سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

این دو تا موردی که میگم دیدگاه منفی بهشون وجود نداشته ولی حس میکنم واقعا فراتر از انتظاری که ازشون داشتم ظاهر شدن و واقعا غافلگیرم کردن
1-divinity original sin 2 که واقعا من رو یاد DA:O مینداخت، داستان جالب، کمبت فان، اسپل های فراوون و انتخاب های گسترده
2- A plague tale innocence که خب تو تاپیکش هم مشخص بود که غالبا دوستان رو سورپرایز کرده بود

تو بازی های گمنام یکی از سورپرایز کننده تربن بازی ها بازی Dead Cells هست این بازی همه چیش فوق العاده هست سیستم مبارزات جذاب و قابلیت تکرار بالا یکی از بهترین مولفه های این بازی بود که واقعا سورپرایز کننده بود و بسیار جذاب
تو بازی های بزرگ بدون شک God of war خیلی سورپرایز بزرگی بود انگار همه چیز بازی کوبیدن از اول ساختن بازی که هیچوقت داستان اونقدر توش اهمیت نداشته تو این نسخه داستان بسیار جذاب و حماسی داره رابطه پدر و پسری به شدت جذاب و واقعی هست حضور ارتوس خیلی خوبه
سیستم مبارزات دگرگون شده و عالی
روند نیمه خطی بازی
همه چیز بازی انگار دقیق هست
میشه گفت یک ip کاملا مرده دوباره با همون شخصیت قدیمی جان تازه ای گرفت البته کریتوس که نشان از اون کریتوس نچسب ندارن دیگه و بسیار کاریزماتیک شده
اگر کسی Witcher 2 رو هم بازی کرده باشه خود Witcher 3 میشه گفت بزرگترین سورپرایز نسل بود از همه نظر کسی توقع اونقدر بالایی نداشت ولی این بازی از همه نظر یک سورپرایز قشنگ برای این نسل بود

عده ای از دوستان میگن بازیایی که انتظار ازشون نمی رفت (نقد منفی و ..) ولی بعد سوپرایز کردن همه رو لیست بدین عده ای از دوستان میگن که بازیایی که خودشون انتظارشو نداشتن (نه از دیدگاه همه) باعث سوپرایز شدن خودشون شد رو لیست کنید. اینجور 2تا لیست میشه نوشت :D. لیست اولی از دیده کلیه که شامل
1- Niho 2
2- God of war
3-Horizon zero dawn
4-DOOM Eternal
5-Dishonored 2
و اما لیست دوم برای خودم
1- God of war:x بود وقتی ماهی حداقل یکی دوبار god3 رو تمام میکردم انتظار نداشتم نسخه بعدی برام بهترین نسخه کل سریا باشه. خشم کمتر، پختگی و..... برام همش علامت سوال بود تو تریلراش ولی بعد از بازی بشدت سوپرایز شدم.
2- ghost of tsushima فکرشو نمیکردم اینقد درگیرش شم.:x
3-titanfall 2 یعنی عاشقشم.:-bd
4-Horizon zero dawn گیم پلی، گرافیک، نوآوری، خلاقیت و ... چی بگم دیگه و بهتر از همه شخصیت دوست داشتنی (مخصوصا بچگیاش:x)
5- witcher 3 وصفش سخته تو سبک جهان باز مثل مایکل جردن میمونه با اختلاف بهترینه.^:)^^:)^
ببخشید مجبور شدم ویرایش کنم. و اینکه شرمنده طولانی شد.

آخرین ویرایش:
قطعا
plague tale1 سوپرایز کرد منو
داستان خوب و جذاب و مکانیسمهای جالب که با چه چیزهای ساده ای یه گروه کوچیک اکشن جذابی رو ساخته بود در کنار یه محیط زیبا
2. bright memory اینکه یه نفر بتونه اینو بسازه واقعا تو مخیلت نمیگنجه.نمیشه در موردش بحث کرد اصلا
3.inside انتظار داشتم بعد لیمبو نتونه دیگه چیزی تو اون سطح با همون شکل و شمایل بسازه ولی داستان فوق العاده ای روایت کرد که هر کس به یه چیزی ربطش میداد خودم گفتم بازی تو بدن انسانه
4. star wars jedi سوپرایزم کرد انتظار یه بازی متوسط داشتم ولی جذبم کرد.و واقعا دوست داشتنیه.
5. rocket league واقعا سوپرایز کرد فکر نمیکردم اینقدر بشه معتادش شد که نشه پاکش کرد.
عناوینی مثل the wolf among of us
life is strange و ... هم باید باشه تو لیست .

آخرین ویرایش:
قبل این که شروع کنید لیست بدید... من نمیخوام کسی رو مجبور کنم لیستش رو عوض کنه
ولی واقعا لیست سوراپرایز کننده ها رو بدین :D

به شخصه وقتی اسم بازی هایی رو میارید که اسم کلی بازیساز گولاخ پشت شونه یا ادامه یه فرنچایز Mega Hit ـه، آدم فکر می کنه خیلی راحت سورپرایز می شید :-":-"

خب بریم واسه لیست :D

=====
10. Xenoblade Chronicles 2: این که تقریبا هیچی از بازی نمیدونستم و خیلی چشم بسته رفتم سراغش باعث شد خیلی جاهاش منو سورپرایز کنه. ول دنیای عجیب باحال و موسیقی گادلایکش مسلما بهترین چیزهایی بودن که سورپرایزم کردن

9. Stardew Valley: تنها چیزی که میتونم بگم اینه که جدا نمیتونستم حدس بزنم این قدر اعتیاد آوره. الان حرف اون بچه هایی که عمری پای Harvest Moon میذاشتن رو درک می کنم :دی

8. Celeste: بهترین بازی سال 2018 واسه من God of War بود... تا Celeste رو زدم. :D از اون موقع تا حالا هنوز گیرم بهترین بازی 2018 دقیقا کدومشونه واسم از بس جفت شون محشر بودند

7. Dark Souls 2: به عنوان Black Sheep کل سری سولزبورن برای من واقعا چیز محشری بود

6. Fall Guys: Ultimate Knockdown: این یهو از کجا اومد... کی این قدر ترکوند :D

5. Child of Light: قبل این که بازی رو شروع کنم جدا فکر می کردم با یه RPG عادی با گرافیک "هنری" طرفم. اما وقتی موقع شروع بازی اون موسیقی لعنتی پخش شد. بعدش همه تو قالب نثر صحبت می کردن، چسبیدم به صندلی و گفتم :Hell Yeah :دی Count me in

4. P.t: اصن نمیدونم حسابه یا نه. ولی یهو ظاهر شد تو استور پلی استیشن و یه دنیایی باهاش لرزید. از کوجیما مخصوصا یهو همچین چیزی بعید بود و واقعا سورپرایز شدیم به نوع واقعی

3. Return of the Obra Dinn: هیچ بازی ای تو عمرم فسفرهای مغزم رو اندازه Obra Dinn نسوزونده. من عمرا فکر نمی کردم همین سیستم کارآگاهی عجیب و باحالی داشته باشه بازی.

2. Fire Emblem: Three Houses: وقتی بازی معرفی شد.... عــــــــمرا فکر می کردم این قدر عاشقش شم. کلا تا دو ماه قبل عرضه اش تو رادارم نبود. ولی الان راحت بعدش یکی از بهترین بازی های کل نسل هشتم شد واسم. داستان، شخصیت ها، عمق گیم پلی بازی. تکرار پذیری ای که تقریبا تو هیچ بازی ای این نسل ندیدم. یه بازی تکی واسم یه فرنچایز رو تبدیل به رتبه دوم محبوب ترین فرنچایز نینتندو فقط پشت زلدا کرد.

1. Hollow Knight: به قول یه بنده خدایی، کل بازی های مترویدوانیا هایی که بعد 2017 بخوان عرضه شن پوستشون کنده است چون بعد HK عرضه شدن. >:)>:) اگه یه بازی از هیچ کجا بگیره همچین ژانر فاخری رو این جوری بترکونه، اگه از سورپرایز کننده ترین بازی بازی های نسل نباشه، نمیدونم دیگه چیه :D)

===

لیست رو دوباره آپدیت کردم... آدم طول می کشه تا این بازی هایی که سورپرایزش کردن رو یادش بیاد :دی

آخرین ویرایش:
دوست دارم بازی هایی رو اسم ببرم که فکر نمیکردم خوشم بیاد ولی کاملا شخمشون زدم و کلی باهاشون حال کردم.

1. Bloodborne
خیلی از دوستان باهاش ارتباط برقرار نکردن و گفتن بازیش زیاد جالب نیست (به شخصه در اکثر موارد دوست دارم خلاف جریان اب شنا کنم :D) رفتم سراغ این بازی سه بار تمومش کردم بعد از اون هم پلاتش کردم ولی هنوز عطش دارم .
2.dead cells
بدون اشنایی قبلی رفتم سراغش وقتی چشم باز کردم دیدم روی سوییچ نزدیک به 50 ساعت بازی رو پلی دادم.
3. Metro
اوایل بازی یکم برام خسته کننده بود ولی رفته رفته خیلی جذبش شدم و کاملا از بازی لذت بردم.
4. Tlou 2
به شخصه از بازی اول به عنوان یه بازی خوب یاد میکنم ولی در نظرم انچارتد 2 رو برتر میدونم اما با تجربه ی نسخه دوم دلست رو بهترین میدونم (شاید به این دلیل که علاقه ی شدیدی به دارک بودن تم فیلم ،انیمه و بازی ها دارم).
5.dark siders 3
با منتشر شدن نمرات بازی کاملا نامید شدم ولی به عنوان یه طرفدار این سری رفتم سراغ بازی و کاملا منو سوپرایز کرد چرا که بازی چیزی از نسخه های قبلی کم نداشت و سخت شدن بازی بسیار لذت بخش بود .
نکته : هیچ وقت به امتیاز منتقدا اکتفا نکنید و برید سراغ عنوانی که ازش لذت میبرید.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم حتی خوش بین ترین طرفدار اپیک هم فکر نمیکرد Fortnite به چنین موفقیت عظیمی برسه. فکر کنم آخرین بار اعلام کردن از 300 میلیون پلیر هم گذشتن!

رای من فقط Fortnite، چون اختلافش با بقیه در زمینه سورپرایز، فضاییه :D

1 - A Way Out

این واسه من یکی از بهترین تجربه‌های نسله و به نظرم از اون بازیاست که با بودجه و تیم کوچیک قشنگ به بقیه بازیسازا نشون میده که هنوز چقدر جای نوآوری بین بازیهای داستان‌محور و کوآپ وجود داره. بعد از بازی کردنش باور نمیکردم متاش زیر 80 شده! از اون طرف از اونجایی که ناشرش EA هست، اتوماتیک انتظارم پایین بود!
راحت میشه گفت جوزف فارس یکی خلاق‌ترین کارگردانای صنعته در حال حاضر...اونم وقتی که کارگرانای معروف و قدیمی‌تر دارن افول می‌کنن.
اگه تجربه نکردید 100 درصد توصیه میکنم حضوری با یه نفر دیگه بصورت کوآپ بازی کنید...آنلاین با یه پلیر دیگه تجربه‌اش نکنید چون یکی از خفنیت‌های بازی همینه که بصورت Couch Co-op تجربه بشه و توصیه سازنده هم همینه.

2 - Until Dawn

این لعنتی اگه اشتباه نکنم سالها در حال ساخت بود و اصلا نسل هفتم به عنوان یه بازی PS Move معرفی شد و کلا انتظاری ازش نمیرفت...آخرین باری که نشونش دادن کلی تغییر کرده بود ولی بازم کسی فکرشو نمیکرد انقدر خوب از آب دربیاد. بعد از تجربه کردنش واسه من به بهترین بازی سبک خودش تبدیل شد و اون سیستم باترفلای افکتی که داشت بی‌نظیر بود. خیلی سخته عنوانی که اینهمه میشه مسیر متفاوتی رو توی داستان میشه پیش برد رو بتونی جمع‌بندی کنی و نهایتا یه تجربه منسجم رو به وجود بیاری (همون چیزی که دیوید کیج توی انجام دادنش افتضاحه!).

3 - DOOM 2016

بعد از DOOM 3 که دووم نبود رسما و اون نمایش اولیه و عجیب DOOM 4 که بعدا توی یه مدت خیلی کم کلی تغییر کرد،‌ هیچ کسی انتظار نداشت بازی به یکی از بهترین شوترای نسل تبدیل بشه. قشنگ یادمه قبل از عرضه‌اش همه ناامید بودن و حتی یه سری فیدبک منفی هم قبل از انتشار امتیازا ازش منتشر شده بود...کلا سوپرایز خفنی بود برای طرفدارای قدیمی سری و خیلی کم پیش میاد یه بازی بتونه انقدر به ریشه‌هاش پایبند باشه و در کنارش پیشرفت هم از خودش نشون بده.

4 - Mad Max

اینو خیلیا دوست ندارن. ولی من با کمترین انتظارات رفتم سراغش و خیلی خیلی بهم چسبید. از اون بازیای عجیبی بود که دنیای خالی‌ و درمونده‌اش به واقع‌گرایی کمک میکرد و یه جورایی میشه گفت نقصش، باعث منحصربفردتر شدنش شده بود.

5 - Alien Isolation

بعد از افتضاح Aliens: Colonial Marines انتظارات خیلی پایین بود و کلا امیدی به یه بازی خفن دیگه از Alien نداشتم...بعد یهو Alien Isolation نازل شد! یکی از ترسناک‌ترین و دلهره‌آورترین تجربه‌های نسل هشتم. از نظر Sound Design و AI هم یکی از بهترین بازیهای نسله...عناصری که خیلی از بازیا زیاد بهش توجه‌ای نمیکنن.
واقعا حیف که دیگه ادامه‌ای براش ساخته نشد.

5 - Alien Isolation

بعد از افتضاح Aliens: Colonial Marines انتظارات خیلی پایین بود و کلا امیدی به یه بازی خفن دیگه از Alien نداشتم...بعد یهو Alien Isolation نازل شد! یکی از ترسناک‌ترین و دلهره‌آورترین تجربه‌های نسل هشتم. از نظر Sound Design و AI هم یکی از بهترین بازیهای نسله...عناصری که خیلی از بازیا زیاد بهش توجه‌ای نمیکنن.
واقعا حیف که دیگه ادامه‌ای براش ساخته نشد.

نسل قبلی حساب نمیشه این؟
اگه نمیشه من Child of Light هم بیارم تو لیستم :دی

خب از این لحاظ این نسل واسم خیلی خوب بود.

5- Days Gone
جو پیرامون بازی چقدر منفی بود! به حدی که انتظار یه بازیه فاجعه و نچسب داشتم. ولی واقعا خوب بود. از داستان خیلی خوب تا شخصیتای دوست‌داشتنی، گیم‌پلی اعتیاد آور و محیط جذاب. در ضمن برف این بازی بهترین برفیه که تابحال تو یه بازیه ویدیویی دیدم. :D

4- Papers, Please.
این رو در قالب یه ایندی ساده که فقط یکی دو روز سرگرمم کنه گرفتم، ولی واقعا درگیرش شدم، به طوری که همین الانم بازیش می‌کنم و دوستش دارم. ایده به شدت جالب و جذابی داره که اصلا کهنه نمیشه.

3- Children of Morta
فکر می‌کنم اولین بار بود که حال کردم با ایرانی بودنم. به شدت دوست داشتنی و خوش‌ساخت و اعتیادآور‌. گواهی محکم بر این ادعا که هنر همیشه بر محدودیت و محرومیت می‌چربه.

2- God of War
خدای بزرگ، اصلا نیازی به توضیح هست؟ :D می‌دونستم بازی خوب میشه، اما واقعا انتظار این پدیده جادویی رو نداشتم.

1- Divinity Original Sin 2
حقیقتا دید خوبی به این سبک نداشتم و از قبل و به اصرار یکی از دوستان این اثر رو تجربه کردم. فقط نمی‌دونم چی شد که به خودم اومدم و دیدم سه ماهه دارم با وسواس و تمرکز میرمش! :D این بازی همون حس Dragon Age Origins رو در من بیدار کرد و به راحتی در بین بهترین بازیای عمرم قرار می‌گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or