فکر میکردم با گذاشتن این وسیله میریم توی بازی و اونوقت همه چیز رو حس میکنیم مثلا اگر طرف تیر بخوره ما حسش میکنی.ولی انگار یه نمایشگر بزرگه فقط.این طوری که به درد نمیخوره
فکر میکردم با گذاشتن این وسیله میریم توی بازی و اونوقت همه چیز رو حس میکنیم مثلا اگر طرف تیر بخوره ما حسش میکنی.ولی انگار یه نمایشگر بزرگه فقط.این طوری که به درد نمیخوره
پیشنهاد میکنم برای اونایی که تجربه ای از وی آر ندارن برن توی این غرفه های بازی تو مجتمع های خرید "های کلس" یا سینماهای با درجه کیفی A+ (مثله مجتمع کوروش و سینما آزادی) اونجا تجربه اش کنن تا متوجه بشن که یه مانیتور بزرگ نیست و خودشون تو بازین
فکر نمیکنم vr کنار زده بشه چون قبل از اینها رو خیلی از صنعت ها تاثیر گذاشته مثل کسب مهارت نظامی . اسکیت سواری . خلبانی . معماری و پزشکی و سر گرمی های دیگه
حقیقتا من که عینک 3D میزدم قبلا چشمام بعد از 10 15 دقیقه اذیت میشد..عینکی هم نیستم ولی چشمام واقعا اذیت میشد...امیدوارم این تکنولوژی اینطوری نباشه...فقط بزرگترین ایراد این تکنولوژی در حال حاظر اینه که نمیتونه جزئیات رو مثل LED یا LCD نشون بده.
حقیقتا من که عینک 3D میزدم قبلا چشمام بعد از 10 15 دقیقه اذیت میشد..عینکی هم نیستم ولی چشمام واقعا اذیت میشد...امیدوارم این تکنولوژی اینطوری نباشه...فقط بزرگترین ایراد این تکنولوژی در حال حاظر اینه که نمیتونه جزئیات رو مثل LED یا LCD نشون بده.
منم فکر نمیکنم اصلا این قابلیت قابل مقایسه با شکست تکنولوژی 3D باشه.
VR کاملا زیرو رو میکنه دنیای گیم و سرگرمی رو،حالا پیشرفتهای آینده بماند که چه بلائی میخوان با این تکنولوژی سر ما بیارن.
اینهائی هم که خیلی از سردرد و... گله میکنن یا با نحوه گذاشتن هدست رو سرشون آشنائی ندارن ( تنظیم فاصله لنزها با هم و چشم ها)،
یا واقعا باید به چشم پزشکی مراجعه کنن.
در هر صورت درصد کسانی که این مشکل رو دارن هم خیلی کم هست نسبت به تعداد کل گیمرها.