سونی Firmware امنیتی 3.42 را منتشر کرد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MαMαSαN

کاربر سایت
ps3slim2.jpg

پس از تایید هک شدن کنسول PS3، امروز اپدیت Firmware جدیدی از سوی سونی در US PS Blog قرار گرفت.

جان کولر در مورد این اپدیت گفت: " این اپدیت هیچ چیز جدیدی ندارد و فقط امنیت سیستم شما را در برابر هک شدن کنسول بیشتر خواهد کرد. در ضمن ریختن اپدیت 3.42 بر روی PS3 اجباریست !

او همچنین گفت: " شما موظف هستید که حتمآ کنسول خود را اپدیت کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشید و بابت این کار نیز از سونی تشکر کنید. "

VG247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd and Akiba
عزیز چرا اتفاقا این ها این همه وقت نتونستن فریمور رو دور بزنن الان بتونن :-/ الان هم چیکار کردن با برنامه خود سونی و یه باگ در دستگاه گرفتن بازی کپی اجرا کردن حالا سونی میاد جفت این باگ ها رو پوشش میده اجازه ریختن بازی رو به روی هارد ور میداره بعدشم برای بازی های آینده هم شما رو نمیزاره بدون آپدیت فریمور بازی کنی بعدش میگی هیچی نشده .:d

فریمور رو دور میزنن آیا میتونن با همه آپدیت ها مبارزه کنن شما برای مثال این فریمور 100 تا باگ داشته باشه خوب شما میای دونه دونه جلو میری وقتی بیاد دونه دونه بعد شما ببنده آخرش به جای میرسی که دیگه جلو رفتن نداره این 360 رو با PS3 مقایسه نکن یا PSP رو PSP با باتریش بود 360 با درایوش PS3 میخواد از نرم افزار اصلی رد شه .;)

بالا توضیح دادم دوستان 360 و PSP رو با PS3 اشتباه گرفتن این یه هک سخت افزاری نیست که یه باگ بوده نه یه هک 100% دسته هک بوده بازی اجرا میشوده اما با باگی که فریمور داشته نه چیز دیگه حالا بیان این فریمور رو آپدیت کنه و جلوی هک رو گرفته بعد تا بیان روش جدیدی بدن باین حالا حالا ها دنبالش باشن یه 360 زپرتی که فرتی هک شود وقتی داشتن برایش فریمور جدید براش مینوشتن 4-5 ماه طول کشید بعد شما میخوای بیان PS3 رو که اصلا به فریمور اصلی اصلا دست رسی ندارن رو هک کنن انم این جوری که 2 هفته دیگه هک جدیدش بیاد.LOL

می شه فریمور جدید رو دور زد،قبلا هم که نمی شد بخاطر این بود که کنسول هنوز هک نشده بود:دی
چه ربطی به این داره که سونی بیاد تو آپدیتهای بعدی تمام باگها رو پوشش بده؟:دی کسی که آپدیت نکنه سونی دیگه نمی تونه باهاش کاری کنه!:دی
بازیهای جدید رو هم در صورتیکه دستگاه آپدیت نشده باشه با یه آپدیت از طرف هکرا می شه بازی کرد:دی

بالا توضیح دادم دوستان 360 و PSP رو با PS3 اشتباه گرفتن این یه هک سخت افزاری نیست که یه باگ بوده نه یه هک 100% دسته هک بوده بازی اجرا میشوده اما با باگی که فریمور داشته نه چیز دیگه حالا بیان این فریمور رو آپدیت کنه و جلوی هک رو گرفته بعد تا بیان روش جدیدی بدن باین حالا حالا ها دنبالش باشن یه 360 زپرتی که فرتی هک شود وقتی داشتن برایش فریمور جدید براش مینوشتن 4-5 ماه طول کشید بعد شما میخوای بیان PS3 رو که اصلا به فریمور اصلی اصلا دست رسی ندارن رو هک کنن انم این جوری که 2 هفته دیگه هک جدیدش بیاد.
در این هک اتفاقا سخت افزار مورد هدف قرار گرفته نه نرم افزار ! شما وقتی میتونی از سخت افزار یک سیستم بهره بگیری که بتونی اون را با یک نرم افزار مورد هدف قرار بدی و به قول معروف اون رو رام کنی !وقتی اولین بازی کپی یا همون ایزو در هارد کنسول کپی شد و اجرا هم شد یعنی اینکه هکرها با برنامه نویسی خاصی تونستن سخت افزار ps3 رو دور بزنن و اون رو وادار به خوندن بازی از روی هارد کردن !(این یعنی ضعف سخت افزار و هک شدن اون ! و وقتی این عمل در کنسولی صورت بگیره یعنی اون امنیت درون سخت افزار از بین رفته و حالا سونی هر چی هم فرمور بده وقتی که سخت افزار لو رفته و هکرها نوع کار با اون رو فهمیدن یعنی پاپان کار) حالا سونی هم کم و بیش این داستان رو میدونه که تاکید میکنه که آپ کنید تا از هک در امنیت باشید !در کل حالا دور زدن این فرمور هر چند مشکل هست ولی دیگه غیر ممکن نیست و به راحتی میشه فرمور رو دور زد و حتی میشه کارهای بزرگتری رو انجام داد !

در خصوص 360 هم همین داستان با کمی تفاوت هست !هک کننده کنسول 360 درایو رو مورد هدف قرار داده و درایو دستگاه رو وادار به اجرای بازیهای کپی کرده (برنامه مربوط به درایو 360 رو پاک کرده و جاش فرمور مربوط به هک رو ریخته این عمل بخاطر مطالعه سخت افزار هست یعنی سخت افزار دستگاه رو وادار به خوندن هر نوع دیسکی !

چه جوری می خوای بازی های آینده رو بازی کنی!!!
روی بازی ها احتمالا این آپدیت اجباری هست!!!
اون آپدیت اجباری برای هر بازی ، روی دیسک اورجینال هست ... دیگه کسی که Pirate بازی میکنه این مشکل واسش پیش نمیاد .

!!!!!!!!!! من هميم الان ps3 رو روشن كردم و بدون انجام هيچ حركتي sign in شد ٣ تا إز friend هام هم ان هستن!!!!!! يعني چي؟؟؟؟!!!!!!

اون آپدیت اجباری برای هر بازی ، روی دیسک اورجینال هست ... دیگه کسی که Pirate بازی میکنه این مشکل واسش پیش نمیاد .

نه دوست عزیز اینطور نیست.مثل PSP که هک شده و Custom Firmware داره ولی برای بازی های جدید باید فرمویرت از یه مقدار مشخصی به بالا باشه.اینطوری نیست یعنی توی بازیهای جدید یه آپدیت هست که تا نصب نکنی نمیتونی بازیش کنی.توی همه ی بازیها هست ولی چون اکثر بچه ها آخرین فرمویر هستن متوجه نمیشن که آپدیت میخواد اگر شما فرمویرت قدیمی باشه بعدش یه بازی جدید بذاری میبینی که آپدیت روی خود دیسک هست و باید بریزیش.
البته من هم با نظر دوستان موافقم دیگه کنسولی که راهشو پیدا کردن هر کاری کنه سونی نمیتونه جلوشو بگیره.

!!!!!!!!!! من هميم الان ps3 رو روشن كردم و بدون انجام هيچ حركتي sign in شد ٣ تا إز friend هام هم ان هستن!!!!!! يعني چي؟؟؟؟!!!!!!

این یعنی اینکه سونی از ترسش ، فایل رو پخش کرده و هنوز فایل Xml سرورش رو آپدیت نکرده. کنسول پارامتر های اون فایل رو چک میکنه.

من الان چي كار كنم خطري منو تحديد نميكنه كه به صورت اتو كه من خودم نفهمم اپديت كنه؟؟؟!!!!

با اینکه مشخصه قصد آپدیت ندارین ولی واسه ریجن کنسول شما هنوز عرضه نشده

این یعنی اینکه سونی از ترسش!!!! ، فایل رو پخش کرده و هنوز فایل Xml سرورش رو آپدیت نکرده. کنسول پارامتر های اون فایل رو چک میکنه.

:blink:

خیر جناب مهندس!
فعلا asia عرضه شده اگه ps3 قبلا هم داشتین و آپدیت کرده باشین حتما متوجه این موضوع هستین که فریمور هر ریجن با فاصله زمانی عرضه میشه!

• Like
Reactions: mohsen67
بهتره هیچکس از چیزی مطمئن نباشه و صبر کنید ببینید چی میشه...
ضمنا از روی تجربه ی هک شدن Xbox360 (با اون سخت افزار سادش:p) نمیشه درباره ی آینده ی هک PS3 نظر داد...

سونی خیلی سریع دست به کار شد! صبح دیدم غافلگیر شدم :d
الان این آپدیت کار هکرارو خیلی مشکل میکنه >:d<
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.
دوستان به ساعت نکشیده هکرا 3.42 رو دور زدن با 2تا روش که یکیش اینه:
Dashhacks :: PS3-Hacks :: Logan5 PS3 Proxy Tool

http://www.ps3-hacks.com/file/78
زرشششک!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or