سگا از Project Sonic برای PS4 ،Xbox One ،PC و NX رونمایی کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
n9rke2jlvu60tcn3tdi6.jpg

شرکت «سگا» از «پراجکت سونیک ۲۰۱۷»، یک «Sonic the Hedgehog» سه بعدی در سبک پلتفرمر که قرار است کریسمس سال ۲۰۱۷ به دو صورت فیزیکی و دیجیتالی برای پلتفرم‌های PC ،Xbox One ،PS4 و NX عرضه شود، رونمایی کرد. با ما در بازی‌سنتر همراه باشید.

در ادامه می‌توانید توضیحات «سگا» پیرامون این عنوان جدید را مطالعه کنید.

وقتی شرایط در تاریک‌ترین حالت خود قرار دارد، حتی قهرمان‌ها نیز به کمک احتیاج پیدا می‌کنند.

این عنوان حماسی توسط «تیم سونیک» ساخته خواهد شد، همان تیمی که «سونیک جنریشنز» و «سونیک کالرز» را برای هواداران به ارمغان آوردند. (این بازی) کریسمس سال ۲۰۱۷ در فروشگاه‌های فیزیکی و دیجیتالی عرضه می‌شود. اطلاعات بیشتر از این عنوان در تاریخ دیگری مشخص خواهد شد.

لینک منبع

از بچگی ماریو دوست داشتم , سونیک کمتر دوست داشتم چون خیلی سریع بود نمیتونستم مراحل طراحی شده رو ببینم همش تند تند میرفت تموم میشد ( شاید من عکس العملم کند بوده )

اما جذابیت بازی سونیک برام این بود که آهنگا بازیش خیلی به روز بودن , اون زمانا کمتر کسی ضبط داشت اگرم داشت همش مداحی اینا بود بزور یکی میشد پیدا کرد مثلا هایده داشته باشه , بعد سونیک آهنگا خیلی هیجانی و تکنو مانند و ....... داشت خیلی خوشم میومد از آهنگاش
همین الانشم سونیک ها قدیمی خود سگا جنسیس اجرا کنید آهنکاش خیلی جالب میان برای اون دوران که محشر بودن

غیر از سونیک ها خود سگا که تو کنول خودم بازی کردم , سونیک سی دی و سونیک دریمسکت تو کلوپ بازی کردم
بعد ها تو ps2 که داشتم بازی Sonic Riders: Zero Gravity بازی کردم که جالب نبود بنظرم

همون موقع ها بود یکی از فامیلا یه دستگاه بازی دستی داشت گیم بوی ادونس همیشه دستش بود فیلما کوچولو میخورد یه بار ازش گرفتم بازی کردم سونیک ادونس بود که اول بازی دریا نشون میداد خیلی قشنگ من خوشم اومد هر وقت میرفتم خونشون میگرفتم بازی مکیردم

دیگه تا الان بازی نکردم سونیک , اما شخصیت یا کاراکتر دوست داشتنیه

آخرین ویرایش:
generation 2 !!!!!!!! این بازی 2 نداره :| اسم بازی معرفی شده sonic mania:D

sonic mania که اون 2 بعدی هست این در حقیقت همون generation 2 هست از تریلرش تابلو مشخص هست اما هنوز اسم نخورده

Both Sonic Mania and Project Sonic 2017 will launch next year in all regions on consoles and PC

آخرین ویرایش:
sonic mania که اون 2 بعدی هست این در حقیقت همون generation 2 هست از تریلرش تابلو مشخص هست اما هنوز اسم نخورده

Both Sonic Mania and Project Sonic 2017 will launch next year in all regions on consoles and PC
کدوم منبع همچین چیزی گفته؟؟؟ :| سگا دوباره سونیک رو به ریشه هاش برگردونده این بازی دو بعدی به سبک کلاسیک اون سه بعدی بود چه ربطی داره ؟؟؟:-"

کدوم منبع همچین چیزی گفته؟؟؟ :| سگا دوباره سونیک رو به ریشه هاش برگردونده این بازی دو بعدی به سبک کلاسیک اون سه بعدی بود چه ربطی داره ؟؟؟:-"

بابا جان اطلاعات کمه خوب حداقل بذار راهنماییت کنیم امسال قراره 2 تا سونیک بیاد اینی که شما می گی sonic mania هست اینی الان تو تاپیکش هستی 3 بعدیه mania بهار 2017 میاد اون یکی اخر 2017 میاد متاسفانه توی این سایت خبرها درست زده نشده 1 عده قاطی کردن.

Project Sonic 2017 is Different to Sonic Mania, Coming to NX and Other Systems Next Year

A new Sonic game in the pixel art style of the classic Genesis games called Sonic Mania.

Coming Holiday 2017, is the new Project Sonic 2017, which is clearly just Sonic Generations 2.

بابا جان اطلاعات کمه خوب حداقل بذار راهنماییت کنیم امسال قراره 2 تا سونیک بیاد اینی که شما می گی sonic mania هست اینی الان تو تاپیکش هستی 3 بعدیه mania بهار 2017 میاد اون یکی اخر 2017 میاد متاسفانه توی این سایت خبرها درست زده نشده 1 عده قاطی کردن.

Project Sonic 2017 is Different to Sonic Mania, Coming to NX and Other Systems Next Year

A new Sonic game in the pixel art style of the classic Genesis games called Sonic Mania.

Coming Holiday 2017, is the new Project Sonic 2017, which is clearly just Sonic Generations 2.
نفهمم چی میگی دو تا بازی داره؟؟؟؟؟ یعنی اون یکی رو نشون ندادن ؟؟ اگه تاپیک جدا داره بفرستین لطفاO:-)

آخرین ویرایش:
پس سونیک boom نرفتید فکر کنم .
دموش رو هم نمیشه تجمل کرد به نظرم
سونیک بوم بازی خیلی خوبی میشد اما موضوع اینه که این بازی رو نصفه و نیمه دادن بیدون با کمال تعجب نمیدونم سگا چطور همچین اجازه ای داد بازی باید کنسل میشد چون تیم سازنده متلاشی شد رفت! همون چیزی که نصفه و نیمه موند در قالب یه بازی کامل (۶۰ دلار) دادن بیرون!

• Like
Reactions: sadegh93
نفهمم چی میگی دو تا بازی داره؟؟؟؟؟ یعنی اون یکی رو نشون ندادن ؟؟ اگه تاپیک جدا داره بفرستین لطفاO:-)

2 تا سونیک جدید معرفی شده با 2 اسم مختلف یکیش 2 بعدی کاملا یکیش هم نسخه 2 بازی محبوب generation هست که بازی کاملا 3 بعدی هست 2 تا تریلر جدا هم برای بازی ها معرفی شده

2 تا سونیک جدید معرفی شده با 2 اسم مختلف یکیش 2 بعدی کاملا یکیش هم نسخه 2 بازی محبوب generation هست که بازی کاملا 3 بعدی هست 2 تا تریلر جدا هم برای بازی ها معرفی شده
تریلرش رو بذار لطفا:D باید خیلی قشنگ باشه 8-> چون حالت سونیک های قدیمی رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or