازی) کریسمس سال ۲۰۱۷ در فروشگاه‌های فیزیکی و دیجیتالی عرضه می‌شود. اطلاعات بیشتر از این عنوان در تاریخ دیگری مشخص خواهد شد.

لینک منبع

جنریشنز هم دو بعدی بود هم سه بعدی درسته ؟؟؟ به پیش خریدش اعاباری نیست هر وقت بازی اومد اگه امتیاز بالای 80 گرفت میخرمش باید گیم پلی نشون بدن اگه خوب بود بهش امید وار میشم \m/

اسمش که این نیست . اما مهمم نیست اسمش و هرچی میخوان بزارن فقط یه سونیک قوی و درست و حسابی باشه

بازی اصلا اسم نداره زمانی که می گن PROJECT یعنی فعلا اسم نداره چه اسمش 2 باشه چه 1 چیزه دیگه از دمو مشخصا می شه فهمید که بازی عین نسخه قبلی در 2 حالت مختلف اجرا می شه فکر کنم اکثرا هم قبول دارن GENERATION بعد از SONIC ADVENTURE 2 که سگا به فنا رفت بهترینه

• Like
Reactions: jhoobin
SuperSonic_zps4a0f3756.gif~c200

به محض اینکه خبر سونیک جدید شنیدم جو گیر شدم رفتم همه قدیماش دانلود کردم ولی گرفتن 7 الماس واقعا سخته اگه به فیس سونیک مانیا توجه کنیم بیشتر شبیه سونیک یکه امیدوارم ایندفعه نا امیدم نکنه :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or