سونی Firmware امنیتی 3.42 را منتشر کرد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MαMαSαN

کاربر سایت
ps3slim2.jpg

پس از تایید هک شدن کنسول PS3، امروز اپدیت Firmware جدیدی از سوی سونی در US PS Blog قرار گرفت.

جان کولر در مورد این اپدیت گفت: " این اپدیت هیچ چیز جدیدی ندارد و فقط امنیت سیستم شما را در برابر هک شدن کنسول بیشتر خواهد کرد. در ضمن ریختن اپدیت 3.42 بر روی PS3 اجباریست !

او همچنین گفت: " شما موظف هستید که حتمآ کنسول خود را اپدیت کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشید و بابت این کار نیز از سونی تشکر کنید. "

VG247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd and Akiba
مگه کنسول j-tag شده 360 رو براش اپدیت نمیدن بیرون(هکران عزیز)
این هم به همان ترتیپ:دی

ما که اصلا برامون مهم نیست:دی گفتم با عاشقان ولایت بیشتر اشنا بشیم:))

-باز این اتیش گرفت:دی
بی خیال بااااا دیگه MGs -15 هزار تومنی ارزش pirate داره؟:دی داری فحش میدی به بازی:دی

به نظر نمی رسه بتونن همچین کاری بکنند!!!
یعنی امکانش خیلی کمه!!!!
البته سونی خیلی سریع اقدام کرد تا هکر ها بخوان اقدام کنند فکر کنم خیلی از کنسول ها آپدیت کرده باشند!!!

خوبیش اینه اینجا hypocrite ها شناسایی میشن :دی تا آخر شب هر کی PSN نباشه در این دسته قرار میگیره، حتی شما دوست عزیز :دی*

• Like
Reactions: Sorrows
سلام دوستان فکر نکنید هکر ها جلوی این اپداته کم میارن ps3 -hacks دو روش برای دور زدن update نوشته
۱. میتونید از همون dns های قدیمی 67.202.81.137 استفاده کنید فقط کافی primary & secondary رو عدد ست کنید و به راحتی update رو دور بزنید تو سایت نوشته جواب میده
۲.از برنامه Logan5 PS3 Proxy استفاده کنید روشه کره این برنامه هم در این لینک هست
http://www.ps3-hacks.com/file/78
منبع :http://www.ps3-hacks.com/2010/09/06/ps3-firmware-3-42-released/
فلان اصلآ update نکنید چون به زودی راه های بیشتری خواهد اومد

فعلا که یکی از دوستان گفت دیگه کار نمیکنه الان دوست دلم میخواد ببینم اون شخصی رو که میگفت سونی هیچ ... نمیتونه بخوره عزیزان یادشون رفته این هک یه هک 100% هک نبوده بلکه با یه فلش و یه باگ در موقع بوت بازی بوده که اجازه دست رسی به بخش های مختلف رو میداده که اینم جلوش گرفته شد حالا برین باز جور هکر ها رو بکشین برای 5 سال آینده .:))

به نظر نمی رسه بتونن همچین کاری بکنند!!!
یعنی امکانش خیلی کمه!!!!
البته سونی خیلی سریع اقدام کرد تا هکر ها بخوان اقدام کنند فکر کنم خیلی از کنسول ها آپدیت کرده باشند!!!
اتفاقا امکانش خیلی بالاست چون PS3 به بدترین شکل هک شده!
هکرا خیلی راحت می تونن یه راهی برای دور زدن فریمور جدید پیدا کنن!
ضمنا دیگه همه خبر هک شدن PS3 رو شنیدن و هر کی بخواد هک کنه (مثل خودم) آپدیت نمی کنه.اگه سونی یکی دو روز بعد هک شدنش عکس العمل نشون می داد بموقع بود ولی الان دیگه کار از کار گذشته:دی
فعلا که یکی از دوستان گفت دیگه کار نمیکنه الان دوست دلم میخواد ببینم اون شخصی رو که میگفت سونی هیچ ... نمیتونه بخوره عزیزان یادشون رفته این هک یه هک 100% هک نبوده بلکه با یه فلش و یه باگ در موقع بوت بازی بوده که اجازه دست رسی به بخش های مختلف رو میداده که اینم جلوش گرفته شد حالا برین باز جور هکر ها رو بکشین برای 5 سال آینده .:))
اینکه هکش 100 درصد بوده یا 1 درصد مهم نیست،اینکه همه بازی ها رو اجرا می کنه مهمه...:دی
زیاد هم مطمئن نباشید که جلوش گرفته شده چون این ماجرا تازه شروع شده:دی

احتمالا اینکه با این آبدیت داستان تموم بشه چقدره ؟؟ به هر حال برای اجرای بازیهای جدید مردم نیاز به این آبدیت دارن ؟تکلیف چی میشه ؟

کمتر از 1 درصد می گفتند که سونی با آپدیت جدید مشکل هک رو برطرف نمی کنه.
یه بچه 5 ساله هم می دونست که سونی نمی زاره کنسولش هک شه و یه آپدیت می ده برای خنثی کردن هک منتشر می کنه
100 درصد هکر ها فکر این آپدیتو کردن پس جای هیچ نوع نگرانی نیست.

الان امیر 170 رو از کجا آوردی؟:d این طور که دوستان میگن حجمش کم هست. من گذاشته بودم دانلود ولی دقت نکردم چقدر طول کشید تا تموم شد.
از اینجا !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1122431#post1122431
پست 1539
خوبیش اینه اینجا hypocrite ها شناسایی میشن :دی تا آخر شب هر کی PSN نباشه در این دسته قرار میگیره، حتی شما دوست عزیز :دی*

تا فردا تمدیدش کن :دی
معلوم نیست امروز اینترنتم ردیف شه یا نه ! :دی

دور زدن فریم ویر کار عاقلانه ای نیست چون فریم ویر فقط این نیست که عددش یه صدم اعشار بالاتر بره مثلا همین چند ماه پیش بود گفتن با فریم ویر جدید(مال اون موقع) 70 مگابایت از اشغالی رم کنسول کم میشه که بازیهای جدید هم از این امکان بهره میبرن پس...

دوستان سونی تا سخت افزارو عوض نکنه نمیتونه جلو هکو بگیره. الان هکرا چند خط کد رو عوض میکنن یه حالی به رفیقمون(سونی) میدن.

اتفاقا تا اونجا که من میدونم این به اصطلاح هک!! برنامه نویسی و کدنویسی نداشته چندان
که اگه داشت اینجا دوستان با 4 تا کیت نمیتونستن درست کنند!!
آپدیت کنید دوستان:d

جدا فکر کردی اونی که میخواسته کنسولش هک بشه تا الان هکش نکرده؟و میزاره مال 5 سال اینده؟این یه فرجه بودکه دوستان بهش رسیدند:دی
بالا توضیح دادم دوستان 360 و PSP رو با PS3 اشتباه گرفتن این یه هک سخت افزاری نیست که یه باگ بوده نه یه هک 100% دسته هک بوده بازی اجرا میشوده اما با باگی که فریمور داشته نه چیز دیگه حالا بیان این فریمور رو آپدیت کنه و جلوی هک رو گرفته بعد تا بیان روش جدیدی بدن باین حالا حالا ها دنبالش باشن یه 360 زپرتی که فرتی هک شود وقتی داشتن برایش فریمور جدید براش مینوشتن 4-5 ماه طول کشید بعد شما میخوای بیان PS3 رو که اصلا به فریمور اصلی اصلا دست رسی ندارن رو هک کنن انم این جوری که 2 هفته دیگه هک جدیدش بیاد.LOL
خو نمیگیری دیگه چی میگم،جمله میبندی برای خودت میری جلو... اگه j-tag رو دنبال میکردی... اینجا رو هم متوجه قضیش میشدی- الان چیزی که مشخصه کنسول هک شده-هر کی بخواد میتونه اپدیت نکنه و با روش های مختلف از بازی های استفاده کنه...
شما فکر میکنی هر هکی یعنی هک درایو یا دیسک کپی اجرا کردن؟؟؟نخیر اینطوری نیست- بهتره به jailbreak ایفون نگاهی بندازی- توی اون هفته های اول 3gs سری های جدید jailbreak نمیشدند ولی هر کی به هک کردن گوشیش نیاز داشت توی اون باه تهیه کرده و دستش تو هنا نمونده.
در ضمن همه ی دنیا pirate خور رو استاد نمیکنند.از این خبرا نیست که همه کسایی که PS3 دارن برن کپی خورش کنن.هر کی بنا به نیاز روزمرش کارش راه میفته.من خودم الان 10 تا PS3 تو دست دورو بری هام موجوده که شاید 6 ماهه روشن نشده-اینا همگی خوراک هک هست.... -ما به اینجور افراد کار داریم وگرنه شاید تو بخوای برای اپدیت کنی .. به ما چه... به فرما ،سونس هم برای امنیت بیشتر کنسولتون 3.42 رو برایتون عرضه کرده تا بیشتر اوضاتون امن باشه:دی

آخرین ویرایش:
اینکه هکش 100 درصد بوده یا 1 درصد مهم نیست،اینکه همه بازی ها رو اجرا می کنه مهمه...:دی
زیاد هم مطمئن نباشید که جلوش گرفته شده چون این ماجرا تازه شروع شده:دی

عزیز چرا اتفاقا این ها این همه وقت نتونستن فریمور رو دور بزنن الان بتونن :-/ الان هم چیکار کردن با برنامه خود سونی و یه باگ در دستگاه گرفتن بازی کپی اجرا کردن حالا سونی میاد جفت این باگ ها رو پوشش میده اجازه ریختن بازی رو به روی هارد ور میداره بعدشم برای بازی های آینده هم شما رو نمیزاره بدون آپدیت فریمور بازی کنی بعدش میگی هیچی نشده .:d

فریمور رو دور میزنن آیا میتونن با همه آپدیت ها مبارزه کنن شما برای مثال این فریمور 100 تا باگ داشته باشه خوب شما میای دونه دونه جلو میری وقتی بیاد دونه دونه بعد شما ببنده آخرش به جای میرسی که دیگه جلو رفتن نداره این 360 رو با PS3 مقایسه نکن یا PSP رو PSP با باتریش بود 360 با درایوش PS3 میخواد از نرم افزار اصلی رد شه .;)

جدا فکر کردی اونی که میخواسته کنسولش هک بشه تا الان هکش نکرده؟و میزاره مال 5 سال اینده؟این یه فرجه بودکه دوستان بهش رسیدند:دی

بالا توضیح دادم دوستان 360 و PSP رو با PS3 اشتباه گرفتن این یه هک سخت افزاری نیست که یه باگ بوده نه یه هک 100% دسته هک بوده بازی اجرا میشوده اما با باگی که فریمور داشته نه چیز دیگه حالا بیان این فریمور رو آپدیت کنه و جلوی هک رو گرفته بعد تا بیان روش جدیدی بدن باین حالا حالا ها دنبالش باشن یه 360 زپرتی که فرتی هک شود وقتی داشتن برایش فریمور جدید براش مینوشتن 4-5 ماه طول کشید بعد شما میخوای بیان PS3 رو که اصلا به فریمور اصلی اصلا دست رسی ندارن رو هک کنن انم این جوری که 2 هفته دیگه هک جدیدش بیاد.LOL

آخرین ویرایش:
هک کردن دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ! :d هیچ کس جلوی پایرت خوری نمی تونه وایسه :دی به قولی هر کی در افتاد ور افتاد :دی به قول دوستمون ::
کمتر از 1 درصد می گفتند که سونی با آپدیت جدید مشکل هک رو برطرف نمی کنه.
یه بچه 5 ساله هم می دونست که سونی نمی زاره کنسولش هک شه و یه آپدیت می ده برای خنثی کردن هک منتشر می کنه
100 درصد هکر ها فکر این آپدیتو کردن پس جای هیچ نوع نگرانی نیست. امروز 01:03
این هکر ها هم انقد احمق نیستن دیگه ! :d اگه احمق بودن که هکر نبودن :d حتما به فکر این اپدیت جدید و اینا بودن !

=))
به امید اینکه این هکران ملعون :d باز داشته بشن از کارشون و به راه راست هدایت بشن.

• Like
Reactions: βehdad
من 100% مطمئنم سونی امکان نداره بتونه با آپدیت جلوی هک رو بگیره چون بالاخرن هکر ها روی 3.41 راه ورود به سیتم رو میدونن و میتونن هر گونه آپدیت امنیتی سونی رو نقش بر آب کنن میگین نه نگاه کنین:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or