سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
یه سوالی برای من پیش اومد !
این کاره جدیده کوجیما نمیتونه باشه ؟ MASK بود چی بود :دی ... همینطور یهویی به ذهنم رسید :دی .

چرت میگی چرا :دی ؟ خودم یادمه که ملت میگفتن ZOE3 بعد یه کاره جدید بودش :دی .
من که گفتم جیگر شیطونه میگه Zone of the Enders 3 هست.:d

یه سوالی برای من پیش اومد !
این کاره جدیده کوجیما نمیتونه باشه ؟ MASK بود چی بود :دی ... همینطور یهویی به ذهنم رسید :دی .

چرت میگی چرا :دی ؟ خودم یادمه که ملت میگفتن ZOE3 بعد یه کاره جدید بودش :دی .
خو اون کوفتی همون Lords of Shadow بود ! :دی
ماسک خدا بود اون !
ZOE ماسکش کجا بوده شهاب ؟! :دی

یه حسی بهم میگه ممکنه کرش باشه:-/
شایدم یه مجموعه بازی ورزشی(فوتبال و بسکتبال و...) با ساپورت Move و استفاده از کارکتر های LBP.به هر حال تو لیست بازی های Move جاش خالیه

ظاهرا بازی قراره در VGA هم نمایش داده بشه.
Geoff Keighley در صفحه تویتر خودش در جواب کاربری که گفته بود این عنوان جدید PS3 قرار نیست در VGA نمایش داده شود گفته : "کی گفته این بازی VGA رو از دست خواهد داد؟

بهرحال به نظر میرسه بازی در VGA رونمایی میشود و روز بعد هم بازی به طور کامل معرفی و برای دسترسی رسانه ها اماده میشود.

یک سری Comment های که اونجا نوشتن :

Majority of the people here mentioned first party games. I'm surprised no one said Metal Gear Solid 5 lol.

My guess is it is a game that has not been announced or teased. If they are announcing it as it's own event, it's probably something really big that no one expected.

I'm gonna say Shenmue III lol.

Shenmue Remake - please.
Remake ? نه بابا !

It's obvioulsy Shenmue 3...DUH people Li Dan i'm coming for you

اگه Shenmue باشه ... کاربر Bayonetta باید بهم شام بده :d

خو اون کوفتی همون Lords of Shadow بود ! :دی
ماسک خدا بود اون !
ZOE ماسکش کجا بوده شهاب ؟! :دی
باهوش ! منظور من این بود که ملت میگفتن ZOE 3 هست ولی بعدش یه codename به نام MASK داشت . یه دور چشماتون از راست بره چپ بخدا به جایی بر نمیخوره !

حالا نمیدونم حتما همون LoS بوده :دی . ولی یادمه حرف از پروژه جدید و این صحبت ها بودش . whatever !

هرچند من J&D میخوام اما اساسا من که چشمم آب نمیخوره سونی برای بازی غیر از U3 از این ژانگولر بازی ها راه بندازه!

پ.ن: این خبر اگه یه 2 3 سال پیش گفته میشد ملت میومدن میگفتن قراره FFVII Remake آنانس بشه!:دی اما الان دیگه SE ... هممون رو کشیده!:دی

شاید این باشه mass effect 3 برای ps3 و xbox 360 اVG247
یه trailer بیست و یک ثانیه ای هست که فقط میشه دید تازه نمیدونم چرا هیلتره

هرچند من J&D میخوام اما اساسا من که چشمم آب نمیخوره سونی برای بازی غیر از U3 از این ژانگولر بازی ها راه بندازه!

پ.ن: این خبر اگه یه 2 3 سال پیش گفته میشد ملت میومدن میگفتن قراره FFVII Remake آنانس بشه!:دی اما الان دیگه SE ... هممون رو کشیده!:دی
چند بار تا حالا این ff7 remake رو در این 4 سال اخیر تکرار کردی؟:دی

این خبر اگه یه 2 3 سال پیش گفته میشد ملت میومدن میگفتن قراره FFVII Remake آنانس بشه!:biggrin1:
چند بار تا حالا این ff7 remake رو در این 4 سال اخیر تکرار کردی؟:biggrin1:
من شاهدم به معنای کلمه خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ..... ادامه دارد :دی

اون ME3 نیست یه بازیه جدیده که اولش میگه BioWARE سازنده ME و DA.;)

Posted in: Action, EA, Hot, PS3, Shooter, Xbox 360
Tags: bioware, mass effect 3
با توجه به اون چیزی که من دیدم بیشتر شبیه mass effect 3 بود تا یه بازیه دیگه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or