شایعه سونی و خرید Crash Bandicoot از اکتیویژن ؟؟

Francis Drake

کاربر سایت
پس از شایعاتی که مبنی بر قرار گرفتن بازی Crash Bandicoot در سایت آمازون برای PS4 بوجود آمد، اینبار IGN این شایعه را قوت بخشید.

استدیو معروف Naughty Dog که در این نسل با ساخت عناوین Uncharted و The Last of Us شناخته میشود در سال 1996 عنوان Crash Bandicoot را خلق کرد. این استودیو روی 4 نسخه از این عنوان کار کرد که هر 4 نسخه روی پلتفرم Playstation One عرضه شدند.

این عنوان تحت تصاحب استودیو Universal بود که در سال 2000 توسط Activision خریداری شد. آخرین نسخه از این بازی در سال 2008 تحت عنوان Crash : Mind over mutant برای PSP , PS2 , X360 , Wii , Nintendo DS عرضه شد.

در یکی از آخرین تبلیغاتی که سونی برای لانچ PS4 در نظر گرفته بود شواهدی دیده شده که نوید بازگشت این سری محبوب به کنسول PlayStation را میدهد.

79027402400658946251.jpg

اخیرا نیز وبسایت این عنوان توسط Activision از دسترس خارج شده.

بزودی منتظر اطلاعات بیشتر از سوی IGN باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
دقیقا چرا نباید انتظار میداشتم ؟؟ سری Crash و Jack And Dexter انقدر کیفیت بالا و خدا و پر فروش تشریف داشتند که همون موقع هم ناتی برای خودش ناتی گاد بود . درسته تو این نسل عملا دیگه ترکوندن ولی این بزرگی رو از همون اول داشتن .

فکر نکنمم نیازی باشه که متا های این دو سری رو بزارم اینجا .

Crash مثل سری GT فن بیس عظیم داره و برای اون فن بیس عظیمم متا و این چرت و پرت ها مهم نیست . دقیقا مثل GT5 که پرفروش ترین انحصاری سونی بود تو این نسل .
اصلا متوجه حرفم نمیشی متاسفانه!
فکر میکنی میگم ناتی این نسل ناتی هست در صورتی که اشتباه میکنی.میگم دلیل نمیشه یه چیزی که اون زمان اینقدر موفق ببوده الانم همون قدر موفق بشه!
حرفم اینه ناتی میتونه نبوغش رو تو یه IP دیگه و سبک 3th Person مثل تلو و انچارتد نشون بده.
Crash مثل سری GT فن بیس عظیم داره و برای اون فن بیس عظیمم متا و این چرت و پرت ها مهم نیست .
دقیقا مشکل منم همینه!واسه فن بازی نمیشه انتظار داشت استودیویی مثل ND وقتشش رو هدر کنه تا فن هاش راضی شن...و امیدوارم نکنه
در ضمن اینم بگم که PS1 اکثرا کرش بازی میکردم .یه وقت فکر نکنید هیتر کرش هستم:))!

اصلا متوجه حرفم نمیشی متاسفانه!
فکر میکنی میگم ناتی این نسل ناتی هست در صورتی که اشتباه میکنی.میگم دلیل نمیشه یه چیزی که اون زمان اینقدر موفق ببوده الانم همون قدر موفق بشه!
حرفم اینه ناتی میتونه نبوغش رو تو یه IP دیگه و سبک 3th Person مثل تلو و انچارتد نشون بده.

دقیقا مشکل منم همینه!واسه فن بازی نمیشه انتظار داشت استودیویی مثل ND وقتشش رو هدر کنه تا فن هاش راضی شن...و امیدوارم نکنه
در ضمن اینم بگم که PS1 اکثرا کرش بازی میکردم .یه وقت فکر نکنید هیتر کرش هستم:))!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اگه برا فنها بازی نمیسازه دقیقا برا چی بازی میسازه؟ :eek:
اگه نتونه فنهاشو راضی کنه که باید در استودیوش تخته کنه :d

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اگه برا فنها بازی نمیسازه دقیقا برا چی بازی میسازه؟ :eek:
بد میرسونم منظرم رو:دی
ینی صرفا چون فن ها با هاش خاطره دارن نمیشه دوباره کرش بسازه .بابا منظورم اینه که ...که....اقا میخوام بگم حیف وقت ناتی واسه سبک پلتفرم هدر بره.همین.
اگه نتونه فنهاشو راضی کنه که باید در استودیوش تخته کنه :d
من کی گفتم راضی نکنه؟:-/ شما فقط با کرش راضی میشی؟؟:d

عجيبه امير اكيبا اينجاها پيادش نشده :d
يكي مو اش رو اتيش بزنه بياد اينجا چون فكر كنم بعدش خودش رو منفجر كنه :d

نميدونم ND ميتونه كرش هاي خوب ديگه ايي بسازه يا نه چون تمركز تيم الان چند ساليه روي بازي هاي اين مدلي نيست !
كاش بيفته دست MM :d البته با نظارت ND :d

عجيبه امير اكيبا اينجاها پيادش نشده :d
يكي مو اش رو اتيش بزنه بياد اينجا چون فكر كنم بعدش خودش رو منفجر كنه :d

نميدونم ND ميتونه كرش هاي خوب ديگه ايي بسازه يا نه چون تمركز تيم الان چند ساليه روي بازي هاي اين مدلي نيست !
كاش بيفته دست MM :d البته با نظارت ND :d
با اجازه،امیر آکیبا تا 10 دیقه پیش در خواب ناز به سر میبردن:-"
ولی خوب الان در خدمتتون میباشم! :d

ND مطمئنا میتونه کراش خوبه دیگه ای بسازه! من تضمین میکنم! :d الان هم که زدن تو کار آنچارتد4 ، خوب طلسم رو شکستند و میتونند کراش 4 هم بسازن! :-"
MM هم خوبه،ولی خوب...من ND رو 100% ترجیه میدم! :d ، اگر بحث Jak و Sly بود ، حتی Sanzaru (سازنده ی Sly 4 ) رو پیشنهاد میدادم،اما کراش بحثش فرق میکنه و من بهترین ها رو براش میخوام:bighug:

اونایی که مخالفن هم که قبلا یکبار باهاشون بحث کردیم :| توی VGX اگر ماریو GOTY باشه،بهتره کلا دیگه توی سایت پیداشون نشه:-" (البته نمیشه ولی...) اصلا همین که سبک مرده و به دردنخور و کلاس پایین و بی داستان و فلان و فلان ، تونسته بین 5نامزد VGX بشه خودش خیلی حرفه ها! :-"
اینجاست که واقعا به نینتندو تعظیم کرد که با یک عدد ماریو،همچنان داره امتیازات فوق خفن میگیره و جزو بهترین های سال هست و فروش خیلی زیاده و ....!

و یک چیز دیگه،کراش کم الکی نیستا! :| توی همین ASBR اگر بلاگ هاشون رو میخوندید و بعدش پیام ها رو، از هر 10تا 9.5ـش کراش میخواستن، 7تاش هم اسپایرو ، 5تا هم کاراکتری از FF و ...!(کلا لیست 7-8تایی میدادن اولیش کراش بود،دومیش اسپایرو :d ) این در حالیه که توی ASBR ما کاراکترهایی از بازی هایی که نیمده بودن هم داشتیم! مثل دانته و رایدن! :-" دیگه خودتون حساب کنید چرا کراش انقدر حضورش پررنگ بود،ولی Joel خیر :-"
حتی همین الان هم سونی بیاد All-Star جدید (حالا فایتینگ یا ریسینگ) معرفی کنه،حاضرم شرط ببندم کراش منتظران بیشتری از Joel خواهد داشت! :d (ویکی هم که مکانی بود برای دوست داران بازی های سونی،اونجا هم تو نظرسنجی های کراش اول و اسپایرو معمولا دوم بود! :-" )

کلا زیاد روضه خوندم:-" ولی خلاصه ـش اینه که Crash همین الان هم بیفته دست ND میزنه همه رو شل و پل میکنه! :-" پلتفرمر ساختن هنر میخواد!!! و ND هم هنرش رو داره! :d
حتی پلتفرمر هم نسازه و ریسینگ بسازه،بازم عالی میشه! بهترین سبک ریسینگ برای من که همین کارت ریسینگ میباشد! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or