آقای Andrew House، رییس سونی اروپا، گفته اند که نه تنها سونی پیش بینی خودش رو در مورد دوره عمر 10 ساله PS3 عملی خواهد کرد، بلکه این مدت زمان "حداقل" دوران عمر کنسول فعلی اونها خواهد بود.
ایشون هفته قبل هم اعلام کرده بود PS3 پنجاه میلیون دستگاه فروش داشته، و این برای PS3، "فقط یک شروع" است.
آقای هاوس گفته اند: "من همیشه گفته بودم عمر PS3 بالاتر از 10 سال خواهد بود، و تنها علامت سوالی که در این مورد هست، روی اون کلمه بالاتر قرار می گیره (*)! من فکر می کنم 10 سال حداقل مدت عمر دستگاه است. ما دستگاه بسیار بسیار قدرت مندی تولید کرده ایم که توانایی های گسترده ای داره. ما هنوز بعد از گذشت 11 سال از عرضه PS2، داریم میلیون ها دستگاه از اون رو در تمام دنیا می فروشیم که من شخصا فکر می کنم این پیشگویی کننده توانایی های پلی استیشن 3 خواهد بود".
(*): منظورشون اینه که سوال فقط اینجاست که چقدر بالاتر از ده سال؟
منبع: computerandvideogames
----------------------------------------------------
چند نکته اضافی:
- زمان عرضه پلی استیشن 3، نوامبر سال 2006 بود، که صحبت های ایشون یعنی این که حداقل تا نوامبر 2016 (یعنی 5 سال و 5 ماه دیگه) عمر PS3 طول خواهد کشید.
- البته به نظر من این دلیل قوی یی برای دیرتر عرضه شدن کنسول نسل بعدی سونی نیست. ممکنه کنسول بعدی رو عرضه کنند، ولی هنوز تا چند سال برای PS3 هم گیم بسازند.
- اگر خواستید نظر بدین فن بوی بازی نباشه! نظر تخصصی و منطقی بدید.

خلاصه که آقای هاوس می فرمایند که تا می تونید برید PS3 بخرید! نظر شما چیه؟ :mrgreen: