سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
با توجه به این حرف
بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند
Sly4 که نیست میتونه Uncharted 3 باشه ولی با توجه به این حرف ها به نظر من یه عنوان جدیده اونم نه دست استدیو های داخلی سونی بلکه با همکاری یک استدیو مستقل خواهد بود
خدا کنه واقعا یه بازی بزرگ باشه البته تا الان هر چی از طرف سونی اومده بزرگ بوده .
حلا ببینیم چی میشه

واااااااااااااای وقتی میگه یه بازیه بزرگ به نظرم نمیتونه یه IP جدید باشه . م فکر میکنم همون UNCHARTED3 باشه . وای اگه رونمایی شه چه حالی میده . ممنون ار خبر

همین حالاشم سونی کلی بازی انحصاری شاخ برای سال بعد داره وقت سر خاروندن نداریم!
امیدوارم هر چی باشه بره برای 2012 قبل از انهدام جهان!:d

کلا حس همتون اشتباه هست:دی به نظر من که امکان نداره ME3 به صورت انحصاری عرضه بشه اونم بعد از اون همه حرف هایی که در مورد استفاده Save بازی تو شماره 3 و ... هم زدن که مثل شماره 2 هست اما با تاثیر بیشتر. عنوان مشابه LBP هم نمیتونه باشه. به نظر من یا U3 هست و یا بازی جدیدی از سوی سازندگان GOW.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or