شایعه سونی و خرید Crash Bandicoot از اکتیویژن ؟؟

Francis Drake

کاربر سایت
پس از شایعاتی که مبنی بر قرار گرفتن بازی Crash Bandicoot در سایت آمازون برای PS4 بوجود آمد، اینبار IGN این شایعه را قوت بخشید.

استدیو معروف Naughty Dog که در این نسل با ساخت عناوین Uncharted و The Last of Us شناخته میشود در سال 1996 عنوان Crash Bandicoot را خلق کرد. این استودیو روی 4 نسخه از این عنوان کار کرد که هر 4 نسخه روی پلتفرم Playstation One عرضه شدند.

این عنوان تحت تصاحب استودیو Universal بود که در سال 2000 توسط Activision خریداری شد. آخرین نسخه از این بازی در سال 2008 تحت عنوان Crash : Mind over mutant برای PSP , PS2 , X360 , Wii , Nintendo DS عرضه شد.

در یکی از آخرین تبلیغاتی که سونی برای لانچ PS4 در نظر گرفته بود شواهدی دیده شده که نوید بازگشت این سری محبوب به کنسول PlayStation را میدهد.

79027402400658946251.jpg

اخیرا نیز وبسایت این عنوان توسط Activision از دسترس خارج شده.

بزودی منتظر اطلاعات بیشتر از سوی IGN باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
بخره مهم نیست . وقتی خالق بازی رو ساخت بازی نظارت نداشته باشه به درد نمی خوره :).
دقیقا" من کراش رو روی ps1 هزار بار بازی میکردم وحال میکردم عالی بود !! 1تا4 همه میدونن بهترین کراش های بودن و 5 هم چیزی خوبی بود اما روی پلی2 همه سری هایی که اومد در حد کراش های 1 تا 4 نبود حتی ماشینشون رو با هم مقایسه کنید متوجه میشید که اصلا" اون هیجان بازی که ناتی داگ ساخته بود رو نداره من اگه کراش بیاد برای پلی 4 آنچارتد رو ول میکنم و کراش میخرم!! :)
100% این ip خریده شد به وسیله سونی و میدنش به ناتی داگ جون :)

من از دیشب به طرز عجیبی هوس کرش ماشینی کردم یعنی یه چیزی بودا یادش بخیر تو کلوپ محل چقدر اینو بازی میکردیم اخرش دیگه شده بود مسابقات محلای نزدیکه خونمون از جاهای دیگه میومدن شرطی میزدیم حیف این ایپی افتاد دست اکتی بقول یکی از بچها بایدبرگرده به خانواده :x

نگید آقا داغ دلم تازه شد :((

304410-crash-bash-playstation-screenshot-tilt-panics.png

اون که تو گوشش پیچ داشت چی بود اسمش ؟:دی منو همیشه یاد حمید لولایی مینداخت :دی یعنی بهترین کرش , کرش بش بود :دی کسی یادشه کودوم کرش بود که تو عربستان میرفت ؟:دی یکی هم بود با کوکو از رو دیوار چین رد میشدیم :دی

اون که تو گوشش پیچ داشت چی بود اسمش ؟:دی منو همیشه یاد حمید لولایی مینداخت :دی یعنی بهترین کرش , کرش بش بود :دی کسی یادشه کودوم کرش بود که تو عربستان میرفت ؟:دی یکی هم بود با کوکو از رو دیوار چین رد میشدیم :دی

اسمش فکر کنم nitro بود یا همچین چیزی اونی که میگی carsh 3 بود مرحله ی سومش هم بودش اون قسمت coco

اون یارو اسمش دکتر Nitrus Brio بود :d

اون دوتا مرحله هم تو کرش 3 بود . کوکو رو یادمه با اون ببره رو دیوار چین لایی کشی می کردن :d

عربستان منظورت اون قسمتایی بود که قالیچه پرنده دنبالت بود ؟؟ :d به نظرم اون کارشون طعنه به علاءدین بود :d

الان که اینا رو نوشتم تا حد مرگ هوس کرش 3 و علاءدین کردم .:d یادش بخیر :x

اینم بهترین رفیق دوران کودکی که انصافا هم خوب رفیقی بود . خوب مال یه لحظه اش بود :d:x
15918967585317087873.jpg

این ویدیو رو هم هر جنبنده ای بر روی زمین ببینه حتما . نمیگم چیه خدتون سورپرایز شید . فقط ببینید . جون یوشیدا ببینید :)
Play Station بهترین Start Up Noise تاریخ

پ.ن : این ویدیو از کانال شخصی مرحوم مغفور فریتوسه که این روزا جاش خالیه :d مخصوصا اگه بود حسابی سر این تاپیک الکی هایپ راه مینداخت :d البته اگه تا الان یوزر جدید نساخته باشه :d

آخرین ویرایش:
ولی جدای از این بحثها ناتی داگ اون موقع هم آخرش بود .. همون کراش رو به یاد بیارید با اون گرافیک خفن اونم رو سیستم پلی استیشن با 1 مگابایت رم و 1 مگابایت vram .. بزرگترین برگ برنده سونی تصاحب همین ناتی داگ .. ناتی داگ بقای پلی استیشن و سونی رو تضمین میکنه

شاید من بی اطلاع هستم ! اما وقتی همچین IP و این شرکت میخره چرا حتی یک عکس اختصاصی بیرون نداده :| برای کالکشن دیواری این IP و خریده ؟

اون یارو اسمش دکتر انجین بود ( N. Gin ):d . انصافا اون موقع نمیدونستم .

اون دوتا مرحله هم تو کرش 3 بود . کوکو رو یادمه با اون ببره رو دیوار چین لایی کشی می کردن :d

عربستان منظورت اون قسمتایی بود که قالیچه پرنده دنبالت بود ؟؟ :d به نظرم اون کارشون طعنه به علاءدین بود :d

الان که اینا رو نوشتم تا حد مرگ هوس کرش 3 و علاءدین کردم .:d یادش بخیر :x

اینم بهترین رفیق دوران کودکی که انصافا هم خوب رفیقی بود . خوب مال یه لحظه اش بود :d:x
15918967585317087873.jpg

این ویدیو رو هم هر جنبنده ای بر روی زمین ببینه حتما . نمیگم چیه خدتون سورپرایز شید . فقط ببینید . جون یوشیدا ببینید :)
Play Station بهترین Start Up Noise تاریخ

پ.ن : این ویدیو از کانال شخصی مرحوم مغفور فریتوسه که این روزا جاش خالیه :d مخصوصا اگه بود حسابی سر این تاپیک الکی هایپ راه مینداخت :d البته اگه تا الان یوزر جدید نساخته باشه :d
N.Gin اونی بود که دود کش داشت رو سرش ... اینی که میخ داشت همونیه که مهدی گفت ... Doctor Nitrus Brio :دی
چقدر منم هوس کردم ... قبلا ها چند نفری Crash Bash میزدیم چه حالی میداد :دی

علاءالدین شاخ ترین بود :دی ! اون مرحله عربستانو میگم که از طوری سقفی ها باید آویزون میشد و یه سری عقرب هم روش راه میرفتن ! بعد دشمنا هم چاقو بومرنگی میزدن :دی
دقت کردین خیلی چیزای آنچارتد از کرش اقتباس شده :دی ؟ مثلا افتادن ماشین دنبال نیت و دوربین میومد جلوی نیت و فقط باید فرار میکردید :دی ! یا مثلا تو آنچارتد 2 از پرچم ملل ها آویزون میشدید :دی !
خدایی بهترین آی پی ها رو تولید کرد ناتی داگ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or